Witam dzis gram tak
System 4-6 PROF
Douhevina - Loit 1.55 1 75% szansy wedlug mnie Vera jest niedoceniana

stac ja na duzo tylko zeby sie nie denerwowala Loit w tym roku slabo aczkolwiek stac ja na wiele
Peer - Domachowska 1.55 1 70% szansy nasza jest nieobliczalna ale ma za slaba psyche a wiedzac ze niedawno przegrala z Peer gladko dodatkowo ja bedzie spinac Peer bardzo dobrze w kwalifikacjach np z Talaja 6-1 6-1
Karatan - Peschke 1.55 1
80% szansy mloda bulgarka poczyna sobie calkiem niezle ostatnio urwala 5 gemow Davenport w Indian Wells a wszyscy wiemy w jakiej formie jest Amerykanka(Sharapova 6-0 6-0) nie mowie ze bulgarka to jakas gwiazda ale na wygranie z 30 letnia czeszka jest w stanie tym bardziej ze Peschke slabiuutka w tym roku
Bondarlen - Jidkova 1.8 1
75%szansy zdziwil mnie ten kurs bo wszedzie oscyluje po 1.6 Jidkova zawsze szanuje jako zawodniczke ale w tym roku to tragedia co ona odstawia Ukrainka powinna spokojnie wygrac a jezeli mlodsza bondarlenko(ranking 250 3-4) wygrywa z Jidkova na hardzie w tym roku to Alyona powinna z nia pojechac spokojnie nawet w 2 setach tym bardziej ze ladnie spisywala sie w kwalifikacjach a ze przegrala po 3 setowce z Lisa Raymond to tez na jej korzysc

Groenfeld - Schruff 1.48 1
65% szansy szczerze to tego boje sie najbardziej ale kurs nie taki zly dlatego dorzucilem nie lubie grac jak spotykaja sie dwie zawodniczki z tego samego kraju(w szczegolnosci rosjanki jak graja ze soba to nieraz so takie jaja ze szok

) ale Groenfeld uwazam za bardzo ambitna zawodniczke i na pewno bedzie chciala pokazac kto jest najlepszy w niemieckim tenisie, zeby tylko kontuzja sie nie odnowila
Mirza - San Lorenzo 1.38 1
90% szansy A to dopiero jutro ale taki kurs nie moze przejsc obojetnie tylko krecz moze uratowac hiszpanke w sts nawet 1.45 na mirze ale gram w profie bo Bondarlenko 1.8 a w sts 1.6 wiec mi sie bardziej oplaca
rozbije to na kilka kuponow za 600zl
zagram jeszcze pewnie single 3 4 6 za pare stowek