#306896 - 14/03/2005 21:50
Re: ATP - Pacific Life Open - Indian Wells 09.03-20.03 *DELETED* *DELETED*
|
newbie
Meldunek: 09/04/2004
|
Quote:
C oznacza na stronie z wynikami live na Betandwin oznaczenie wc przy nazwisku np cos takiego:
(17) A. Frazier (wc) V. Kutuzova
Czy to jest jakaś klasyfikacja?
Z pewnością nie kibel 
Dzika karta to przyznanie zawodnikowi z tego samego kraju, w którym odbywa się turniej przywileju gry. Tak mi się wydaje 
|
Do góry
|
|
|
|
#306900 - 15/03/2005 07:38
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/07/2003
|
Pokladalem w Indian Wells wielkie nadzieje, ale poki co niechybnie zblizam sie do bankruta, miedzy innymi przez takie sprzedajne ####y jak Ferrero, takze dzis bardzo ostroznie na odrobienie strat: Ljubicic I. - Berdych T. 1 1.25 Wygrana Berdycha z Anciciem byla jak najbardziej prawdopodobna o czym pisalem juz wczesniej. Poza tym, pokonanie tego drewniaka nie jest dla mnie zadnym przemawiajacym faktem co do meczu z samym Ljubicicem, tym bardziej, ze statystyki z owego meczu nie sa rewelacyjne. Ivan natomiast odprawil Ziba szybko i przyjemnie, ladnie serwujac, puszczajac 14 asow, wykorzystujac bledy rywala i wygrywajac swoje pilki. Nie powinien miec wiekszych problemow z ograniem nastepnego Czecha. Ogolnie to zapowiada sie mala powtorka z Dubaju w nastepnej rundzie  Mysle, ze mozna tez sprobowac: Safin M. - Dent T. 1 1.3 Safin gra ostatnio jakby od niechcenia, ale wygrywa. Takiego turnieju jednak nie powinien odpuscic, tym bardziej, ze drabinka do finalu ulozyla mu naprawde niezle. POWODZENIA
|
Do góry
|
|
|
|
#306901 - 15/03/2005 08:54
|
old hand
Meldunek: 03/10/2003
|
Witam wszystkich.Na dzisaj widze tak następujące mecze: 1."pewniaki"/o ile takie istnieją w sporcie  / Ljubicic I. - Berdych T typ 1 Hewitt L. - Llodra M typ 1 2. Mecze które warto zagrać Moya C. - Ferrer D typ 1 Lopez F. - Santoro F typ 1 3.to co lubimy najbardziej czyli niespodzianki  Safin M. - Dent T typ 2 czuje,ze Marat da dzisaij przysłowiowego ciała..mimo,ze go bardzo lubie /co widac na załączonym obrazku  / to jednak nie wierze w niego..Dent u siebie+jego serwis..polecam na rozpis ten mecz Canas G. - Chela J.I typ 2 Jakoś canas swoją grą mnie nie przkonuje..w H2h 2-0 dla Cheli o ile ktoś w to wierzy..Juan prezentuje dobry poziom na hardzie w tym sezonie i warto zaryzykowac tutaj na jego wygraną..ale to też bym wrzucił w rozpisa nie jako singla. Pozdrawiam wszystkich i czekam na opinie 
|
Do góry
|
|
|
|
#306902 - 15/03/2005 09:29
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/05/2002
|
Z tym Chelą to bym bardzo uważał, bo zwycięstwo nad Szutim Argentyńczyk zawdzięcza jedynie niefrasobliwości Niemca i tonom niewykorzystanych przez niego break pointow. Canas gładko puknął solidnego ostatnimi czasy Carlsena i ogólnie bardziej przekonuje mnie swoją grą na hardzie. Dlatego lekko na Canasa.Z facetów jedynym "pewniakiem" wydaje mi się tylko Moya, ale po takim kursie to absolutnie nie ma sensu.
Safin znacznie obniżył loty, a jeśli do tego dojdzie dobra dyspozycja serwisowa Denta, to może być różnie. Uważałbym.
Ostrożnie też z Lopezem; Santoro jest absolutnie nieobliczalny, a kursy na Feliciano zbyt niskie, by ryzykować.
Ciekawie natomiast wygląda dubelek na jutro: Agassi + Kiefer. W BAW na Andre kurs 1,45 i Amerykaniń nie powinien mieć większych problemów z Corią, który najpierw męczył się okropnie z Kimem, a zeszłej nocy wygrał co prawda gładko ze Srichaphanem, ale chyba li tylko dzięki katastrofalnej dyspozycji serwisowej tego ostatniego. Przedziwny jest natomiast kurs na Kiefera. 2,62 w starciu z nieprzekonującym Nalbandianem to piękny value bet. Ja to kupuję.
|
Do góry
|
|
|
|
#306903 - 15/03/2005 10:17
|
old hand
Meldunek: 30/06/2002
|
Witam! Wczorajszy wieczór i troszkę mnie postarzał, męki Robredo i Gonzaleza trochę mnie postarzały, ale w końcu się udało więc nie ma co narzekać. Dzisiaj ponownie tylko jeden kupon, wygląda tak: Ljubicic + Chela. Ljubi to jeden z tych graczy któremu zawsze zależy, do tego w życiowej formie (3 finały, a do tego pokonanie Agassiego i Roddicka u nich w domu nie może jest dziełem przypadku). Aha no i jeszcze musi pomścić Ancica  Z całym szacunkiem dla Berdycha, ale nie da rady. Kurs tylko 1,25, ale jak zawsze idzie w dublu. A co do drugiego meczu, to nie zgadzam się z Lamberciakiem, bo jeżeli nie warto brać Cheli po kusie 2,30 to tym bardziej nie warto stawiać na Canasa po 1,55. Canas w tym roku na twardych kortach grał tylko w AO, później tylko dwa średnio udane występyw Amerykach. W moim odczuciu jeszcze nie doszedł do zeszłorocznej formy, chociaż mogę się mylić. Ignacio z kolei trzy pierwsze tegoroczne turnieje rozegrał na hardzie, poźniej kilka nieudanych epizodów na cegle. Jednak patrząc na zeszłoroczny występ w Indian Wells, czuje się tu chyba całkiem nieźle. Dlatego też to właśnie Cheli daję większe szanse na awans do kolejnej rundy, a przy takim kursie - warto. Powodzenia.
|
Do góry
|
|
|
|
#306904 - 15/03/2005 10:19
|
old hand
Meldunek: 30/06/2002
|
Quote:
Wczorajszy wieczór i troszkę mnie postarzał, męki Robredo i Gonzaleza trochę mnie postarzały
Hehe tak to jest jak się nad jednym zdaniem myśli 5 minut 
|
Do góry
|
|
|
|
#306906 - 15/03/2005 10:34
|
veteran
Meldunek: 06/02/2005
|
Na razie naszym przeciwnikiem jest wiatr i chyba warto stawiac na niespodzianki takie jak Bjokman/Mirny - Suk/Vizner 2, 2.9 ponadto daje lekko na Canasa za 1.7 (nie wiem skad tak duzy optymizm, iz to Chela wygra) i Lopeza. H2H nie ma sie co jarac bo mecze byly na ziemi w zupelnie innych warunkach, tutaj mamy hard i walke z wiatrem. Schuettler lamal Chele nie raz a Canas dosc latwo pokonal Carlsena, myslalam, ze to bedzie dluzszy mecz - moze nawet 3 setowy. Co mozna napisac o meczu Santoro z JoJo nie widzac meczu? Szwed mial bardzo malo asow, sporo podwojnych bledow serwisowych a Francuz mial za duzo breakow aby uznac, ze wszystko bylo ok i nagle Fabrice gra swietnie. Ja nie wierze w to, JoJo nie mial takich klopotow nawet na AO gdzie gral z kontuzjowana noga i ogral Lopeza. Feliciano to wlasnie dzisiejszy rywal Santoro. Ze statystyk wynika, ze w meczu z Karloviciem zagral koncowke seta drugiego oraz set trzeci bardzo dobrze. Przegrywajac 7/6 i tracac podanie w secie drugim wydawalo sie, ze jest po meczu. Przy serwisie Chorwata ciezko walczyl o przelamanie. Hiszpan poradzil sobie i wygral 6/7 6/4 6/4. Mysle, ze spokojnie ogra Santoro a kurs jak na taki mecz calkiem ciekawy.
Canas - Chela 1, 1.7 F. Lopez - Santoro 1, 1.45
niespodzianka:
Bjorkman/Mirny - Suk/Vizner 2, 2.9
|
Do góry
|
|
|
|
#306908 - 15/03/2005 10:57
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/07/2003
|
Quote:
Na razie naszym przeciwnikiem jest wiatr i chyba warto stawiac na niespodzianki takie jak Bjokman/Mirny - Suk/Vizner 2, 2.9 Jak dla mnie jest to najpewniejsza para deblowa męska w dniu dziesiejszym. Bjorkman/Mirnyi - Suk/Vizner-1(1,3) Polecam również u kobiet: Raymond/Stubbs - Bartoli/Groen-1(1,3)
|
Do góry
|
|
|
|
#306910 - 15/03/2005 13:28
|
Pooh-Bah
Meldunek: 18/11/2004
|
na dzis
Clijsters K. - Linetskaya E. 2-wybuch:) Raymond/Stubbs - Bartoli/Groen. 1 Canas G. - Chela J.I. 1 Mathieu P.H. - Hernych J. 2 Black/Ullyett - Erlich/Ram 1 Llodra/Santoro - Etlis/Rodrig. 1 Bjorkman/Mirnyi - Suk/Vizner 1
|
Do góry
|
|
|
|
#306912 - 15/03/2005 13:55
|
member
Meldunek: 12/06/2004
|
Zastanawia mnie kurs w expekcie na Ljubego 1,35. Gram Chorwata od paru tygodni, m.in. przeciwko Agassiemu i Roddickowi i jestem wciąż pod wrażeniem. Koleś jest w takiej dyspozycji, że przeciw przeciętnemu Berdychowi kurs powinien być na poziomie 1,2-1,25. Jeśli przy tak niskich przelicznikach istnieją ValueBety, to to jest właśnie dla mnie ValueBet... Jeszcze biorąc pod uwagę expektową tendencję do zaniżania kursów na faworytów, jest to co najmniej dziwne. Chyba, że czegoś nie wiem...  Chyba najwyższy kurs w necie, nawet Pinnacle ma mniejszy... Polecam! Ljube-Berdych - expekt - 1,35 --> brać, póki dają
|
Do góry
|
|
|
|
|
|