Strona 6 z 6 < 1 2 3 4 5 6
Opcje tematu
#30214 - 28/05/2004 23:53 Re: Radio Bet Tylko Wielkie Wygrane !
barister Offline
veteran

Meldunek: 08/07/2003
No i zapał się wyczerpał - radyjko działało niecałe 2 miesiące..... :rolleyes: I po co tyle szumu było robić? a już je miałem w ulubionych, ale skoro nie działa to straciło to miejsce

Do góry
Bonus: Unibet
#30215 - 29/05/2004 02:44 Re: Radio Bet Tylko Wielkie Wygrane !
kenner Offline
addict

Meldunek: 29/02/2004
[QUOTE]Oryginalnie wysłał barister:
[qb]No i zapał się wyczerpał - radyjko działało niecałe 2 miesiące..... :rolleyes: I po co tyle szumu było robić? a już je miałem w ulubionych, ale skoro nie działa to straciło to miejsce[/qb][/QUOTE]Radio cienkie. Kase pewnie założyciel wydał i widzi, że to bagno i same straty. Niektórzy Dj-e nawaleni prowadzą audycje... , albo w ogóle, zapomnieli, że powinna być audycja, a oni prowadzącymi są. Niektórzy mówią, jakby Polskiego nie znali, słownik poprawnej polsczyzny pod ręką powinni mieć. Nikt się nie chce sie reklamować, bo słuchaczy jest z 10, a rekord to chyba 14 osób Każdy ich w c***a robi, podaje na czacie jakiś śmieszne info, a oni to powtarzają, wszyscy sie smieja(czytaj około 5 słuchaczy).

Do góry
#30216 - 29/05/2004 06:17 Re: Radio Bet Tylko Wielkie Wygrane !
Wychowany_Na_Nalewce Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/12/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał kenner:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał barister:
[qb]No i zapał się wyczerpał - radyjko działało niecałe 2 miesiące..... :rolleyes: I po co tyle szumu było robić? a już je miałem w ulubionych, ale skoro nie działa to straciło to miejsce[/qb][/QUOTE]Radio cienkie. Kase pewnie założyciel wydał i widzi, że to bagno i same straty. Niektórzy Dj-e nawaleni prowadzą audycje... , albo w ogóle, zapomnieli, że powinna być audycja, a oni prowadzącymi są. Niektórzy mówią, jakby Polskiego nie znali, słownik poprawnej polsczyzny pod ręką powinni mieć. Nikt się nie chce sie reklamować, bo słuchaczy jest z 10, a rekord to chyba 14 osób Każdy ich w c***a robi, podaje na czacie jakiś śmieszne info, a oni to powtarzają, wszyscy sie smieja(czytaj około 5 słuchaczy).[/qb][/QUOTE]i z czego sie tak cieszysz?? prowadzisz lepsze radio czy tez moze chciales sie dowartosciowac tym postem??

Do góry
#30217 - 29/05/2004 13:01 Re: Radio Bet Tylko Wielkie Wygrane !
zielu Offline
addict

Meldunek: 09/11/2003
Spokojnie nie zawieszamy żadnej działalnosci ruszamy po przerwie wakacyjnej. Jak tu jeden człowiek wspomniał zmiany muszą nastąpić i napewną owe nastąpią. Mamy już troche obeznanie słuchaczy i chcemy naprawić wszytsko co było naganną stroną radia. Niechce nic obiecywać. Chcę zrobić zmiany i chcę żeby radio było okej. Powracamy już niedługo. Nie myślę że kasa poszła w błoto! Wręcz przeciwnie Myślę że temat można zamknąć będzie kontynuowany po wakacjach na forum radia Pozdrawiam
Do usłyszenia

Do góry
#30218 - 29/05/2004 13:17 Re: Radio Bet Tylko Wielkie Wygrane !
broodii Offline
journeyman

Meldunek: 17/05/2004
Początki są zawsze trudne i ciekaw jstem jak wypadli by Ci którzy tak ostro radio krytykują,
mocnych w gębie nigdzie i nigdy nie brakowało może spróbujecie mądrale sami stworzyć coś konkurencyjnego, obawiam sie że ambicji i chęci wam zbraknie, bo po co sie mordować i wystawiac na drwiny skoro mozna wpaść na forum spisać typki polecieć obstawić i cieszyc chape ze sie cos trafiło.Tak jest wygodniej.Pozdrawiam i życze wytrwałości.

Do góry
#30219 - 30/05/2004 02:02 Re: Radio Bet Tylko Wielkie Wygrane !
kenner Offline
addict

Meldunek: 29/02/2004
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Wychowany_Na_Nalewce:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał kenner:
[qb]No i zapał się wyczerpał - radyjko działało niecałe 2 miesiące..... :rolleyes: I po co tyle szumu było robić? a już je miałem w ulubionych, ale skoro nie działa to straciło to miejsce[/qb][/QUOTE]Radio cienkie. Kase pewnie założyciel wydał i widzi, że to bagno i same straty. Niektórzy Dj-e nawaleni prowadzą audycje... , albo w ogóle, zapomnieli, że powinna być audycja, a oni prowadzącymi są. Niektórzy mówią, jakby Polskiego nie znali, słownik poprawnej polsczyzny pod ręką powinni mieć. Nikt się nie chce sie reklamować, bo słuchaczy jest z 10, a rekord to chyba 14 osób Każdy ich w c***a robi, podaje na czacie jakiś śmieszne info, a oni to powtarzają, wszyscy sie smieja(czytaj około 5 słuchaczy).[/qb][/QUOTE]i z czego sie tak cieszysz?? prowadzisz lepsze radio czy tez moze chciales sie dowartosciowac tym postem??[/qb][/QUOTE]Ty tam w.pier.da.laj nalewke i rzuj pasze

Do góry
#30220 - 03/06/2004 04:36 Re: Radio Bet Tylko Wielkie Wygrane !
RoYeK Offline
veteran

Meldunek: 26/01/2004
[QUOTE]Oryginalnie wysłał kenner:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Wychowany_Na_Nalewce:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał kenner:
[qb]No i zapał się wyczerpał - radyjko działało niecałe 2 miesiące..... :rolleyes: I po co tyle szumu było robić? a już je miałem w ulubionych, ale skoro nie działa to straciło to miejsce[/qb][/QUOTE]Radio cienkie. Kase pewnie założyciel wydał i widzi, że to bagno i same straty. Niektórzy Dj-e nawaleni prowadzą audycje... , albo w ogóle, zapomnieli, że powinna być audycja, a oni prowadzącymi są. Niektórzy mówią, jakby Polskiego nie znali, słownik poprawnej polsczyzny pod ręką powinni mieć. Nikt się nie chce sie reklamować, bo słuchaczy jest z 10, a rekord to chyba 14 osób Każdy ich w c***a robi, podaje na czacie jakiś śmieszne info, a oni to powtarzają, wszyscy sie smieja(czytaj około 5 słuchaczy).[/qb][/QUOTE]i z czego sie tak cieszysz?? prowadzisz lepsze radio czy tez moze chciales sie dowartosciowac tym postem??[/qb][/QUOTE]Ty tam w.pier.da.laj nalewke i rzuj pasze [/qb][/QUOTE]Widzę, że chamstwo na forum postępuje... Poważnie, pół roku temu bluzgi były ewenementem, a teraz? Gdzie nie zajrzę, tam zamiast wymiany pogladów mamy takie kwiatki uke:
Pozdrawiam

Do góry
#30221 - 03/06/2004 11:39 Re: Radio Bet Tylko Wielkie Wygrane !
wiechu.s Offline
addict

Meldunek: 15/12/2003
Mylisz się.Pół roku temu to się działo.Ale moderarorzy nad tym zapanowali Niestety chamstwo powraca

Do góry
Strona 6 z 6 < 1 2 3 4 5 6