[QUOTE]Oryginalnie wysłał clarence:
[qb]zastanawiam sie jednak, kto w "Tylko Pilce" bedzie pisac artykuly. Ktos znany z innych wydawictw czy raczej 'swieza krew'?
[/qb][/QUOTE]Jesli chodzi o "świezą krew" to o ile się orientuje jestem tylko ja

Reszta to naprawde uznani juz dziennikarze ktorzy po przedstawieniu im "planu" gazety po prostu nie mogeli powiedziec "nie"
[qb]Co bede mogl znalezc w gazecie czego nie znajde w internecie?
[/qb][/QUOTE]Na pewno te magiczne tabelki

Do wszystkich lig europejkich (takze tych mniejszych i wszystkich(!) angielskich) bedą naprawdę oryginalne statystyki i to do tego stopnia że zaryzykuję stwierdzenie ze takich nawet w sieci nie ma. Trudno mi tu teraz je dokałdneij opisać ale wiem że jutro się uśmiechniecie oglądając je

iwo:
[qb]Szczerze mowiac, watpie aby "Tylko Pilka" mogla wniesc cos nowego. Dobrze wiesz, ze prawdziwie cennych informacji sie nie ujawnia publicznie...
.[/qb][/QUOTE]Zgadzam sie. Zresztą jest to niemożliwe od strony technicznej aby podawać w środę (gazeta do druku idzie jeszcze wczesniej) te "cenne" informacje o którcyh mówisz a ktore dotyczą meczów weekendowych. Niemniej jednak w moim na przykdła dziale znajdziecie nie tylko suche typy itp ale po prostu teorię na temat bukamchertwa i informacje naprawde przydatne. Na przykład jutro polsko-chorwcki słownik bukmacherski
[qb]
Mam nadzieje, ze moje slowa odbierzesz jako probe obiektywnej oceny, a nie jako krytyke tej idei, ktora, rzeczywiscie, sama w sobie jest dobra.[/qb][/QUOTE]Długo trwały przygotowanie do wdrożenia tej Idei i jestem niemalże pewien że "Tylko Piłka" wypełni lukę na rynku polskiej prasy piłakrskiej. Luke która dotyka chyab przede wszystkim nas, graczy bukmacherskich.
Dziekuje w imieniu redakcji za pozdrowienia i kulturalne komentarze

iwo:
Serdecznie pozdrawiam
DJ SOSNA