W skrócie chodzi o to,by kazdy temat dzienny,po zakończeniu typowania i dyskusji o meczach,stał sie ....quasi-czatem NBA.
Wiem,wiem,jest cały dział quasi na forum,ale...
Przeczytajcie jak to wyglada,oto jeden z przykładów.
http://www.mecz.org/ubbthreads/showflat.php?Cat=0&Number=1539911&page=0&fpart=7&vc=1Kiedyś NBA-czat był miejscem,gdzie dyskutowało sie na temat aktualnie rozgrywanych spotkań,wymieniało rzeczowe uwagi,kreowało typy na nastepne mecze.
Ci,ktorzy mieli okazje oglądac mecz w TV dzielili sie swoimi obserwacjami,to niewatpliwie stanowiło istotna pomoc do nastepnych typowań i pozwalało wyciagać wnioski,co do aktualnej dyspozycji poszczególnych drużyn.
Quasi,rozpoczynajacy się po zakończeniu własciwego tematu dziennego,nie bedzie z nim w zaden sposób kolidował,z wyjatkiem***
Po zakończeniu meczów wpisujemy do tematu dziennego swoje opinie,"rozliczamy" kolejna noc,wpisujemy komentarze.
Tak wiec w zmienionym kształcie temat dzienny zawierałby
1)typy i opinie przedmeczowe
2)quasi-czat z komentarzami do meczów w takcie ich trwania
3)podsumowanie dnia w formie pomeczowych komentarzy.
***Problem pojawi się jednak wtedy,gdy 1-2 mecze rozpoczynac się bedą o 19,a pozostałe o 1 w nocy.
Pomieszaja sie wtedy typy z "czatowymi" postami.
To jest oczywiscie minus takiego pomysłu.
Temat "Koszykówka" w dziale "Quasi-czat" niech sobie nadal istnieje,a kazdy,kto naprawde interesuje sie NBA i chciałby w nocy pogadać o meczach miałby mozliwość zrobienia tego bez towarzyszacych bluzgów,przejawów totalnego lamerstwa i innego dziadostwa.
Wczoraj Muppet rzucił pomysł reaktywacji czatu w dawnej,dobrej formie - jestem ZA ,a jedno z mozliwych rozwiązań przedstawiam.
Prosze wszystkich zainteresowanych o uwagi i opinie.
Jezeli Ktos ma inny pomysł na NORMALNY quasi-czat NBA to niech zaraz napisze:-)