Strona 3 z 5 < 1 2 3 4 5 >
Opcje tematu
#31543 - 30/04/2002 19:10 Re: FAQ
qwerty Offline
veteran

Meldunek: 19/06/2001
niepotrzebne...

Do góry
Bonus: Unibet
#31544 - 03/05/2002 18:30 Re: FAQ
Anonymous
Unregistered

A ja chcialbym sie dowiedziec wszystkiego na temat sure bet ,gdzie szukac ,jakie oplaty przy transferach i ogolnie wszystko na ten temat
pozdr.

Do góry
#31545 - 04/05/2002 15:54 Re: FAQ
Anonymous
Unregistered

A ja proszę o doradzenie w pewnej sprawie!
Chciałbym zapisać się (zarejestrować) do któregoś z zakładów przez internet. Czy moglibyści Mi powiedzieć, który z nich spełniałby najbardziej moje oczekiwania, a mianowicie:
- Wszystko po Polsku!!! (nie umiem innych języków)
- Wpłaty i wypłaty przez net bez konieczności kontaktu telefonicznego (z powodu pkt wyżej :-))
- Możliwość wpłaty jak najniższej kwoty i zarazem tak owej wypłaty przy uwzględnieniu 2 powyższych punktów.

I jeszcze jedno nieco inne jednak wiążące się z tematem.
Jest taka firma EXPEKT wiem że minimala wpłata to 50 zł (trochę dużo) czy mogę tam wypłacać kase za pomocą netu, czy muszę dzwonić? I czy mogę wypłacić np 10 zl?

Czekam na odpowiedź i pozdrawiam!
Jaś

Do góry
#31546 - 04/05/2002 17:13 Re: FAQ
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Sure bet to ciekawy temat i trzeba będzie dla niego stworzyć osobny dział.

Jas, jesli wszystko ma być po Polsku to masz ułatwiony wybór: Expekt albo Unibet. Jeśli potrzebujesz szczegółowych odpowiedzi na temat Expektu to w dziale "Świat Bukmacherstwa" znajdziesz właściwy temat: Expekt. Bogge, który jest przedstawicielem tej firmy, odpowie Ci na wszystkie Twoje pytania.

Do góry
#31547 - 04/05/2002 17:40 Re: FAQ
Wernychora Offline
addict

Meldunek: 07/03/2002
Drogi Jasiu, moja rada jest taka:
Najsampierw przeczytaj wszystkie tematy na forum "od deski do deski" (to nie żart- dużo Ci się rozjaśni). Popróbuj na sucho (bez pieniędzy) pobawić się w bukmacherstwo, bo sum o których piszesz, nie musisz wcale wpłacać, bo podczas promocji firmy dają większe za darmo, a takimi przelewami możesz jedynie rozśmieszyć bukmachera (a nie o to tu chodzi).
I to była rada, a teraz dobra rada:
za pieniądze, o których piszesz zacznij uczyć się angielskiego- przydaje się nie tylko w kontaktach z bukmacherami, a sum tak małych nie da się rozmnożyć obstawiając w internecie.
Pozdrawiam!

Do góry
#31548 - 04/05/2002 19:14 Re: FAQ
Szakal Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/06/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Conrad:
[qb]Sure bet to ciekawy temat i trzeba będzie dla niego stworzyć osobny dział.[/qb][/QUOTE]Po pierwsze trzeba miec duzaaaaaa gotowke. Bo w koncu standartowo Surebety sa w granicach 3-5% Zatem trzeba zaaplikowac 1 tys $ aby przy surbecie 3% wygrac 30 $. Takie osoby mozna policzyc na forum na palcach jednej reki.

Do góry
#31549 - 04/05/2002 19:51 Re: FAQ
tysio111 Offline
veteran

Meldunek: 14/11/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Wernychora:
[qb] a sum tak małych nie da się rozmnożyć obstawiając w internecie.
Pozdrawiam![/qb][/QUOTE]Czemu nie wernychora. Nie kazdy ma duzo kasy, ty pewnie tez nie zaczynales od duzych sum, niech sobie pogra za 50 zl. I sume taka da sie rozmnozyc tak samo jak 100 baniek, trzeba tylko grac proporcjonalnie mniejsze zaklady
pozdrawiam

Do góry
#31550 - 04/05/2002 20:10 Re: FAQ
uQ$ Offline

Meldunek: 23/01/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Conrad:
[qb]Sure bet to ciekawy temat i trzeba będzie dla niego stworzyć osobny dział.
[/qb][/QUOTE]Już kiedyś podawałem ten link w innym wątku - tutaj można znaleźć wszystko na temat "sure bets". Jeżeli kogoś interesuje taki sposób zarabiania, to powinien tam zajrzeć.

Do góry
#31551 - 04/05/2002 20:54 Re: FAQ
Wernychora Offline
addict

[QUOTE]Oryginalnie wysłał tysio111:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Wernychora:
[qb] a sum tak małych nie da się rozmnożyć obstawiając w internecie.
Pozdrawiam![/qb][/QUOTE]Czemu nie wernychora. Nie kazdy ma duzo kasy, ty pewnie tez nie zaczynales od duzych sum, niech sobie pogra za 50 zl. I sume taka da sie rozmnozyc tak samo jak 100 baniek, trzeba tylko grac proporcjonalnie mniejsze zaklady
pozdrawiam[/qb][/QUOTE]"Pograć" oczywiście można, ale przy tak małych kwotach, wszystkie + obstawiania przez internet (różnice kursów, brak podatków, itd.) zjadają opłaty manipulacyjne i trzeba też pamiętać o wartości pieniądza w czasie (a transfer gotówki trwa). Więc chyba lepiej na początku pograć u rodzimych bukmacherów, co jest w dobrze pojętym moim (i jeżeli nie jesteś bankierem i Twoim) interesie, bo jakiś promil promila tych pieniędzy trafi w postaci podatków do naszych kieszeni .
Dobrze, że są osoby wierzące, że to właśnie On jest "the one" i że z kapitałem 50 zł. założy wspaniale prosperujący interes (co oczywiście nie jest niemożliwe), ale lepiej postąpi rozpoczynając karierę u bukmachera wypłacającego gotówkę. Polecam Toto-mix'a - ratujcie tą firmę!

Moje rady są naprawdę szczere i wierzę, że słuszne.
Pozdrawiam!

Do góry
#31552 - 05/05/2002 00:00 Re: FAQ
tysio111 Offline
veteran

Meldunek: 14/11/2001
W Expekt wyplaty sa darmowe, wiec jesli "umie grac" to jedyna oplata manipulacyjna jaka zaplaci bedzie jeden przelew bankwoy lub kilka procent od wplaty karta. Kursy oferowane przez naszych bukow sa male (poza nielicznymi okazjami) i jeszcze podatek, poprostu nie do ujechania, dziwie sie ze sugeruesz mu gre u polskich bukow, nie mowie juz o tym chodzeniu, zanim dojdziesz z domu do punktu buka to kurs spadnie itd itd.....
pozdrawiam a z tym ratujcie Toto-mix to juz przegiełeś pałę

Do góry
#31553 - 05/05/2002 03:21 Re: FAQ
xeo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 04/06/2001
Conrad może ty mi wytłumaczysz pojecie wypłata na karte .

Wszystkie tranzakcje w internecie dokonuje za pomocą VISA Clasic Charge .
Jest to karta debetowa . Mam na niej przyznany okreslony limit miesięczny i nie ma rachunu bankowego z nia połączonego .

Drugą karte (której zresztą w necie nie uzywam ze względu na ewentualne duze straty w przypadku kradzierzy danych ) jest VISA Elektron Credit .
Jest to typowa karta Kredytowa z przyznanym limitem i odrebnym rachunkiem bankowym .

O możliwości wypłaty na ww. karty pytałem w swoim macierzystym banku , ale panie nie porafiły mi odpowiedzieć bądz twierdziły , że nie mam takiej mozliwości .

Czy moge wypłacić na którąś z ww. kart ?

Czy w wypadku jezli nie moge na te karty wypłacić możesz mi polecic jakiś bank internetowy , który wydaje potrzebną mi karte i nie wymaga stałych wpłat na rachunek . Chodzi mi o to , że ze swojego rachunku rozliczeniowego jeste bardzo zadowolony i nie chciałbym go zmieniać .

Dzieki za odpowiedz .

Do góry
#31554 - 05/05/2002 03:31 Re: FAQ
DMK Offline
old hand

Meldunek: 09/05/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał xeo:
[qb]Conrad może ty mi wytłumaczysz pojecie wypłata na karte .
[/qb][/QUOTE]co prawda nie jestem Conradem, ale moze moja odpowiedz Ci wystarczy

wg mojej wiedzy nie mam mozliwosci wyplaty na KK. niektore firmy bukmacherskie co prawda oferuja cos takiego, ale jest to tylko wykorzystywanie opcjizwrotu i mozliwe jedynie do wysokosci kwoty, ktora do nich wplaciles

Do góry
#31555 - 05/05/2002 03:44 Re: FAQ
xeo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 04/06/2001
Tak wiem .

Tyle tylko , że chce wypłacić pewną kwote (mniejszą niż suma moich wpłat) , a buk nie daje mi innej mozliwości niż właśnie na KK .

Nie chciałbym by moje pieniądze zagubiły sie w cyberprzestrzeni więc pytam o mozliwośc wypłaty na ww. karty , a nie o sam fakt wypłaty na KK

Do góry
#31556 - 05/05/2002 03:50 Re: FAQ
Anonymous
Unregistered

>>Czy w wypadku jezli nie moge na te karty
>>wypłacić możesz mi polecic jakiś bank
>>internetowy , który wydaje potrzebną mi karte i
>>nie wymaga stałych wpłat na rachunek . Chodzi mi
>>o to , że ze swojego rachunku rozliczeniowego
>>jeste bardzo zadowolony i nie chciałbym go
>>zmieniać

mBank Nie trzeba minimalnej wpłaty, ani żadnych wpłat, wszystko (prawie) jest za darmo, wysokie odsetki... POLECAM
http://www.mbank.com.pl

Do góry
#31557 - 05/05/2002 04:03 Re: FAQ
Anonymous
Unregistered

[qb]Drogi Jasiu, moja rada jest taka:
Najsampierw przeczytaj wszystkie tematy na forum "od deski do deski" (to nie żart- dużo Ci się rozjaśni).[/qb][/QUOTE]W chwili wolnego czasu tak też zrobię, jednak teraz matura :-(

[qb] [QUOTE]

Popróbuj na sucho (bez pieniędzy) pobawić się w bukmacherstwo, bo sum o których piszesz, nie musisz wcale wpłacać, bo podczas promocji firmy dają większe za darmo, a takimi przelewami możesz jedynie rozśmieszyć bukmachera (a nie o to tu chodzi).
[/qb][/QUOTE]I tu mimo krutkiego doświadczenia nie mogę się z tobą zgodzić!
Żadna kwota nie jest śmieszna dla "człowieka sukcesu" (za jakiego się uważasz - wnioski z twoich wypowiedzi), a na sucho, a i owszem prubowałem w Unibet...

[qb] [QUOTE]

I to była rada, a teraz dobra rada:
za pieniądze, o których piszesz zacznij uczyć się angielskiego- przydaje się nie tylko w kontaktach z bukmacherami, [/qb][/QUOTE]Wiesz w drodze dzisiejszej walki o klienta to właśnie bukmacherzy będą musieli się nauczyć polskiego, aby skontaktować się ze mną, bo przecierz to ich praca!
A poza tym znam podstawy niemieckiego i rosyjskiego, takie też miałem w szkole, jednak nie jestem orłem co do języków. Jak pewnie widać z moich takstów jestem chory na dysleksję i języki to poprosto wysoka dla mnie bariera... (choć pewnie dało by się ją osiągnąć...), mogę jednak poszczycić się tym, iż z opinii poradni można również wyczytać o tym, że posiadam ponadprzeciętne umiejętności matematyczne, logicznego myślenia, pamięciowe itd. (poprostu wysoki IQ). Pisanie o tym jest może nie na miejscu, ale pewnie (jak zwykle) ktoś zaraz wyskoczył by z chasłem: "dyslektyk - co za idiota!!!"[/QB][/QUOTE]

[qb] [QUOTE]

a sum tak małych nie da się rozmnożyć obstawiając w internecie.
Pozdrawiam![/qb][/QUOTE]Wiesz, " nie odrazu zbudowano Rzym" :-) i wiele sukcesów zaczyna się od niczego (Microsoft). A poza tym to uwielbiam sport i była by to dla mnie swegordzaju pzyjemność, a nie tylko chęć stana się nowym Rokefelerem.

Ja również serdecznie pozdrawiam!!!
Jaś

Do góry
#31558 - 05/05/2002 04:22 Re: FAQ
Anonymous
Unregistered

[QUOTE][qb]
Pograć" oczywiście można, ale przy tak małych kwotach, wszystkie + obstawiania przez internet (różnice kursów, brak podatków, itd.) zjadają opłaty manipulacyjne i trzeba też pamiętać o wartości pieniądza w czasie (a transfer gotówki trwa). Więc chyba lepiej na początku pograć u rodzimych bukmacherów, co jest w dobrze pojętym moim (i jeżeli nie jesteś bankierem i Twoim) interesie, bo jakiś promil promila tych pieniędzy trafi w postaci podatków do naszych kieszeni .[/qb][/QUOTE]Z tego co wiem to wcale nie jest tak źle jak Ty to widzisz. Podatek jest zawsze przy jakichkolwiek kwotach, a przelew, naszczęście mam konto w banku.
[qb] [QUOTE]

Dobrze, że są osoby wierzące, że to właśnie On jest "the one" i że z kapitałem 50 zł. założy wspaniale prosperujący interes (co oczywiście nie jest niemożliwe),[/qb][/QUOTE]Myślę, że wystarczająco odpowiedziałem w powyższej wiadomości.

[qb] [QUOTE]
ale lepiej postąpi rozpoczynając karierę u bukmachera wypłacającego gotówkę.

[/qb][/QUOTE]Grywałem praktycznie w każdym (najczęściej Profesjonal i STS), ale teraz drożej wyszła by mi bęzyna na dojazd, niż koszty nawet tak niewiarygodnie niskich wpłat (jak twierdzisz), Poprostu są ont tuż obok mojej szkoły, a teraz tylko maturka i PAPA:-)
[qb] [QUOTE]

Polecam Toto-mix'a - ratujcie tą firmę!

[/qb][/QUOTE]:-)))))))))))))) no więc nie grywaj tam, bo pewnie za dłużo wygrywasz...
[qb] [QUOTE]

Moje rady są naprawdę szczere i wierzę, że słuszne.
Pozdrawiam![/qb][/QUOTE]W to, że są szczere to nie wątpię, jednak sądzę, iż troszeczkę się mylisz. To moje osobiste zdanie.

Pozdrawiam
Jaś

Do góry
#31559 - 05/05/2002 18:59 Re: FAQ
Wernychora Offline
addict

Witam!

-"Żadna kwota nie jest śmieszna dla "człowieka sukcesu" (za jakiego się uważasz - wnioski z twoich wypowiedzi),"

Nie wyciągaj tak pochopnych wniosków na maturze!

-"Wiesz w drodze dzisiejszej walki o klienta to właśnie bukmacherzy będą musieli się nauczyć polskiego, aby skontaktować się ze mną, bo przecierz to ich praca!"

Jest w tym sporo prawdy, ale z góry zakładasz, że to Ty będziesz płacił bukmacherowi (więc to faktycznie jego interes), a nie zarabiał na kontaktach z nim (bo wtedy to Twój dobrze pojęty interes).

-"Myślę, że wystarczająco odpowiedziałem w powyższej wiadomości."

To w nawiasach też po coś napisałem i dobrze jest to czytać.

-" niż koszty nawet tak niewiarygodnie niskich wpłat (jak twierdzisz)"

Znów pochopny wniosek (nie wiem po czym wnosisz?)

-":-)))))))))))))) no więc nie grywaj tam, bo pewnie za dłużo wygrywasz..."

A to już zupełnie bez sensu

-"A poza tym to uwielbiam sport i była by to dla mnie swegordzaju pzyjemność, a nie tylko chęć stana się nowym Rokefelerem."

Trzeba było napisać tak na wstępie, to nie siłiłbym się na faktycznie bezsensowne rady.

Do góry
#31560 - 05/05/2002 23:17 Re: FAQ
Anonymous
Unregistered

[QUOTE]
[qb]

Nie wyciągaj tak pochopnych wniosków na maturze!

[/qb][/QUOTE]Matura pisemna z polskiego - nic innego jak tylko wnioski, pochopne, bądź nie, ale to zawsze dobrze Mi idzie.
[qb] [QUOTE]

Jest w tym sporo prawdy, ale z góry zakładasz, że to Ty będziesz płacił bukmacherowi (więc to faktycznie jego interes), a nie zarabiał na kontaktach z nim (bo wtedy to Twój dobrze pojęty interes).
[/qb][/QUOTE]Na to też już odpowiedziałem...
[qb] [QUOTE]
To w nawiasach też po coś napisałem i dobrze jest to czytać.
[/qb][/QUOTE]A i owszem! Tak też zawsze robię!
[qb] [QUOTE]
Znów pochopny wniosek (nie wiem po czym wnosisz?)

[/qb][/QUOTE]W tym przypadku jednak twoje!
Skąd wiesz jak daleko mam do szkoły, zakładów?

[qb] [QUOTE]
A to już zupełnie bez sensu[/qb][/QUOTE]Wiesz przykro Mi. Ale może inni zrozumią tą aluzję.

[qb] [QUOTE]

Trzeba było napisać tak na wstępie, to nie siłiłbym się na faktycznie bezsensowne rady.[/qb][/QUOTE]Mylić się - rzecz ludzka.

Pozdrawiam
Jaś

Do góry
#31561 - 05/05/2002 23:31 Re: FAQ
Wernychora Offline
addict

Witaj Jasiu!

-"Wiesz przykro Mi. Ale może inni zrozumią tą aluzję. "

Poćwicz jeszcze ortografię przed maturą z polskiego (nie wszyskie błędy można tłumaczyć dysleksją)

-"W tym przypadku jednak twoje!
Skąd wiesz jak daleko mam do szkoły, zakładów?"

A i z tą logiką nie do końca...

-"Mylić się - rzecz ludzka."

Tu akurat masz rację

Pozdrawiam!

Do góry
#31562 - 06/05/2002 03:12 Re: FAQ
Anonymous
Unregistered

[qb]Witaj Jasiu!
Poćwicz jeszcze ortografię przed maturą z polskiego (nie wszyskie błędy można tłumaczyć dysleksją)
[/qb][/QUOTE]Wiesz, na ćwiczenia to już troszkę za puźno, a co do tłumaczenia, to na szczęścię wszystkie (bo niestety robię ich multum!!! Z tym, że na kompie dochodzą jeszcze zamiany literek :-)) Poza tym to istniej w naszym społeczeństwie (głównie z powodu wielu osób symulujących tą chorobę) niewiedza na jej temat, a mianowicie ja jako prawdziwy dyslektyk naprawdę robię te błędny nie z powodu braków w nauce, a tylko i wyłącznie choroby, poza tym jest wiele innch objawów choroby jak nie odróżnianie strony prawej od lewej, czerwonego z zielonym, ogórka z pomidorem (w dzieciństwie) i wiele, wiele innych (piszę to aby udowodnić Ci czym że jest ta choroba i naprwadę jak możliwe są błędy!!!).
[qb] [QUOTE]

A i z tą logiką nie do końca...
[/qb][/QUOTE]Oj do końca, do końca...
"W tym przypadku chyba towje" - chodzi Mi o wnioski, w których stwierdzasz, iż taniej wyszła by Mi bęzyna od opłat w necie...

Pozdrawiami i muszę stwierdzić, iż bardzo milo Mi sie z Toba dyskutuje!!! (naprawdę)
Jaś

Do góry
Strona 3 z 5 < 1 2 3 4 5 >

Moderator:  rafal08