Nie jestem Polakiem, dla obcokrajowca takie błędy jak sposub/sposób to jak po angielsku loser/looser
Wchodzisz na polskie forum i piszesz kiepskie żarty wyśmiewające Polaków - w którym to kraju uczą takich sposobuw zawierania międzynarodowych znajomości?
Nie jestem Polakiem, dla obcokrajowca takie błędy jak sposub/sposób to jak po angielsku loser/looser
Wchodzisz na polskie forum i piszesz kiepskie żarty wyśmiewające Polaków - w którym to kraju uczą takich sposobuw zawierania międzynarodowych znajomości?
Nie wyśmiewam się z Polaków, wklejiłem Polskie odpowiedniki dowcipów o Polakach, które opowiadają u mnie w kraju.
Podsłuchujesz jak opowiadają gdy zmywasz ? :>
Żadna praca nie hańbi...ja tak słyszałem przynajmniej
moim zdaniem hanbi, szczegolnie wykonywana na obczyznie za niezbyt wysoka stawke, czasami wrecz najnizsza, sam robilem i wiem co nieco, czesto nie czulem sie wesolo, no ale coz, co sie nie zrobi dla pieniedzy ...
<ja>ty skimn to... <joshua>?? <ja>wracam dzis z psem od grubego juz ciemno bylo <ja> ide abrahama i podbija do mnie taki kolo 2x2 w bluzie arki morda jak u bulldoga <*** komore!! <joshua> i co zrobiles? <ja>a co moglem zrobic? <ja> dalem mu telefon no co ja sie bede z takim klucil <ja>dalem mu ten telefon a on dalej trzyma mnie za reke i wybiera jakis numer i dzwoni <joshua>?? <ja>czesc mamo ja nie bede na kolacji bo przegralismy z tymi pedalami 2 do 1 ide sie przejsc z chopakami <ja>nie martw sie o mnie wroce dizsiaj do domu <ja>oddal mi telefon i poszedl w pizdu.. <joshua>LOL!! xD <*** dobre 10min jak tepak na srodku ulicy kminiac co sie stalo... O_o