#29875 - 31/03/2004 14:28
Re: PROGRESJA - X - PIŁKA NOŻNA 11
|
old hand
Meldunek: 11/07/2003
|
A ja na ten tydzień planuje zagrać następujące drużyny:
Getafe - Nie daje im dużych szans na remis w sobote i dlatego zagram tylko na zwrot stawki.
Wisła - Myślę, że już czas rozpocząć grać tę drużynę. Amica to jedna z niewielu drużyn, które moga wywieść z Krakowa jeden punkt.
Djurgargarden - Nie wiem jaki jest rekord Szwecji ale 17 spotkań bez remisu to sporo.
East Strling - Nie mam pojęcia co się dzieje w 4 lidze szkockiej ale 25 meczy bez remisu (ostatnio 18 porażek pod rząd) robi wrażenie. Jest jednak małe ale - pozostało im do rozegrania już tylko 7 kolejek. Dlatego będę się przyglądał ich wynikom i może zagram 3 z 4 ostatnich meczów tej drużyny.
@ Arys-Rybnik: Pomysł wydaje sie ciekawy. Trzeba tylko przeanalizować dotychczasowe wyniki (szczególnie do przerwy) około 20-30 drużyn ze wszystkich lig możliwych do grania wybrać "złotą 11". Tylko na to potrzeba czasu a ja nie bardzo go mam.
Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#29876 - 31/03/2004 14:46
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/06/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał MarcoviaMarki: [qb]A ja na ten tydzień planuje zagrać następujące drużyny: Getafe - Nie daje im dużych szans na remis w sobote i dlatego zagram tylko na zwrot stawki. Wisła - Myślę, że już czas rozpocząć grać tę drużynę. Amica to jedna z niewielu drużyn, które moga wywieść z Krakowa jeden punkt. Djurgargarden - Nie wiem jaki jest rekord Szwecji ale 17 spotkań bez remisu to sporo. East Strling - Nie mam pojęcia co się dzieje w 4 lidze szkockiej ale 25 meczy bez remisu (ostatnio 18 porażek pod rząd) robi wrażenie. Jest jednak małe ale - pozostało im do rozegrania już tylko 7 kolejek. Dlatego będę się przyglądał ich wynikom i może zagram 3 z 4 ostatnich meczów tej drużyny. @ Arys-Rybnik: Pomysł wydaje sie ciekawy. Trzeba tylko przeanalizować dotychczasowe wyniki (szczególnie do przerwy) około 20-30 drużyn ze wszystkich lig możliwych do grania wybrać "złotą 11". Tylko na to potrzeba czasu a ja nie bardzo go mam. Pozdrawiam[/qb][/QUOTE]wisue i djurgarden popieram i zaczne je grac jak tylko skoncze z getafe. rzeczywiscie remis w meczu z las palmas srednio prawdopodobny, ale nie w takich juz meczach padaly remisy mimo fszysko jednak czescia kasy zamierzam obdzielic kilka wybranych druzyn z innych lig, w tym moze irlandzkiej skoro konkurent poleca 
|
Do góry
|
|
|
|
#29877 - 31/03/2004 16:05
|
enthusiast
Meldunek: 04/10/2003
|
Remis w meczu Getafe - Las Palmas wcale nie jest taki nieprawdopodobny jak niektorzy sugeruja, chociazby ze wzgledu na fakt ze Las Palmas w ostatniej kolejce zakonczylo dluga serie bez X, a czesto bywa tak, ze druzyna ktora nie remisuje od kilku/kilkunastu kolejek jak juz zremisuje to potem leci kilka remisow pod rzad Poza tym to dwie wyrownane druzyny, Las Palmas nie tak dawno gralo w Primiera Division, a Getafe jest w czolowce Segundy w tym sezonie. Watpie aby jeden z lepszych remisowiczow w Europie ustanowil rekord drugiej hiszpanskiej dla ostatnich dwoch sezonow, zdecydowanie wystarczy ze juz go wyrownali i sporu osobom napsuli nerwy :rolleyes:
|
Do góry
|
|
|
|
#29878 - 31/03/2004 16:54
|
enthusiast
Meldunek: 31/03/2004
|
Witam Jestem tu nowy i ostatnio zainteresowałem sie progresją. Chciałem was zapytać o zdanie, gdyż wszyscy stawiają na lige 2 hiszpańską, włoską , duńska ale nikt nie obstawia na argentyńską. Liga argentyńska jest na 3 miejscu z statystyce padania remisów, a w sumie z wszystkich lig ma najwyższe współczynniki Ako, gdyż tam nie schodzi poniżej 3,2. Więc chciałem zapytac sie was czemu unikacie tak tej ligi, bo moim zdaniem ona jest najkorzystniejsza  _ Pozdr
|
Do góry
|
|
|
|
#29879 - 01/04/2004 22:37
|
member
Meldunek: 03/01/2004
|
Witam Gdzieś tu na forum była podana strona z najdłuższymi seriami meczy bez remisu. CZy ktoś może pamięta jej adres.
|
Do góry
|
|
|
|
#29880 - 02/04/2004 00:04
|
old hand
Meldunek: 11/07/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#29881 - 02/04/2004 00:30
|
member
Meldunek: 03/01/2004
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał MarcoviaMarki: [qb] soccervista.com[/qb][/QUOTE]Dzięki  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#29882 - 02/04/2004 14:17
|
old hand
Meldunek: 28/09/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał mody24: [qb]Witam Jestem tu nowy i ostatnio zainteresowałem sie progresją. Chciałem was zapytać o zdanie, gdyż wszyscy stawiają na lige 2 hiszpańską, włoską , duńska ale nikt nie obstawia na argentyńską. Liga argentyńska jest na 3 miejscu z statystyce padania remisów, a w sumie z wszystkich lig ma najwyższe współczynniki Ako, gdyż tam nie schodzi poniżej 3,2. Więc chciałem zapytac sie was czemu unikacie tak tej ligi, bo moim zdaniem ona jest najkorzystniejsza  _ Pozdr[/qb][/QUOTE]duńskiej chyba nikt nie gra  ja nie gram argentyńskiej bo co za dużo to nie zdrowo  gram za większe stawki mniej drużyn i dobrze mi z tym argentyńską chyba gregorrr grał więc jego zapytaj 
|
Do góry
|
|
|
|
#29883 - 02/04/2004 20:42
|
old hand
Meldunek: 28/09/2002
|
O dziwo PaddyP nie ma jeszcze/już w ofercie Eircom 1st division :eek: za to w bet365 jest Irlandia więc dokładam jeszcze wspominane: Athlone Town(I) v Kilkenny City za 3.40 w bet365 
|
Do góry
|
|
|
|
#29884 - 02/04/2004 22:47
|
Carpal Tunnel
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał konkurent: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał mody24: [qb]Witam Jestem tu nowy i ostatnio zainteresowałem sie progresją. Chciałem was zapytać o zdanie, gdyż wszyscy stawiają na lige 2 hiszpańską, włoską , duńska ale nikt nie obstawia na argentyńską. Liga argentyńska jest na 3 miejscu z statystyce padania remisów, a w sumie z wszystkich lig ma najwyższe współczynniki Ako, gdyż tam nie schodzi poniżej 3,2. Więc chciałem zapytac sie was czemu unikacie tak tej ligi, bo moim zdaniem ona jest najkorzystniejsza  _ Pozdr[/qb][/QUOTE]duńskiej chyba nikt nie gra  ja nie gram argentyńskiej bo co za dużo to nie zdrowo  gram za większe stawki mniej drużyn i dobrze mi z tym argentyńską chyba gregorrr grał więc jego zapytaj  [/qb][/QUOTE]grauem, fakt. w pewnym momencie podjalem jednak decyzje o ograniczeniu sie do wuoch i hiszpanii. teraz z kolei przymierzam sie do rozszerzenia progresji, miedzy innymi takze o argentyne, pzdr
|
Do góry
|
|
|
|
#29885 - 03/04/2004 17:41
|
Carpal Tunnel
|
poniewaz nie usmiecha mi sie grac getafe za tydzien za 520,- w ten weekend pouowou stawki (130) obdzielam kilkanascie odpowiednio wyselekcjonowanych druzyn z roznych lig: napoli, avellino, messina, reggiana, chieti, levante, tenerife, algeciras, longford, derry, colon i racing.
|
Do góry
|
|
|
|
#29886 - 03/04/2004 18:19
|
enthusiast
|
czemu expekt wycofał lige argentyńską i to w środku mojej progresji  , a nie chce mi sie iść obstawiać jeden mecz do sts  cholera chciałem zagrac jakąś drużynke z innych lig, ale wszedzie współczynik jest około 2.50  jak dla mni to troche mało. Powiedzcie mi, ile wy drużyn gracie naraz, zdarza wam sie więcej niż dwie naraz ?
|
Do góry
|
|
|
|
#29887 - 03/04/2004 18:27
|
Carpal Tunnel
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał mody24: [qb]czemu expekt wycofał lige argentyńską i to w środku mojej progresji  , a nie chce mi sie iść obstawiać jeden mecz do sts  cholera chciałem zagrac jakąś drużynke z innych lig, ale wszedzie współczynik jest około 2.50  jak dla mni to troche mało. Powiedzcie mi, ile wy drużyn gracie naraz, zdarza wam sie więcej niż dwie naraz ?[/qb][/QUOTE]zaczynam z kilkoma i w zaleznosci od tego ile odpada, co kolejke dokuadam. im wyzej tym mniej dokuadam. teraz na wysokim poziomie zostauo mi tylko getafe wiec nic nie dorzucam. gram co prawda 12 nowych druzyn, ale to po to by odciazyc getafe, w ktorego remis w tej kolejce srednio wierze.
|
Do góry
|
|
|
|
#29888 - 03/04/2004 18:41
|
enthusiast
|
Gregorrr odważny jesteś, bo jak czytałem o progresji to obstawiając nawet tylko jedną drużyne to trzeba sie liczyć że mozna dojść do 8 poziomu, a nawet zaczynając od 5 zł to na 8 trzeba juz postawić 640 zł, a grać tyloma drużynami zakładając że np. 3 dojdą do tego poziomu to ja bym chyba zbankrutował. Jak ty to robisz, że jeszcze nie jesteś spłukany Sorry że się tak dopytuje, ale cały czas konbinuje jaki system jest najlepszy, czy wybierać drużyne pod względem tylko że już dawno nie zremisowała i liczyć, że teraz zremisuje i trzymać się tylko tej dużyny aż w końcu padnie remis( tu warto grać o wysokie stawki na początku) czy analizować różne ligi i przewidywać tylko na podstawie drużyn gdzie może paść remis, mysle że mniej więcej raz na 5 razy powinno się udać wytypować wynik remisowy ( tu jednak o małe stawki) Gregorrr jakim ty sposobem grasz?
|
Do góry
|
|
|
|
#29889 - 03/04/2004 23:35
|
Carpal Tunnel
|
to prawda, ze im mniej druzyn tym bezpieczniej, ale po pierwsze lubie gdy sie sporo dzieje po drugie, jak juz pisauem, tych 12 druzyn, ktore teraz gram, wybrauem tylko z obawy o brak remisu w dzisiejszym meczu getafe. nie chciauem grac getafe za 520 za tydzien po prostu, a jak dzis zremisuje to tez sie uciesze. oczywiscie, ze istnieje ryzyko, ze sporo druzyn, ktore wybrauem dlugo nie bedzie remisowac, ale dobierauem je dosyc uwaznie i mam nadzieje, ze mnie nie zawioda. wazne sa zarowno serie bez remisu jak i generalna "skuonnosc" danej druzyny do remisow i tymi dwoma kryteriami kieruje sie przede fszyskim. zaczynam progresje od 2zl czyli w tym elemencie wykazuje sie ostroznoscia 
|
Do góry
|
|
|
|
#29890 - 04/04/2004 02:35
|
enthusiast
|
miałeś racje gatafe wygrało 3:0 :eek: a teraz z innej beczki. Mam pytanko na temat zakładów systemowych. Bo wybrałem sobie 7 meczy i wybrałem zakład 5/7. Komputer rozdzielił mi to na 21 kuponów, za każdego dałem 0,50 gr, czyli łącznie 10,50. Napisało mi że możliwa wygrana to 117 zł. I tu sie zastanawiam kiedy wygrał te 117 zł. Czy ja wytypuje dobrze te 5 z 7 spotkań to mam już ta kase, czy tylko jak wytypuje wszystkie mecze dobrze. Czy jest tak że wystarczy że jeden mecz źle wytypuje, to jedynie uznaja mi jakiś kupon jeden z tych 21 i będe miał 0,50 * stawka(1,75) cyzli koło 1 zł dostene. Mam nadzieje że tak nie jest, że wystarczy 5 z 7 wytypować i kasa moja bo inaczej to by był debilny troche zakład  uke:
|
Do góry
|
|
|
|
#29892 - 04/04/2004 03:32
|
enthusiast
|
dzięki już sobie dzieki takiemu jednemu programowi wyliczyłem. Nieźle robie, zakład kupon na system jak nawet nie wiem oo co chodzi  Niestety źle kursy dobrałem i jak 1 mecz nie trafie to będe jeszcze 20 zł do przodu, ale jak już 2 nie trafie to będe na -. Za niskie kursy wybrałem bo nie wiedziałem że do każdego systemu jest minimalny kurs na mecz żeby wychodzić do przodu przy dopuszczalnej ilości błędów. nic za głupote sie placi Piwko dla ciebie Gregorr  iwo: Gdzie wogóle grasz, w expekcie ?
|
Do góry
|
|
|
|
#29893 - 04/04/2004 03:35
|
Carpal Tunnel
|