Strona 6 z 12 < 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 11 12 >
Opcje tematu
#29732 - 20/03/2004 03:16 Re: "Tylko Piłka" - pierwsza taka gazeta na rynku.
nierja Offline
enthusiast

Meldunek: 03/04/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał SheTee:
[qb]Ja chciałbym wrócić do hasła w krzyżówce rozwiązałem całą jestem prawie pewny że wszystko jest ok. Hasło wyszło mi extreeadura, wpisałem "to coś" w googlach i nic nie znajduje więc hasło jest błędne , proszę o pomoc specjalistów od ligi hiszpańskiej [/qb][/QUOTE]

Do góry
Bonus: Unibet
#29733 - 20/03/2004 03:55 Re: "Tylko Piłka" - pierwsza taka gazeta na rynku.
DJ SOSNA Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/03/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał nierja:
[qb]No comments... Jesli tacy ludzie maja pisac dla tej gazetki i to niby maja byc super tabele z takimi idiotycznymi wynalazkami, jakich nigdzie nie ma to dziekuje bardzo, ale gazete wciskajcie dziadkom pod profem. Dla mnie jak na razie jest nic nie warta.[/qb][/QUOTE]panie nierja, zacytuje może pana słowa z 02.03.2004 (temat Świat Bukmacherstwa)

"...Po czwarte po to jest forum ze by moc na nim uzyskac informacje lub poglady na pewne sprawy i uzyskac opinie innych osob"

Czy to co napisaleś wyżej jest twoim zdaniem kulturalnie wyrażoną opinią? prosze nie odpowiadaj :stop:

Do góry
#29734 - 20/03/2004 04:05 Re: "Tylko Piłka" - pierwsza taka gazeta na rynku.
Galimatias78 Offline
old hand

Meldunek: 23/08/2001
[qb]Dla mnie jak na razie jest nic nie warta.[/qb][/QUOTE]Dla mnie też. Choć sama idea tabelek jest spoko Ale nie licząc aktualnych punktów to 4 nastepne pozycje są chyba dla debili bo kto co może to ja w 0.5sek sobie skalkuluje (całkowita porażka ). Fajny rodzynek "otwierali wynik" gdyby nie on to napiałbym wcześniej że nie 4 a 10 pozycji dla debili. Gole strzelone do 80min mogą być i 10spotkań też. O to chyba najlepsze z tej tabelki % + te 0-4 + to jest extra. A tabela walczaków do dupy .
Najdziwniejsze że w zwykłych tabelach jest extra statystyka under/over i dziwniejsze ze zabrakło jej w niezwykłej tabeli.

O reszcie gazety lepiej nie pisać ale to w końcu 1numer wiec ta wyblakła gwiazdka wam sie należy. :1gw:

Do góry
#29735 - 20/03/2004 04:13 Re: "Tylko Piłka" - pierwsza taka gazeta na rynku.
ph9 Offline
addict

Meldunek: 07/07/2003
[qb]Dla mnie jak na razie jest nic nie warta.[/qb][/QUOTE]Zaprzeczasz sam sobie, zastosowales 2 negacje wypowiedzi: nic NIE warta, wiec to samo mozna powiedziec tak, ten sam sens:
cos warta

buehehe....

Do góry
#29736 - 20/03/2004 04:14 Re: "Tylko Piłka" - pierwsza taka gazeta na rynku.
Terry Butcher Offline
old hand

Meldunek: 29/05/2003
Moze warto zalozyc temat "Jak praktycznie wykorzystywac statystyki zamieszczane w periodyku "Tylko Piłka" ?

Pozwoli to prawidlowo odczytywac intencje redakcji.

Do góry
#29737 - 20/03/2004 04:24 Re: "Tylko Piłka" - pierwsza taka gazeta na rynku.
Banik Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 11/06/2002
A moze zalozyc temat - jak prosto odczytywac "populizm" plynacy z ust ( ) dj sosny...

Do góry
#29738 - 20/03/2004 10:10 Re: "Tylko Piłka" - pierwsza taka gazeta na rynku.
Don Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 23/07/2002
To może ja dorzucę moją opinię...
Uważam, że gazeta jest naprawde w porządku. Sporo "fajnych" tabelek i przydatnych, często ciekawych informacji.
Ktoś może powiedzieć, że to wszystko jest przecież w internecie. To prawda, ale chyba znacznie wygodniej jest zrobić wstępną selekcję typów mając taką gazetę w ręku, niż klikać co chwila myszką i przeskakiwać ze strony na stronę...
Oczywiście internet jest niezbędny do wyszukiwania bardziej szczegółowych (aktualnych) informacji, ale wg mnie do wstępnego wyboru typów (np. pod względem statystyk) "Tylko piłka" nadaje się znakomicie. Jest po prostu w tej chwili najbardziej pomocną gazetą dla graczy.
I chociaż nie ma w niej nic nadzwyczajnego, to jednak jej poziom merytoryczny stoi na wysokim poziomie i ja na pewno będe jej stałym czytelnikiem, bo po prostu warto ułatwić sobie typowanie i oszczędzić czas.

Do góry
#29739 - 20/03/2004 12:31 Re: "Tylko Piłka" - pierwsza taka gazeta na rynku.
Kameleon Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/01/2003
Kupił ktoś ją w Gdyni W Empiku nie było, a w kolporterach(byłem w dwóch) powiedzieli, ze jak chcem to mają "Piłke Nożną" albo tą z Plusem

Do góry
#29740 - 20/03/2004 13:55 Re: "Tylko Piłka" - pierwsza taka gazeta na rynku.
Tremo Offline
member

Meldunek: 27/09/2002
Ja też chciałbym dołożyć swoje "trzy grosze" - pisałem już w innym dziale, ale chyba temat uległ skasowaniu. Anyway - gazetka ogólnie jest dobra, a nawet bardzo dobra, oczywiście zawsze znajdą się różnego rodzaju malkontenci, którzy z upodobaniem godnym lepszej sprawy będą wytykać to i owo. Według mnie tabelki są czytelne i w ciekawy sposób podają informacje - jednakże jak dla mnie brakuje jednej podstawowej sprawy - ststystyk under/over.
Pozdrawiam

Do góry
#29741 - 20/03/2004 14:45 Re: "Tylko Piłka" - pierwsza taka gazeta na rynku.
prowokator Offline
newbie

Meldunek: 27/01/2004
[QUOTE]Oryginalnie wysłał DJ SOSNA:
[qb]prowokator - jesli masz cos mądrego do powiedzenie to chętnie posłuchamy, jesli nie to nie rób z siebie ...... [/qb][/QUOTE]gazety nie mozna nigdzie kupic wiec....dobrze by bylo ja obejrzec ;d i zoabczyc czy jest siebie warta ;P

Do góry
#29742 - 20/03/2004 21:50 Re: "Tylko Piłka" - pierwsza taka gazeta na rynku.
szutek Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 02/09/2002
Wracając do hasła, nie potrafilem go rozwiazac, poniewaz tam gdzie bylo napisane 016, ja widzialem D16, pod 016 jest M, po D16 jest E, wiec juz wszystko jasne .

Do góry
#29743 - 21/03/2004 00:16 Re: "Tylko Piłka" - pierwsza taka gazeta na rynku.
Da Bartek Offline
pokakulka

Meldunek: 14/10/2002
Witam chcialbym podzielic sie moim zdaniem na temat tej gazetki, jesli jakeis opinie lub pomysly sie powtorza to przepraszam

dni 17-go marca idac po osiedlu "zahaczylem" o kiosk, w cale kupienia "gazetki Sosny" (nie pamietalem jak sie nazywa ) po 30 minutach ogladania wystawy i tlumaczenia babce o co mi chodzi dalem se spokoj i wrocilem niepocieszony do domu. Dzisiaj przypomnialem se o tym, chwycilem dyche i udalem sie do salonu korportera (jakies 200 metrow ode mnie ) Po wejsciu zaczalem przegladac polki z poukladanymi czasopismami. Pisma dla kobiet....Vivy itp... Cos o muzyce...o filmach....dla dzieci....o grach....szturchacze itp... motoryzacja....SPORT, tak, wiedzialem ze gdzies tu to znajde. Szukalem ladnie ozdobionego czasopisma, grubego i kosztujacego w granicach 10 zlotych. Moim oczom na najnizszej polce ukazala sie jednak "szara" gazeta z bialo czerwonym logo. Od razu chwycilem ja ucieszony, ze wreszcie znalazlem (dobre 40 minut stalem w tym salonie).
Spojrzalem... "cholera, jak malo stron" - pomyslalem. Ale pomyslalem " co tam, za 2 zlote kupie zeby zobaczyc" tak tez zrobilem. Wrociwszy do domu zaczalem czytac, najpierw okladke...Ciekawie skomponowana, nastepniedalsza czesc gazety. I musze przyznac, ze jestem pod wrazeniem Te pismo bedzie moim stalym, cotygodniowym (chbya wychodzi co tydzien tak?) gosciem "kacik sosny" na 5+ , fajnie by bylo jednak, gdybys umieszczal w nim np 1 swoj typ z platnej strony, to by podnioslo atrakcyjnosc gazety. Ulotka profa jest wg mnie srednio trafionym pomyslem. Lepiej byloby w jej miejsce wstawic np wiecej wywiadow z pilkarzami (o ile to mozliwe). Omawianie meczy 1 ligi jest rowniez super pomyslem, fajnie by bylo, gdyby np przy kazdym spotkaniu byla przedstawiona ich podstawowa taktyka (rozstawienie ). Moznaby zrobic tez np cotygodniowe rpzedstawienie jakiejs druzyny - wszystkie dostepne informacje takie jak kadra, pracownicy,pojemnosc stadionu, adres, itp itd. Tabelki - super trafiony pomysl, ale je rowniez moznaby bardziej uatrakcyjnic, pomylscie nad tym. Dzial o cudzoziemcach rowniez byl bardzo dobrym pomyslem, fajnie by bylo jednak, gdybyscie przedstawiali polskich reprezentantow z danego kraju blizej, typu zdjecie data urodzenia, opis itp. Bardzo podobaja mi sie te "newsy" na prawie kazdej stronie po bokach, bardzo fajnie sie je czyta. Krzyzowka tez bardzo dobra, rozwiazywanie jej zajelo mi chbya z pol godziny, ale rozwiazalem cala haslo - extremadura chbya, dobrze? "portret polskiej pilki" to tez super pomysl, niech druzyny sie przedstawiaja Aforyzmy tez na + , szczegolnie spodowal mi sie ten Janusza Wasylkowskiego, pozwole se zacytowac: "Coraz mniej amatorow w naszym pilkarstwie, ile za to amatorszczyzny" Co do stron oficjalnych to pilkarze - OK ale przydalyby sie jeszcze kluby. Na deser zostawilem se konkurs - bardzo dobry pomysl Wydaje mi sie jednak, ze trzeba bedzie trafic 10 i jeszzcze miec farta w losowaniu zeby cos wygrac, no ale bede probowal pomysl na 10/10 . Moznaby zrobic np dzial "analizy czytelnikow" , gdzie kazdy moglby wyslac swoja analize. Mam nadzieje, ze bedzie dzial z listami? Moza jeszcze brakuje tych 3-4 stron, ale ogolnie jest OK, i cena ujdzie (jeden kupon mniej ). Tak wiec oceniam na 5/6 Jesli spelnicie moje oczekiwania to bedzie 6/6 To chyba wszystko, co chcialem napisac. Jak sobie cos jeszcze przypomne to dopisze, pozdrawiam i powodzenia w dalszym prowadzeniu.

Do góry
#29744 - 21/03/2004 00:41 Re: "Tylko Piłka" - pierwsza taka gazeta na rynku.
nierja Offline
enthusiast

Meldunek: 03/04/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał DJ SOSNA:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał nierja:
[qb]No comments... Jesli tacy ludzie maja pisac dla tej gazetki i to niby maja byc super tabele z takimi idiotycznymi wynalazkami, jakich nigdzie nie ma to dziekuje bardzo, ale gazete wciskajcie dziadkom pod profem. Dla mnie jak na razie jest nic nie warta.[/qb][/QUOTE]panie nierja, zacytuje może pana słowa z 02.03.2004 (temat Świat Bukmacherstwa)

"...Po czwarte po to jest forum ze by moc na nim uzyskac informacje lub poglady na pewne sprawy i uzyskac opinie innych osob"

Czy to co napisaleś wyżej jest twoim zdaniem kulturalnie wyrażoną opinią? prosze nie odpowiadaj :stop: [/qb][/QUOTE]Wyrazam swoja opinie i ma do tego prawo. Zyjemy w kraju, gdzie cenzury juz nie ma. Chyba ze jest nia teraz Pan DJ Sosna znany skadinad z doprowadzenia do bankructwa troche polskiego spoleczenstwa.

Do góry
#29745 - 21/03/2004 01:45 Re: "Tylko Piłka" - pierwsza taka gazeta na rynku.
szutek Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 02/09/2002
Ja uważam że koniecznie powinno się wprowadzić tabelkę drużyn, które mają najdłuższą serię bez remisu, takie coś dużo miejsca nie zajmuje a jest naprawdę bardzo przydatne.

Do góry
#29746 - 21/03/2004 15:58 Re: "Tylko Piłka" - pierwsza taka gazeta na rynku.
ph9 Offline
addict

[QUOTE]Oryginalnie wysłał SheTee:
[qb]Ja uważam że koniecznie powinno się wprowadzić tabelkę drużyn, które mają najdłuższą serię bez remisu, takie coś dużo miejsca nie zajmuje a jest naprawdę bardzo przydatne.[/qb][/QUOTE]Popieram!
P.S.
Wisla K. w tym sezonie w ogole nie zremisowala!
Milan, Arsenal, Barca tez dlugo ciagna bez remisow...

Do góry
#29747 - 21/03/2004 16:34 Re: "Tylko Piłka" - pierwsza taka gazeta na rynku.
Gabriel Offline

Meldunek: 13/03/2002

Do góry
#29748 - 21/03/2004 16:51 Re: "Tylko Piłka" - pierwsza taka gazeta na rynku.
galeon Offline
old hand

Meldunek: 14/04/2003
gazetka w sumie w porządeczku, ale mam pare uwag.
Po pierwsze lista kursowa profesjonala w ogóle nie potrzebna.
Po drugie pod kazdą ligą są tabelki zwykłe tzn. ilość meczy, bramki itd. i są tabelki dla zaawansowanych. Wydaje mi sie że pod każdą ligą powinną sie znajdować tylko tabelka dla zaawansowanych i w niej włąsnie powinny być zawarte te podtsawowoe informacje. Teraz jest tak ze w tabelach dla zaawansowanych nie ma tych infor. tzn: il. meczy, bramki. Chyba to powinno sie znajdować w jednej tabelce.

Do góry
#29749 - 21/03/2004 17:15 Re: "Tylko Piłka" - pierwsza taka gazeta na rynku.
tomkris Offline
enthusiast

Meldunek: 23/09/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał leszcz:
[qb]....Po pierwsze lista kursowa profesjonala w ogóle nie potrzebna....[/qb][/QUOTE]... a nie przyszło Ci do głowy, że ta lista kursowa Profa to reklama tejże Firmy, a nie lista kursowa bukmachera, którego "preferuje" Tylko Piłka...

Reklamy w gazetach są ich nieodłącznym elementem i powodują, że są tańsze lub wydawca zarabia więcej .

Ogólnie wrażenia pozytywne, ale zobaczymy co będzia dalej...

Pozdrawiam

Do góry
#29750 - 21/03/2004 17:17 Re: "Tylko Piłka" - pierwsza taka gazeta na rynku.
dimes Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 03/09/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał prowokator:
[qb]moze ktos zeskanowac ta gazetke i umiescisc na stronke ? [/qb][/QUOTE]Juz ktos umiescil ta cala gazete na stronie, chyba neostrady, takie info chodzi po necie od paru dni.

Do góry
#29751 - 21/03/2004 17:44 Re: "Tylko Piłka" - pierwsza taka gazeta na rynku.
ph9 Offline
addict

Podobno jest cala i regularne updaty jej co srode na:
www.twojatylkopilka.prv.pl

Mi nie dziala ten link...

Do góry
Strona 6 z 12 < 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 11 12 >