Strona 1 z 3 1 2 3 >
Opcje tematu
#316663 - 30/03/2005 09:26 NBA - 30.03.2005
Adam 635 Offline
enthusiast

Meldunek: 14/03/2005
01:00 Boston Celtics - Dallas Mavericks
01:00 Orlando Magic - Toronto Raptors
01:00 Washington Wizards - Atlanta Hawks
01:00 Charlotte Bobcats - Chicago Bulls
01:30 Detroit Pistons - Sacramento Kings
01:30 New Jersey Nets - LA Clippers
02:00 Milwaukee Bucks - GS Warriors
02:30 San Antonio Spurs - Seattle Sonics
03:00 Phoenix Suns - Philadelphia 76ers
03:00 Utah Jazz - Denver Nuggets
04:00 Portland Blazers - Houston Rockets

Gospodarze po lewej stronie , czyli tak jak to obowiązuje w Europie Będzie co typować

W tym momencie różnica czasowa między Polską a wschodnim wybrzeżem Stanów wynosi 7 godzin więc dodajcie sobie jedną godzinę do podanych czasów.. Może ktoś wie kiedy oni czas przestawią...?

Edited by g00niek (30/03/2005 09:58)

Do góry
Bonus: Unibet
#316664 - 30/03/2005 10:04 Re: NBA - 30.03.2005
pawel01979 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 17/04/2004
tyle razy to juz wszyscy tluklismy, w koncu zostalo ustalone (podkreslam nie przeze mnie), ze zakladajac tematy na pierwszym miejscu wpisujemy gosci, a widze, ze codziennie jest inaczej i jeszcze niektorzy maja pretensje, ze zwraca sie uwage. takie codzienne zmienianie moze byc dla niektorych mylace. USTALMY W KONCU JEDNA WERSJE!!!!!!!!

Doszlismy w końcu do wniosku że najlepsze rozwiązanie jest takie, że ten kto zakłada temat decyduje w jakiej formie ma on być. MUSI jednak napisać poniżej w jakiej formie to przedstawił.. Po prostu znudziło nam się z amkwishem ciagłe edytowanie postów... ;-)

Edited by g00niek (30/03/2005 10:29)

Do góry
#316665 - 30/03/2005 10:19 Re: NBA - 30.03.2005
DELMARCO Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/03/2005
jak dla mnie dzis na pierwszy plan wysuwaja sie 4 spotkania:
1) Orlando Magic - Toronto Raptors
gospodarze walczacy jeszcze o PO poprostu ten mecz wygrac musza jesli chce zajac 8 miejsce na wschodzie, dla toronto sezon skonczy sie po rundzie zasandniczej, spotkan do konca zostalo juz niewiele i dla magicow kazde zwyciestwo jest na wage zlota, sczegolnie ze zajmujaca 8 miejsce phila prawdopodobnie dzis polegnie w arizonie.

2) New Jersey Nets - LA Clippers
sytuacja taka sama jak z orlando, dla kida i cartera to juz chyba ostatni gwidek zeby jeszcze zajapac sie do play off, pod warunkiem ze dzis wygraja ze slabymi na wyjazdach LA

3) Utah Jazz - Denver Nuggets
wydaje mi sie ze bedace w bardzo dobrej dyspozycji brylki powinny ograc slabiutkie utah, denver gra na wyjezdzie wiec i kurs powinien byc zachecajacy, u gospodarzy brak jakiejkolwiek motywacji, chyba juz by chcieli zeby sezon sie skonczyl, natomiast denver czuje juz chyba ze zblizac sie zaczyna minnesota, wiec tym bardziej beda zdeterminowani zeby wygrac, a ze do konca grac beda jeszcze z seattle, san antonio, phoenix, 2X z memphis i minesota, dzis jak najbardziej zgarnac trzeba zwyciestwo

4) Charlotte Bobcats - Chicago Bulls
i na koniec chicago, ktore walczy jeszcze o 4 pozycje przed play off, i glowni rywale (washington) graja dzis u siebie ze slabeuszami z atlanty wiec pewnie zainkasuja kolejne zwyciestwo, co to oznacza dla bykow, a no tyle ze tez musza wygrac z nienajmocniejszymi przeciez bobkami by do konca walczyc o lepsze rozstawienie w 1 rundzie play off

to by bylo na tyle, pozdrawiam i wysokich wygranych

Do góry
#316666 - 30/03/2005 11:29 Re: NBA - 30.03.2005
vson Offline
addict

Meldunek: 10/07/2001
Ja na dziś 3 spotkanka wybrałem, w każdym z nich głównym czynnikiem jest MOTYWACJA

New Jersey - Clippers Carter & Kidd coraz lepiej się chłopcy rozumieją do tego Carter gra ostatnio świetne mecze, dla nich to ostatnia szanse i może uda się wskoczyć na tą 8 pozycję w play - off.

Utah - Denver Denver nareszcie gra w koszykówkę, punkty rozkładają się na cały zespół tworzą chłopaki niezły kolektyw i gra ostatnio im idzie przy czym zdobywają dużo punktów, myślę że i dziś słabi Jazz nie dadzą im rady. Do tego trener Karl poukładał w Nuggets wszystko tak jak trzeba a myśle że będzie i jeszcze lepiej - jak dla mnie to typ dnia

No i Bobcats - Bulls Liczę że Byczki znowu zagrają swoją zespołową koszykówkę, a i grać mają o co bo 4 miejsce na wschodzi daje przewagę swojego parkietu w play-off, ostatnio Bobcats zrobili nielada niespodziankę ale dziś w nocy ja trzymam kciuki i to mocno za BULLS

pozdrawiam

Do góry
#316667 - 30/03/2005 13:11 Re: NBA - 30.03.2005
g00niek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/10/2002
Podpisuję sie pod dwoma powyższymi postami.. Orlando, N.J., Denver to moje zakłady na dziś.. Cholera trochę boję się tych Byków, bo one czasami trafiają na torreadora przy którym czerwień jest naprawdę krwista... i wariują... Nie tknę ich dzisiaj mimo że wszystko przemawia za tym by grać, ale Charlotte będzie walczyło do końca, młodzi zawodnicy będą chcieli w swoim pierwszym sezonie w tym klubie pokazać się kibicom jak najlepiej do końca... dlatego mogą jeszcze sprawić psikusa.

Co innego Utah, Toronto i Clipy...

Zastanawiam się jeszcze nad Wizards, będą walczyć o 4 miejsce na wschodzie z Bykami i muszą takie mecze jak dziś wygrywać...

Do kuponu komunalnego dałbym więc Washington, Orlando, N.J., Denver... teraz pytanie czy ML czy spready?

Jak zwykle w rozpisie mam zagranych Pistons ML

JEŚLI BUKI CHCESZ ZWYCIĘŻAĆ
TŁOKI BĘDĄ CIĘ WYRĘCZAĆ ;-)))

Dominik

Edited by g00niek (30/03/2005 13:12)

Do góry
#316668 - 30/03/2005 13:31 Re: NBA - 30.03.2005
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/01/2004
Do Moda z Michigan:-)))

=Żył raz sobie pewien bogacz,
który swój majątek stracił.
Rzekl więc:"jestem Tłuk skonczony,
=bo stawialem na swych ....braci".

/sorka,ale nie moge dać za wygraną,czekaj no,dostane Cie w PO,hehehe/

A serio to dzisiaj chyba zagram jednak razem z Guńkiem,w końcu przyda Mu się wsparcie:-)

Natomiast wiodący trebelek to u mnie:

"Byki łowią Sieciami złote Bryłki" :-)

Przepraszam,ze tak zwieźle,ale piłka na razie na pierwszym planie.

Do góry
#316669 - 30/03/2005 13:57 Re: NBA - 30.03.2005
g00niek Offline
Carpal Tunnel

Ja na Detroit nigdy nie strace tego co wygrałem... W tamtym roku w czerwcu miałem bardzo udany tydzień w pracy i zarobilem pare tysiecy zielonych... i postawiłem połowę na Detroit w serii z L.A. gdzie kurs oscylował jakos tak L.A. - Detroit 1,16-6,38.. moze troche przeklamuje nie pamietam dobrze... Niemniej cały czas oczywiście pracowałem ale na szaleństwa przez następne pól roku mialem kasy i zamiast jezdzic samochodem lub Greyhoundem po Ameryce latałem samolotem ;-))))) Nic mie tego nie zabierze

Będę więc darzył ich niesamowita estymą, poza tym tam spełniło się moje marzenie czyli obejrzenie meczu live w Auburn Hills w NBA Finals... Nawet jakby odpadli w 1 rundzie i tak będę ich kochał ;-))

Kto na Pistons ostro jedzie,
beton buty sprawić sobie może
i przy pięknej, wspaniałej pogodzie
pobierze bezpłatne lekcje żabki w Huron jeziorze... ;-)))

Do góry
#316670 - 30/03/2005 14:03 Re: NBA - 30.03.2005
KRAJAN Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 16/03/2004
Dzisiaj dużo meczyków - stąd przewiduję dużo typów. Napewno jako główny pójdzie rozpisik 2/3 a może dwa takie?
I) 3/4
1) Boston Celtics - Dallas Mavericks over 208,5
2) New Jersey Nets - Los Angeles Clippers under 185,5
3) Milwaukee Bucks - Golden State Warriors over 203,5
4) Portland Trail Blazers - Houston Rockets under 187,5

II) 3/4
1) Orlando Magic - Toronto Raptors 1(-5,5)
2) San Antonio Spurs - Seattle SuperSonics 1(-6,0)
3) Phoenix Suns - Philadelphia 76ers 1(-7,0)
4) New Jersey Nets - Los Angeles Clippers 1(-4,5)

Takie dwa rozpisy + jeden mega rozpis (nie będę go przedstawiał i zagram dwa single grubiej:
1) Orlando Magic - Toronto Raptors 1(-5,5)
2) New Jersey Nets - Los Angeles Clippers 1(-4,5)

Dziś nie będę opisywał dlaczego - zbyt dużo czasu, ale głównym trendem jakim się kierowałem jest ww. przez niektórych motywacja w walce o PO i pozycje w samym PO.
Pozdrawiam
KRAJAN
PS. napewno dziś nie zagram Byków i Bryłek - sam nie wiem dlaczego?!

Do góry
#316671 - 30/03/2005 14:06 Re: NBA - 30.03.2005
KRAJAN Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 16/03/2004
Zapomniałbym o jeszcze jednym meczyku - gdzieś go wkomponuje:
1) Koziołki-Wojownicy 1(-2,0)
Pozdrawiam
KRAJAN

Do góry
#316672 - 30/03/2005 14:08 Re: NBA - 30.03.2005
mmv Offline
member

Meldunek: 07/03/2005
Utah-Denver 2

Denvr wiadomo walka o PO, 14 wygranych w ostatnich 16 meczach, po kontuzjach powracają do drużyny M. Camby i K. Martin. Utah będzie musiało zagrać bez dwóch podstawowych graczy: A Kirilenki, który ma złamaną łape i C. Boozera. Denver rzuca też więcej punktów od Jazzu. Ale (właśnie jest "ale") Bryłki nie wygrały z zespołem Utah Jazz w Salt Lake od 1996r. Jednak dzisiejszej nocy nie powinno być z tym problemu

PHX-76ers 1?
Jeżeli Słońca chcą zostać najlepszą drużyną w lidze to muszą wygrywać mecz za meczem do końca sezonu, ponieważ Miami nie odda tego tytułu za darmo Dobra. nie wiadomo czy dla Phoenix wystapi Amare Stoudemire, a dla 76ers nie zagra Jamal Mashburna. Postawiłbym 1, ale zapowiada się wyróanany mecz i jeszcze się sastanowie...

NJ-LA Clippers 1
NJ zmotywowane ostatnią wygraną dzisiaj powinno zwyciężyć słabo spisujących się na wyjazdach Clippers Warto zaznaczyć, że Netsi będą liczyli na przegraną Phily w dzisiejszym meczu z PHX, co umożliwi im zbliżenie sie do Orlando i Phily.Jeżeli dzisiaj przegrają to...

trzeba jezsczę pomyśleć...

Do góry
#316673 - 30/03/2005 14:13 Re: NBA - 30.03.2005
Buczy Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/12/2004
dzisiaj mam takie same tpyy ja vson.. to sa mecze dla mnie bardzo pewne i mysle ze wejda spokojnie..

Do góry
#316674 - 30/03/2005 14:26 Re: NBA - 30.03.2005
boca juniors Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/05/2003
ja dziś taki oto dubelek proponuję:

NJ 1+ Denver 2

Netsi jeszcze snią o PO i oby sobie jeszcze trochę pospać,muszą wygrać ten mecz,Clipy ostatnio słabo,zresztą wyjazdy nie sa ich mocna stroną,a Kidd z Carterem rozumieją sie coraz lepiej,Air Canada ostatnio szaleje,jak dla mnie mocna jedyna.

Co do Bryłek,to po pierwsze świetna passa ostatnio,po drugie trener Carl zrobił z nich zespół znowu , na poziomie sprzed roku,a moze i lepiej,po trzecie muszą pilnowac miejsca w PO,bo konkurencja nie śpi no i wreszcie po czwarte,chyba najważniejsze,nie zagraja u mormońców,jedyni wartościowi zawodnicy,Boozer i Kirilenko.

po głowie chodzi mi jeszcze Detroit i Houston,ale nie lubie grać tych druzyn,bo są pojechane i nieobliczalne,choć Tłuczki powinny się spiać na Królów,a Rakietki ograć denne Portland-decyzję jednak Rada Starszych podejmnie wieczorem,po wynikach eliminacji i euroligi,jak będa zyski to poszalejemy.

Do góry
#316675 - 30/03/2005 14:40 Re: NBA - 30.03.2005
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Quote:

Ja na Detroit nigdy nie strace tego co wygrałem... W tamtym roku w czerwcu miałem bardzo udany tydzień w pracy i zarobilem pare tysiecy zielonych... i postawiłem połowę na Detroit w serii z L.A. gdzie kurs oscylował jakos tak L.A. - Detroit 1,16-6,38.. moze troche przeklamuje nie pamietam dobrze...

Nie przekłamujesz:-)
Zapewne nie wiesz,że w tym samym czasie,tu w Polsce:-) twardo staem na stanowisku,że to Pistons będa mistrzami,a nie Lakers.
Wymysliłem więc tu na forum,że grac trzeba z progresem na Detroit.
Wygrali drugi mecz w LA,a ja po kursie bodajże 5,80 zgarnąłem jedna z największych swoich wygranych:-)
Potem gralem jeszcze WM na Pistons w meczach 3,4 i 5 z powodzeniem.
Całkiem spory zysk zmniejszyla jednak nieudana progresja na over,niepotrzebnie to akurat dołożyłem.
Wcześniej zaś,bo w styczniu obstawialem Detroit bez opamiętania,a oni zaliczyli serię bodajże 13 czy 14 WIN,hehe
/btw czytałes nasze archiwum z tamtego sezonu?/

Także Tłoki pod wzgledem przynoszenia zysku,sa u mnie zaraz za Miami i Dallas(prowadzę notatki od listopada 2003)

Odnosnie dzisiejszej nocy,to dopiero teraz zauważylem,ze powieliłem triplet Vsona ,ale to akurat dostrzeglem z satysfakcja i nie ukrywam,że moje nadzieje na wygrana wzrosły

"Tylko eMeLki a zysk bedzie wielki"

Do góry
#316676 - 30/03/2005 14:42 Re: NBA - 30.03.2005
boca juniors Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/05/2003
Marion-Webber 2 2,95

a to niby czemu Krzyś miałby nie rzucic więcej od Indiańca,owszem Marion rzuca koo 20 ,ale nie jest głownym strzelcem swojej drużyny,po drugie Phoenix ma wyrównany skład i po za Stoudomairem,dzielą sie zdobyczą punktową,natomiast w 76-tkach po za niepodwazalnym liderem Iversonem,webber jest druga gwiazdą, i też potrafi sporo nawrzucać,kurs jak najbardziej do zagrania.

Carter-Magette 2 2,75

lider Clipów z reguły sporo rzuca,Carter podobnie,ale kursy

Clipa spore,wiec też warto zaryzykowac.

Do góry
#316677 - 30/03/2005 14:47 Re: NBA - 30.03.2005
Nycek Offline
enthusiast

Meldunek: 25/05/2004
Widze, ze znow mamy zgodnosc typow

Ja dzis zagralem tripelek - Bulls, Nuggets, Nets - jak zdecydowana wiekszosc. Moze krotko o tych meczach:

- w Chicago panuje niesamowita atmosfera, zespol wygral juz 6 meczy pod rzad, ma coraz wieksze szanse na 4 miejsce w konferencji po RS i takich meczow jak dzisiejszy z Bobkami przegrywac po prostu nie moze. Nie dosc, ze po raz pierwszy od ery Jordana zagraja w PO, to jeszcze maja szanse na przewage wlasnego parkietu w pierwszej rundzie. Nie ma bata Hinrich i spolka moze i sa malo doswiadczeni, moze nie maja jakis wielkich gwiazd, ale determinacją i wola walki moga obdzielic wszystkie kluby z dolu tabeli. Dla nich nie ma straconych pilek, co mecz walcza na calego, a co najwazniejsze nigdy nie wiadomo kto bedzie ich najgrozniejszym dzialem Bobki moze i wygraly ostatnio dwa razy z ORL, pokonaly u siebie Miami, ale Bulls pragna tego zwyciestwa i je odniosa

- dla Nets dzisiejszy mecz jest ostatnia szanse jak juz wczesniej wspomniano. New Jersey nie odpusci podobnie jak Byki. Kalendarz maja taki sobie, na sile i przy duzym szczesciu moga wygrac nawet 8 z 11 meczy. Oni doskonale zdaja sobie z tego sprawe i maja o co walczyc. Carter na pewno mocno teskni za PO, i na odwrot A Clippersi jak graja na wyjazdach wszyscy wiemy. Oby ten mecz bylk do jednej bramki, a zwyciestwo Nets bylo poczatkiem na trudnej, ale nie niemozliwej drodze do postseason

- Denver po zatrudnieniu Karla jest tak piekielnie dobre, ze wszyscy z gory tabeli juz powoli zaczynaja sie ich obawiac w pierwszej rundzie Co prawda nie wiem, czy do sklady pwroci juz Martin, lecz nawet bez niego walczace o 7 miejsce na Zachodzie Brylki nie powinny miec problemu z Jazzmanami. Brak Kirilenko, Boozera i ogolne rozluznienie w szeregach gospodarzy sklania mnie tym bardziej ku zwyciestwu Nuggets. Z wszystkich wymieniuonych typow wlasnie ten ostatni wydaje mi sie najbardziej pewny.

Zycze wysokich wygranych Pozdrawiam

Do góry
#316678 - 30/03/2005 14:53 Re: NBA - 30.03.2005
g00niek Offline
Carpal Tunnel

Quote:

...
Carter-Magette 2 2,75

lider Clipów z reguły sporo rzuca,Carter podobnie,ale kursy

Clipa spore,wiec też warto zaryzykowac.

Gdyby nie było Eltona... ale tak nie widzę żadnych szans Dla Magette'a w tym duo... Carter bedzie ciągnął Netsów tak jak z Charlotte.. Jeśli będzie miał jako taką skuteczność (koło 40%..) to Coreya zje na pierwsze sniadanie ;-)

Co do pierwszej pary to już większe szanse widzę dla Webbera.. chociaż mając w składzie "odpowiedź" trudno jest dojść do głosu ;-))

Amkwish aż zachęciłeś mnie do przglądnięcia archiwum.. akurat mam wolny czas i mogę poszperać.. Zerknę na to co żeście pisali.. ;-)

Sumując wszystko na tą godzinkę mamy zdecydowanie emelki NJ, Denver... Z mojej strony mniej zdecydowanie Byki i węszę niespodziankę Bobków... Niektórzy się boją tez nieobliczalności Orlando hehehe, ja po raz kolejny ich zaryzykowałem...

Krajan a Ty po chcesz za wszelką cenę wywinąć Kozła ;-))) Nie pakuj się w mecze o pietruchę, Kozły wolą marchewke .. jest wiele ciekawszych

Pozdrawiam
Dominik

Edited by g00niek (30/03/2005 14:58)

Do góry
#316679 - 30/03/2005 15:03 Re: NBA - 30.03.2005
Mak0ss Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 09/02/2005
Dzis 3 typki:
1) Warriors - Bucks
2) I dubelek Nuggets + Rockets

1) Od jakiegos czasu zaufalem Wojownikom i do tej pory sie nie przejechalem na nich, co prawda u siebie wygrali z Kozlami dopiero po dogrywce, to mimo iz na wyjazdach spisuja sie o wiele slabiej, to beda wstanie powalczyc z Kozlami. Przed zobaczeniem kursow, gralbym GSW nawet po 1.7-1.8, a ze znalazlem nawet po 2.38 to az zal nie skorzystac:)
2) Nuggets nie po to tak walczyli w ostatnim miesiacu, by dzis ulec Jazzmenow, wczoraj powinnela sie noga Niedziwiadkom i trzeba to wykorzystac. Utah juz raczej czekaja na zakonczenie sezonu, ktory wypadl wybitnie ponizej oczekiwan.Spread tez nie taki wygorowany, jak na ostatnie poczynania obydwu zespolow. Rakiety w dwoch ostatnich meczach swoja gre opieraly glownie na Tmacu, nie liczac 4 kwarty w spotkaniu ze Spurs, Tracy radzi sobie b. dobrze. Blazers to skolei moja ulubiona druzyna do stawiania przeciwko niej:)

Do góry
#316680 - 30/03/2005 15:03 Re: NBA - 30.03.2005
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Ostatni wpis przed meczami eliminacji Rzesza'2006.

Orlando???
Dzis nie,jutro nie,a jezeli tak to w następnych dniach przeciw tym nieudacznikom i leniom.
Magic nie ma szans na PO,więc dodawanie im "motywacji" to wkładanie silnika Ferrari do "malucha".

Boca,dziwie sie ,że taki doświadczony zawodnik jak Ty,majac tak bogaty zestaw spotkań na noc,szuka szczęścia w H2H,która to opcja jest najbardziej ryzykowna i nieprzewidywalna.
Skręci gostek noge lub wybije sobie palec w 1 kwarcie i...buki nie zwracają:-(
W tym kontekście stawianie na grający w kosza oddział urazowo-ortopedyczny(w skrócie Webber) mocno mnie dziwi,ale...oczywiście to Twoja sprawa i nie odbieraj tego co napisałem,jako zwracanie uwagi:-)
Zdziwilem się tylko i pomyślałem,o tych oparach....hehehehe,remember?:-)

Do góry
#316681 - 30/03/2005 15:34 Re: NBA - 30.03.2005
mmv Offline
member

Meldunek: 07/03/2005
Kupon wysłany z takimi zdarzeniami:

Washington-Atlanta 1
New Jersey-La Clippers 1
Utah-Denver H(6-0) 2

Do góry
#316682 - 30/03/2005 16:40 Re: NBA - 30.03.2005
padik Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 15/01/2002
Kolejny dzien z rzedu bardzo duza zgodnosc typow. Ja takze gram dzisiaj New Jersey, Denver i Byczki i dokladam do tego jeszcze Orlando. Wszystko to raczej ML. Narazie nie mam czasu dluzej sie rozpisywac, ale wieczorem napewno skrobne pare slow na ten temat.

Do góry
Strona 1 z 3 1 2 3 >

Moderator:  rafal08