[QUOTE]Oryginalnie wysłał Pitersson:
[qb]gregorrr ile grasz progresji jednocześnie, z tego co piszesz to wynika że minimum 10? ile przeznaczasz na to kasy?
nie żebym cię kontrolował czy planował donos do urzędu skarbowego

, tylko chcę się zorientować ile trzeba mieć kasy żeby zacząć na poważnie progresję? i ile drużyn wybrać na początek do progresji?[/qb][/QUOTE]pitersson,
w tej chwili akurat nie jestem zbyt dobrym przykladem bo rzeczywiscie gram sporo druzyn, a na dodatek omijam niektore kolejki jesli jakis remis wydaje mi sie mauo prawdopodobny. troche mi sie to fszysko rozlazlo ostatnio.
pytasz ile trzeba miec kasy na start, a to zalezy zarowno od liczby druzyn, z ktorymi zaczynasz progresje jak i od poczatkowej stawki.
zalozmy, ze zaczynasz jak ja jeszcze do niedawna od 2zl - w optymistycznym wariancie trafiasz na 1-3 poziomie, ale moze dojsc do 7-10 i na to trzeba byc przygotowanym (stad niska stawka poczatkowa). musisz wiec zdecydowac sie na jakas liczbe druzyn i policzyc. mysle, ze na poczatek wystarczy ci w granicach pieciu druzyn, a nawet mniej. ostatnio "testuje" inny sposob gry, ale za wczesnie by o nim mowic gdy niesprawdzony.
sugerowalbym ci udanie sie po rade do konkurenta bo on gra progresje sporo dluzej ode mnie i ma nieco odmienna filozofie
pzdr