Witam, mam taki problem - konto w MB mam od wakacji zeszłego roku i w sumie nie korzystałem z ich usługo często bo wpłacałem kasę raptem 3-4 razy a wypłacałem 2. Nie czekałem nigdy też dłużej niż 4-5 dni. Depozyty robiłem na ich konto w WBK Bank Zachodni, przedostatni depozyt zrobiłem bodajże 5 lutego i kasa po dwoch dniach była w MB, nastepny depozyt był 9 lutego no i do tej pory niestety nie mam pieniędzy na koncie w MB, wysyłałem do nich maila a oni odpisali mi żebym wsyłał szczegóły dotyczące transakcji(id klienta,sumę,bank,konto,datę itp) co też zrobiłem. Niestety nic to nie zmieniło a nastepne maile przypominające zero odpowiedzi. Pomyślałem sobie że może coś jest nie tak z ich kontem w WBK Bank zachodni i wysłałem 3 dni temu ponownie kasę z tym że tym razem na ich konto w BRE Banku, dziś kasa była już u mnie w MB. No i teraz sam nie wiem co tu jest grane że transakcje do BRE księgują w miarę szybko natomiast depozyty do Banku Zachodniego trwają o wiele za długo, czy ktoś z Was miał podobny problem a jeśli tak to jak sobie z nim poradził? Pozdrawiam