na innym kuponie mam Costa A. - Koubek St. 1 1,30 open Gonzalez F. - Mantilla F. 1 1,40 correct 2:0 Ruano-Pascual V. - Domachowska M. 1 1,70 Molik A. - Razzano V. 1 1,10 Williams S. - Randriantefy D. 1 1,05
Po ostatnich występach i wynikach tych czterech zawodniczek, nie widzę innej możliwości jak zwycięstwo wymienionych na pierwszych miejscach. Poprostu są w lepszej formie. Przemawia za tym także bilans h2h ( chociaż nie nalezy sie tym az tak sugerować, tak jak pisała Ewelina ): Raymond 3-0, Pierce 1-0.
U Ai i Anastasji licze na obecna slabsza dyspozycje. Japonka sie chyba troszke obudzila ale moze byc zmeczona po kilku wystapach, grala tez debla a na poczatku sezonu nie grala dobrze. Zreszta zadnego turnieju w tym roku nie moze zaliczyc do udanych. Wczesniej pokonala tylko Stosur i Craybas a w obecnym turnieju 3 sety ze Strycova i dwa z Sanchez Lorenzo.Razzano wczoraj ograla Molik, mysle, ze ma tu szanse dzis powalczyc z Ai. Nie grala w tym roku najlepiej, ma glownie klopoty z regularnoscia bowiem Smashnova czy Ivanovic ograla ale nie moze wygrac kilku meczow pod rzad. Myszka - Asagoe po takim kursie warto zaryzykowac. Japonka ograla wczoraj Lise Raymond a Myskina meczyla sie z Peer. Raz juz Asagoe wygrala z Anastasja ale ja nie uwazam aby to mialo jakies wielkie znacze. Shinobu po prostu stac na wygrana. W Tokia grala z Dementieva i placila 2.4 z Elena wiec dzis moze 3.6 z Myszka.
#317885 - 07/04/200508:04Re: WTA - Amelia Island 04.04 - 10.04 *DELETED*
Black Hunter
veteran
Meldunek: 08/11/2003
To co zrobila Molik to <szok> Zabrala mi tyle kasiury ze maskra. Skusilem sie na ten kobiecy tenis i juz go nie ruszam.Myszkina ledwo wygrywa z Peer, Moli przegrywa z jakas makarone ktora do tej pory pierwszej rundy nie mogla przejsc. No Comment
ja dzis gram mecz SUGIYAMA-RAZZANO 1 zasadniczy powod jest taki ze jezeli slabsze zawodnczki osiagaja spektakularny sukces mysle (mysle o wczorajszym wygranym meczu Razzano) zazwyczaj nastepny mecz gladziutko przegrywaja!!! poza tym mysle ze pora aby japoneczka zaczela lapac forme!!
heh, kurs wyśmienity. Serena nie gra zbyt dobrze co pokazały wyniki turnieju, który odbył się tydzień temu w Miami. Jeżeli tam potrafiła powalczyć z nią Lichovceva, to spokojnie może i Pierce która ostatnio notuje świetne wyniki.
Zvonareva - Lichovceva 2.5
Obie wczoraj grały bardzo długie mecze. Zvonareva w tym sezonie w kiepskiej dyspozycji , a Licha gra dość solidnie.