Ja moze tez kilka slow:
Na samym poczatku chcialbym zlozyc szczere gratulacje dla PJ_8 - zasluzyles na zwyciestwo, byles lepszy.
W tym miejscu chcialbym podziekowac za gre wszystkim moim przeciwnikom:
yogimacko - Twoj typ na Cercle Brugge po kursie 7.50... blisko bylo
Gabriel - tu znow blisko: typ Newcastle v Heerenveen na dokladny wynik 3-1 po kursie 10.00 (szczescie ze bylo tylko 2:1)
kubi20 - doskonale trafne typy, bylo ciezko - na szczescie uratowal mnie moj "pewniak" po kursie 4.333.
daro1981 - zalatwilem Cie na poczatku dwoma "pewniakami" (kursy 2.4 i 3.00 na DNB). Od poczatku musiales mnie bardzo ostro gonic, wiec moje szanse od poczatku byly bardzo duze. Brawa za Inverness po kursie 3.25!
Experto - kluczowym typem w naszej rywalizacji nie byl ten moj remis (LASK po kursie 3.50), moim zdaniem to ten over w Udinese (padl w 90 minucie) i Twoj przegrany typ na Minnesote. Na poczatku tygodnia nie bardzo wierzylem w moj awans. A jednak udalo sie...
Ronni Ahonen - moj kolega: Ronni ty chyba dlugo przeklinales mnie za tego "pewniaka" na dokladny wynik po kursie 6.00, przyznaj sie

Wyprzedzilem Cie ostatnim typem zaledwie o 3 punkty (!!!). Musze przyznac, ze byles najbardziej wymagajacym przeciwnikiem. Szkoda, ze jeden z nas musial odpasc...

qlman - swietny typ na remis Wolves po kursie 3.20. Panathinaikos w handi (4.50) bardzo bliziutko... byloby kiepsko. No i na koniec fenomenalny typ na SA Spurs po kursie 4.70. Gdybym wtedy zagral 2 pewniaki, byc moze nie ja bylbym w finale... aha, i nastepnym razem nie spotykamy sie w polfinale (tak jak mi kiedys napisales) tylko w finale, ok?

Pj_8 - jak najbardziej zasluzyles swoimi dobrymi typami na to zwyciestwo. Final nie byl dla mnie emocjonujacy - do czasu... Nasze typy na mecz Sieny i Milanu spowodowaly, ze moj "przegrany" final stal sie znowu emocjonujacy. Z proby nerwow wyszedles zwyciesko. Zabraklo mi 1 punktu LA... tak malo i jednoczesnie tak duzo. Jeszcze raz gratuluje!
Dzieki za gre chlopaki!
Mimo porazki - jestem z siebie zadowolony (no dobra, jestem zadowolony tak na 98%

Mialem przede wszystkim duzo szczescia.
Tego wlasnie wszystkim zycze: szczescia i trafnych typow w realu!
Pozdrawiam
carvenko