Strona 2 z 3 < 1 2 3 >
Opcje tematu
#317269 - 01/04/2005 16:00 Re: NBA 1.04.05
mmv Offline
member

Meldunek: 07/03/2005
ostatecznie wyslalem taki kupon:

Cleveland - Sacramento 1
Milwaukee - Memphis 02
Detriot - LA Clippers 1

stawka wyzsza wiec trzymam kciuki

Do góry
Bonus: Unibet
#317270 - 01/04/2005 16:29 Re: NBA 1.04.05
DELMARCO Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/03/2005
rzadko kiedy gram u/o w nba, ale zaciekawila mnie linia w meczu w rizonie 217,5 w expekcie, wiem ze obie druzyny nie za dobrze bronia a phoenix to wybitnie overowa druzyna i szybko oddaja rzuty. wydaje mi sie jednak ze jedynym kluczem do zwyciestwa minnesoty jest dobrze bronic i nie pozwolic sie rozrzuca ekipie slonc. linia dosc wysoka wiec licze ze 217pkt nie wpadnie, za srednia stawke chyba zagram

Do góry
#317271 - 01/04/2005 16:39 Re: NBA 1.04.05
mbzyk Offline
veteran

Meldunek: 04/11/2003
Witam,

Goraco polecam na dzisiejsza noc jeden zaklad z expektu:

Philadelphia 76ers - Dallas Mavericks, 1(+57.0), @1.90

Przepraszam ze bez opisu, ale jestem dość pewny tego zdarzenia

Pozdrawiam

Do góry
#317272 - 01/04/2005 16:45 Re: NBA 1.04.05
stalker Offline
member

Meldunek: 28/03/2005
Boston Celtics u Atlanta Hawks - Boston Celtics
Los Angeles Clippers u Detroit Pistons - Detroit
Memphis Grizzlies u Milwaukee Bucks - Memphis Grizzlies 2,5

Do góry
#317273 - 01/04/2005 16:49 Re: NBA 1.04.05
stalker Offline
member

Meldunek: 28/03/2005
No tak ale to chyba jakaś pomyłka więc pewnie unieważnią taki zakład

Pogadajcie sobie o tym,najlepiej zakładając oddzielny temat na forum

Po pierwsze to żart PA mbzyka,a po drugie jeżeli Ktos kiedys znajdzie naprawde taka perełke i o tym napisze,to zamiast rozwalać to po calym forum i dyskutować namiętnie - postawcie i siedźcie cicho - sami pomagacie bukom poprawiać ich błedy robiąc sensację i pisząc post za postem(zreszta jest PW )

Ech.ludzie,kiedy Wy dorośniecie?

Edited by amkwish (01/04/2005 17:01)

Do góry
#317274 - 01/04/2005 16:53 Re: NBA 1.04.05
Gedzo Offline
enthusiast

Meldunek: 01/11/2001
Witam.

Orlando - Washington
Mecz smierdzacy i raczej nie do grania. Ja osobiscie postawie na gospodarzy mimo slabiutkiej gry nawet w ostatnich 2 wygranych meczach (chociaz mecz z Toronto byl calkiem calkiem).
Jedynym argument ktory przemawia za orlando i ktorego sie trzymam to bilans spotkan 34-37 dzieki czemu siedza na ogonie 76ers 35-36, tak wiec mecz przeciwko wizards bardzo wazny w przypadku porazki orlando i zwyciestwu philadelphi sprawa PO zostanie przesadzona na korzysc 76ers.
Tak wiec widze mecz ostatniej szansy dla orlando, no mozliwa jest wtopa rowniez phili i jeszcze ciekawsza walka w koncowce.
Kurs z 1.61 wzrosl na 1.74 tak wiec swiat gra na wizards.

Mysle ze po dzisiejszej nocy zarowno orlando jak i phila beda mieli taki sam bilans.

Podsumowujac: Go WIN! Orlando

Pozdr.

Do góry
#317275 - 01/04/2005 17:23 Re: NBA 1.04.05
g00niek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/10/2002
Przedarłem się przez wszystkie Wasze posty i nie uroniłem ani słowa.. a łatwo nie było, bo wszyscy sie rozpisują

Oj to prawda że dzisiaj od groma i ciut ciut do grania...

Po pierwsze nie grajcie meczu Phila - Dallas.. to że nie bedzie Webbera to jedno ale Phila będzie walczyć... na pewno... ja bym odpuścił..

Hm... Co do typu dnia na Memphis... Nie zagram jednak bo popieram swoją myśl że Memphis nie wejdzie do PO, a zrobi to Minnesota... (zakład w toku hehehe ;-))

Zgadzam się że kurs na Nuggets jest zdecydowanie za niski.. w końcu grają z San Antonio.. to może (ale nie musi) być podobny pojedynek do meczu Siena - Maccabi w Euro.. Z drugiej strony czy opłaca się walczyc mają jeszcze tyle meczów przed sobą... Odpuszczam choć będę kibicował Bryłkom..

Sądzę że dostanę poparcie w typie na Cleveland, niezły kurs i po przegranej w Chicago muszą wygrywać u siebie.. Świetnie zagrał Drew Gooden, widać że pozostali obok LeBrona zaczynaja grać.

Na pewno zagram Detroit, czy ze spreadem.. Larry Brown z powrotem na ławce!!! Czuję że zrobią to dla Niego ;-) Żelazna defensywa is back ;-)

Goldeni, pewnie że tak.. Utah to cień drużyny i to cień tak długi jak prz słońcu w samo południe na równiku w najcieplejszy dzien ;-) Kurs zachęcający..

Boston, Houston i Seattle powinni rozbić swoich oponentów..

Co do NJ.. troche sie boję.. ale jadąc motywacją trzeba na nich postawić.

Charlotte - Toronto no bet

I bardzo ciekawy mecz na Florydzie.. Orlando-Washingotn oba teamy mają o co walczyć.. myślę jednak że własna hala przeważy i Orlando jednak wygra..

Rundę podsumowawczą zrobię później ;-)

PS. Rzeczywiście w tym całym naszym kotle bukmacherka, praca, szkola i cala reszta pomyślmy czasami o Polaku numer 1 na którego niestety nadszedł czas... Respect dla Papieża...

Pozdrawiam
Dominik

Do góry
#317276 - 01/04/2005 17:28 Re: NBA 1.04.05
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/01/2004
Quote:

Jedynym argument ktory przemawia za orlando i ktorego sie trzymam to bilans spotkan 34-37 dzieki czemu siedza na ogonie 76ers 35-36, tak wiec mecz przeciwko wizards bardzo wazny w przypadku porazki orlando i zwyciestwu philadelphi sprawa PO zostanie przesadzona na korzysc 76ers.

O nie,Gedzo,z tym się nie zgadzam
Porażka Orlando nie przeklada się na awans 76ers do PO.
BTW zapomniałes o Netsach.
Natomiast,że to ostatnia szansa Orlando - w tym Cie popieram

Co na to Wizards?
Wobec kapitalnej passy Byków ekipie ze stolicy wymyka sie 4 miejsce,zaznaczmy od razu - najwyższe jakie mają do zdobycia,bo na "pudle" Wschodu nie stana.
Waszyngton ma ,moim zdaniem,bardzo dobra "rozkładówkę" do końca sezonu,to oni beda rozdawać karty i mecze na ich parkiecie zadecydują w dużej mierze o skladzie "ósemki".

Wg mnie nie będa sie dziś zabijac o wygrana z postawionymi pod scianą Magikami.
Tak więc tylko samo Orlando może sobie przeszkodzić i .....tego sie własnie obawiam.
Pisałem juz o nich i tylko przypomne - bezjajowcy.
Tak więc dawka motywacji na parkiecie Orlando nie musi byc wcale taka wielka ,jak sie wydaje.

Dlaczego skłaniam sie jednak postawic na gospodarzy?
Z prostej przyczyny - sporo zarobilem na meczach druzyn z nożem na gardle,a przynoszącej zyski metody się nie zmienia.
Poza tym jak cały świat gra na Waszyngton(bez uzasadnienia,bo potencjał drużyn porownywalny,a wlasne deski to handi dla Magic,poza tym H2H też dla nich korzystne) to czuje tu podpuchę.
Kurs na Magic idzie w górę,więc sobie spokojnie poczekam i na 80% zagram jedynkę,o handi mowy nie ma:-)

Jeszcze dwa słowa o tym "całym świecie".
Ostatnio,te niby wymiatające serwisy ,waliły typy na +handi LAC w Cleveland,unikały typu na Chicago,nie forsowały Minnesoty w LA i pewniakiem uczyniły Miami w Indianapolis.
Wystarczy sprawdzić wyniki.
Kaszaniarze
Nie moge pojąc jak można ryzykować handicapy wysyłając ludziom oplacone typy,podczas gdy na emelkach zarobek jest regularny,to tak na marginesie.
Ciekaw jestem ponadto jaki procent ludzi znających temat gra NBA.
Myślę,że nie więcej niż 10-15%,reszta to "niewolnicy kalki",zobacza typ na serwisie i zaraz robia wiatr u buka,dlatego nie ma co brac tego na poważnie.

Ja ponad dziadowskie serwisy przedkladam Wasze opinie ,a do tamtych zagladam czasem,ale....jak juz postawię

Do góry
#317277 - 01/04/2005 17:32 Re: NBA 1.04.05
mbzyk Offline
veteran

Meldunek: 04/11/2003

Witam ponownie,

jest kilka ciekawszych zakładów niż mecz PHO-MIN, poza tym granie u/o, ale jesli miełbym się ustosunkować w kilku zdaniach:

Wilki po przejściach w optymalnym składzie. Gdyby nie "zastój" w pierwszej połowie meczu w LA, to już wczoraj linia 217 pkt. zostałaby przekroczona:). Drużyna zasadniczo underowa, ale zasada jest taka, że tak się gra jak przeciwnik pozwala. A jak Słońca grają, każdy widzi.

Wracając do wczorajszego meczu - gra zespołowa, bodajże 7 zawodników rzucuło ponad 10 pkt, skuteczność z gry 53%, to co niezbyt im wychodzi- rzyty za 3 - 50 %. Zespół poukładany, zmotywowany i co najważniejsze skuteczny. Wczoraj też przepisem na sukces miała być obrona, nie mówie że wpuszczali pod kosz co popadło, ale jakb na to nie patrzeć dretwiakom Jeziorowcom prawie stówke pozwolili wrzucić:) (no i over oczywiście wszedł).

W ostatnim meczu Słońc padł under, wiec statystycznie dziś over:) (u/o 28/43), chociaż to nadal wróżenie z fusów:)

Phoenix - jest faworytem, gra o jak najlepszy bilans, ale presja o wiele mniejsza i to oni prawdopodobnie narzucą własny styl gry. Mina w obecnej dyspozycji może skutecznie podjąć walkę i dodatni hc wydaje się lepszym rozwiązaniem.

Phoenix Suns - Minnesota Timberwolves, over 217, @1.94 5/10

Phoenix Suns - Minnesota Timberwolves, 2(+8.0), @1.94 7/10

Phoenix Suns - Minnesota Timberwolves, 2, @3.93 3/10

Pozdrawiam

Do góry
#317278 - 01/04/2005 17:48 Re: NBA 1.04.05
Martin Offline
addict

Meldunek: 18/11/2004
mbzyk widze ze masz statsy co do u/o phoenix
a innych druzyn masz?
moze jakis link?

Do góry
#317279 - 01/04/2005 17:54 Re: NBA 1.04.05
padik Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 15/01/2002
Quote:

a innych druzyn masz?
moze jakis link?

Na samym gorze dzialu "US Sports" wisi temat z linkami. Tam wszystko znajdziesz. Czasami mozna trochu ruszyc glowa i czegos poszukac. To naprawde nie boli.

Do góry
#317280 - 01/04/2005 18:01 Re: NBA 1.04.05
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/01/2004
Quote:

PS. Rzeczywiście w tym całym naszym kotle bukmacherka, praca, szkola i cala reszta pomyślmy czasami o Polaku numer 1 na którego niestety nadszedł czas... Respect dla Papieża...

Pozdrawiam
Dominik

Pomyslmy,ale w ciszy i skupieniu,w najgłebszych zakamarkach duszy,niedostepnych nawet dla tych,ktorych najbardziej kochamy.
Wszelkie "umedialnianie" i telavizyjne "sensacje" uważam za niewłaściwe.
A odnośnie tego,że nadszedł czas...tylko Bóg zna czas końca czasu,Dominik.

Wybaczcie,ze odpowiadam nie na temat,którym sie tu zajmujemy,ale jestem pewien,ze tworzymy tu tak zgrana i zżyta ekipe,że nie musimy bezkrytycznie trzymać sie regulaminu,a w dniu dzisiejszym w szczególności.

Nie wiem jak Wy,ale ja juz tak się do Was przyzwyczaiłem,ze wydaje mi się,że zamiast na forum,siedzimy sobie w realu,przytulnej kafejce i dyskutujemy.
Od czasu do czasu Ktoś nowy przychodzi i powieksza nasze grono,w ktorym czasami rozmawiamy równiez o innych sprawach niż basket,o tych bardziej osobistych,bliskich sercu i duszy,duzo wazniejszych od tego czy ktos tam wygra czy przegra.

Nikt nie jest robotem do typowania.
Ech...rozkleiłem się chyba,tym bardziej,że dzis poważnie zachorowało moje dziecko
Dopadam od czasu do czasu do klawiatury i cos napisze,bo to pozwala na chwile chociaż zapomnieć o kłopotach.
Sorka za OT.

Do góry
#317281 - 01/04/2005 18:25 Re: NBA 1.04.05
Martin Offline
addict

Quote:

Quote:

a innych druzyn masz?
moze jakis link?

Na samym gorze dzialu "US Sports" wisi temat z linkami. Tam wszystko znajdziesz. Czasami mozna trochu ruszyc glowa i czegos poszukac. To naprawde nie boli.

szukalem szukalem ale nie znalazlem dlatego pytalem dzieki mbzyku za linka

Do góry
#317282 - 01/04/2005 18:29 Re: NBA 1.04.05
Zabielany Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 28/02/2005
Witam wszystkich Tak jak NBA ostatnio wchodzi to jest MASAKRA. Wczoraj 3/3, wcześniej 6/6, wcześniej 9/10 (typy na forum). Ale widzę że Indiane i Minesote wczoraj grało dużo osób Dzisiaj duże spotkań jednak nic szczególnego nie widze
Proponuję kilka typów, jednak za umiarkowaną stawke. Dzisiejsze propozycję, to raczej gra na tzw. "czuja".

Wash +2.5 - Orlando 1
Jak wyżej pisałem typy na "czuja". Czarodzieje walczą o jak najlepszą pozycję przed fazą PO. Szanse Magic na PO są czysto iluzoryczne, Pacers wydaje sie poza zasiegiem.

Toronto - Bobcats 2
Oba zespoły bez szans na PO, friendly match, Bobki zaskoczą i udowodnią iż pokonanie Miami nie było przypadkowe. Ogranie dinozaurów jest w zasięgu ręki.

Dallas - Phila +5 2
Phila bez Weebera, jednak licze na wspaniały mecz I3. Team z Texasu już powinien się pogodzić z 4 pozycją na zachodzie po sezoniue regularnym. Phila wciąż walczy, a więc nie ma mowy o odpuszczaniu. Średni typ, zresztą jak wszystkie dzisiaj.

Sa +4,5 - Denver 1
Sa jak każy wie bez Tima a Denver w fenomenalnej formie, jednak SA również nie odpuści, ponieważ wciąż walczy z Suns o 1 miejsce na zachodzie. Ów pierwsze miejsce może mieć w PO duże znaczenie, gdyż zapewnia przewagę własnego parkietu.

Memphis - Bucks 1
Typ połowy globu. Jedyną rzeczą, która zniechęca mnie do tego typu jest liczba osób która gra Memphis. Z doświadczenia wiem że nic dobrego ie wychodzi z grania takich typów. Pomimo tego zdecydowałem sie zagrać na gości.

New Jersey Nets +2 - New York Knicks 1
Ciężki mecz w Medison Square Garden. NYK o nic już nie walczy, jednak chcą zmazać plamę po nieudanym początku sezonu. Stawiam na Netsów bez poważnego powodu.

Do tego dorzucam jeszcze Rakiety po śmiesznym kursie. Słabe typy, do których nie mam specjalnego przekonania. Po takich dniach jak ostatnio w NBA dzisiaj przewiduję słabszy dzień:(

Czekam z niecierpliwością na dzisiejsze wyniki NBA .... pozdrawiam

Do góry
#317283 - 01/04/2005 18:38 Re: NBA 1.04.05
Martin Offline
addict

ok po namysle poszedl tripelek BOS+HOU+SEA
i jeszcze rozpis
3/5
New Orleans @ Houston HOU Rockets -10.5 Point Spread 1.909
Boston @ Atlanta BOS Celtics -6 Point Spread 1.909
Memphis @ Milwaukee MEM Grizzlies -3 Point Spread 1.909
Portland @ Seattle SEA Supersonics -8.5 Point Spread 1.909
Minnesota @ Phoenix Under 217 Total Points 1.909

Do góry
#317284 - 01/04/2005 20:04 Re: NBA 1.04.05
frend30 Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 09/08/2004
Quote:

Quote:

Pozdrawiam
Dominik

Pomyslmy,ale w ciszy i skupieniu,w najgłebszych zakamarkach duszy,niedostepnych nawet dla tych,ktorych najbardziej kochamy.
Wszelkie "umedialnianie" i telavizyjne "sensacje" uważam za niewłaściwe.
A odnośnie tego,że nadszedł czas...tylko Bóg zna czas końca czasu,Dominik.

Wybaczcie,ze odpowiadam nie na temat,którym sie tu zajmujemy,ale jestem pewien,ze tworzymy tu tak zgrana i zżyta ekipe,że nie musimy bezkrytycznie trzymać sie regulaminu,a w dniu dzisiejszym w szczególności.

Nie wiem jak Wy,ale ja juz tak się do Was przyzwyczaiłem,ze wydaje mi się,że zamiast na forum,siedzimy sobie w realu,przytulnej kafejce i dyskutujemy.
Od czasu do czasu Ktoś nowy przychodzi i powieksza nasze grono,w ktorym czasami rozmawiamy równiez o innych sprawach niż basket,o tych bardziej osobistych,bliskich sercu i duszy,duzo wazniejszych od tego czy ktos tam wygra czy przegra.

@Michał

Bardzo ładnie napisane i podpisuję się pod tym obydwiema rękoma.

Mam nadzieję że u Twojej Pociechy wszystko w porządku. Uściskaj Bliskich ode mnie i przekaż "ciepłe słowo".
Trzymaj się!

Serdeczne pozdrowienia
Rafał

Do góry
#317285 - 01/04/2005 20:10 Re: NBA 1.04.05
lupus Offline
antimadrista

Meldunek: 06/01/2005
nie chce poruszac tematu papieza , bo sie smutno robi a poza tym jez jest temat o nim

Ja do tego tematu "zdrady"

dobre to bylo panowie, uwzajcie tylko na tloki g00nka, bo on je bedzie polecal caly czas, hehe
Dosc zartow

pozdraiwam modow

PS TYle ze dzis musza wygrac bo na nich postawilem

Do góry
#317286 - 01/04/2005 20:22 Re: NBA 1.04.05
Makar32 Offline
journeyman

Meldunek: 23/03/2005
Ta ... dużo dziś tych meczyków.

Najpewniejszy wydaje się typ na Cle.
Cavs gra u siebie a u Kingsów zabraknie (przynajmniej do końca RS) Brada Millera pierwszego zbierającego.

Utah- GS. 2. Rozpędzeni Wojownicy rozniosą Jazzmenów, a brak Kirilenki i ogolny marazm w drużynie jest tego dobrym znakiem
Mil- Mem. 2. Tak jak wszyscy mówią noż na gardle i muszą to spotkanie wygrać, zresztą nie bedzie to chyba takie trudne .

Na koniec pozwolę sobie na pewne porównanie .. ostatnio wszyscy stawiamy w zakładach na motywację i walkę. Myślę że Papież również jest dobrze zmotywowany i będzie walczył.
Zdrówka życzę Papieżowi i małemu Amkwisha.
Pozdrawiam.

Do góry
#317287 - 01/04/2005 20:30 Re: NBA 1.04.05
KUERTEN. Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/11/2004
No tak nie wiem ale wiekszosc typuje zwyciestwo NJersey a ja postawilem na NJork! I mysle ze spokojnie wygra!!

Do góry
#317288 - 01/04/2005 20:30 Re: NBA 1.04.05
lukboj Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/05/2002
E.Okafor - C.Bosh (-2)

1.85

BetAndWin

OPIS -> www.basketbet.com

Do góry
Strona 2 z 3 < 1 2 3 >

Moderator:  rafal08