#330892 - 25/04/2005 22:42

Re: WTA - Warszawa, Estoril
 | 

Carpal Tunnel

Meldunek:  14/10/2002

| 
Ja sie jutro, a właściwie już dzis wybieram na Warszawianke (z Wilanowa mam bliziutko ;-)) zobaczyć naszą Martuchnę... Poszły juz pieniążki na nią... Cervaonowa to bedzie typ Gregova    Jak dowiedzialem sie o zmianie par to też od razu mi sie rzucila w oczy.. potem na pewniaku przeczytałem Grześka i... poszła Cervanowa    Także po pojedynku Marty wsiadam do odrzutowca i lęcę do Estoril   BTW może jutro spotkam Piomilów i jakieś inne ufoludki na Warszawiance ;-)))))))))) Pozdrawiam Dominik  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#330893 - 25/04/2005 22:45

| 

Carpal Tunnel

Meldunek:  14/10/2002

| 
Quote:
  Grały. Cervanova w 1998 i 2002 , a Parra w 2003 ,  a czy to ważne?    

Rzeczywiście mało ważne... DJ za dużo w piłce siedzi   Inaczej by pewnie było jakby to Estoril grało z Legią   

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#330895 - 25/04/2005 23:28

| 

Carpal Tunnel

Meldunek:  21/08/2003

| 
Quote:
  Gregov & gOOniek - si, za dużo w piłce siedze ale od czasu do czasu troche odmiany się przyda, dzięki za informacje i powodzenia na pewniaku <piwo>
  PS: Henin, Clijsters czy jakiś jocker? who'll beat the Warsaw? ;-) 

Clijsters or Domachowska   

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#330896 - 26/04/2005 00:10

| 

a.k.a. "Experto" King Of The Hill

Meldunek:  12/08/2002

| 
Quote:
  BTW może jutro spotkam Piomilów i jakieś inne ufoludki na Warszawiance ;-))))))))))  

Też mam blisko, ale nie wiem czy wstane na 11h   A Hantuchova o 11h gra   Rok temu specjalnie na nią poszedłem   
  No i rownież, różnych ufoludków z meczu może bym tam spotkał   

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#330897 - 26/04/2005 01:00

| 

a.k.a. "Experto" King Of The Hill

Meldunek:  12/08/2002

| 
Ile osób z meczu idzie na ta Warszawianke jutro, bo samemu mnie się za specjalnie nie chce iść   

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#330898 - 26/04/2005 01:19

| 

Carpal Tunnel

Meldunek:  08/01/2001

| 
Quote:
  Ile osób z meczu idzie na ta Warszawianke jutro, bo samemu mnie się za specjalnie nie chce iść   

WItam.Na pewno bede ja,mam karnet a wiec dokladnie siedze,trybuna b,sektor I rzad 5, miejsce 7..wiec mam nadzieje ze ktos podejdzie i sie pogada..zapraszam   

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#330900 - 26/04/2005 06:00

| 

MaSha Lover

Meldunek:  24/03/2005

| 
 |  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#330901 - 26/04/2005 06:00

| 

veteran

Meldunek:  18/11/2004

| 
Warszawy w 1R nie tykam, 3 meczyki z Portugali:
  Dulko-Foretz 1
  Argentynka nie schodzi nigdy ponizej pewnego poziomu, a Foretz ostetnie turnieje to porazki z zawodniczkami z miejsc w rankingu 200-300...
  Safina-Schaul 1
  W Rosjanka duza wieksze umiejetnosci, + nawierzchia ziemna na korzysc siostry pokerzysty...
  Diaz-Oliva-Gloria 1
  Dla Kanadyjki jest to 1 "powazny" turniej, z pewnoscia nie bedzie miala do powiedzenia za duzo... rozwazany jest "rover".

P.S.Wyz co do Hantuchowej, to nie oceniam szans Karoliny az w takim stosunku, jak znajdziesz gdzies kurs na Slowaczke powyzej 1.25 to graj, pewnie, ale za 1.10 (albo i nizej) to siech na sali 

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#330902 - 26/04/2005 06:05

| 

MaSha Lover

Meldunek:  24/03/2005

| 
Quote:
  Safina-Schaul 1
   nawierzchia ziemna na korzysc siostry pokerzysty...

a przypadkiem schaul nie zdobyla swojego jedynego jak dotad tytulu wlasnie na ziemi pokonujad w finale davenport       

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#330903 - 26/04/2005 06:12

| 

veteran

Meldunek:  06/05/2004

| 
Quote:
  Warszawy w 1R nie tykam, 3 meczyki z Portugali:
  Dulko-Foretz 1
  Argentynka nie schodzi nigdy ponizej pewnego poziomu, a Foretz ostetnie turnieje to porazki z zawodniczkami z miejsc w rankingu 200-300...
  Safina-Schaul 1
  W Rosjanka duza wieksze umiejetnosci, + nawierzchia ziemna na korzysc siostry pokerzysty...
  Diaz-Oliva-Gloria 1
  Dla Kanadyjki jest to 1 "powazny" turniej, z pewnoscia nie bedzie miala do powiedzenia za duzo... rozwazany jest "rover".

P.S.Wyz co do Hantuchowej, to nie oceniam szans Karoliny az w takim stosunku, jak znajdziesz gdzies kurs na Slowaczke powyzej 1.25 to graj, pewnie, ale za 1.10 (albo i nizej) to siech na sali 

ok dzieki, 
  wiec tochyba odpuszcze, wole zagrac Marte+Cervanova ale musze sie bardziej przekonac do tego, bo narazie na 60% jestem pewien tych dwoch spotkan   

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#330904 - 26/04/2005 06:13

| 

veteran

| 
Quote:

Quote:
  Safina-Schaul 1
   nawierzchia ziemna na korzysc siostry pokerzysty...

a przypadkiem schaul nie zdobyla swojego jedynego jak dotad tytulu wlasnie na ziemi pokonujad w finale davenport       

Zdobyla w Strasbourgu rok temu, ale "raz to i kura pierdnie"-Boruc A. 
  Safina 3 krotnie juz wygrywala ziemie, i to ona ma zdecydowanie lepsze wyniki na tej nawierzchni, jednak to nie ma za duzego znaczenie... bo w przypadku tego "rodu"   decyduje chec gry, i aktualna potrzeba zarobienie hajsu;)...
  P.S.Apropos WWA to ciekawie wyglada pojedynek Jasowej i ROsolskiej z czeszkami... Kursy w granicach 2.7-2.8... A nasze dziewczyny nie stoja na straconej pozycji... Opinie specjalistow od kobiecego debla poprosze       

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#330905 - 26/04/2005 06:16

| 

veteran

| 
Schaul tydzien temu w Antalyi grala z Karolina... 6-4 4-6 6-4... to jest jej aktualna forma... a Karolina w meczu ze Szwecja przegrala z rywalka ktora nie ma zadnych osiagniec nawet na imprezach ITF 

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#330906 - 26/04/2005 06:18

| 

veteran

Meldunek:  06/05/2004

| 
Quote:
  Schaul tydzien temu w Antalyi grala z Karolina... 6-4 4-6 6-4... to jest jej aktualna forma... a Karolina w meczu ze Szwecja przegrala z rywalka ktora nie ma zadnych osiagniec nawet na imprezach ITF 

sorki teraz mowisz o Karolinie Kosinskiej??   

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#330907 - 26/04/2005 06:22

| 

veteran

| 
Quote:

Quote:

sorki teraz mowisz o Karolinie Kosinskiej??   

tak
  P.S.sorry, Arvidsson wygrala 1 turniej w Sunderlandzie cyklu ITF, a najwiekszy jej sukcesem tegorocznym jest wygrana w Hobrat ze Skovronskaia, 

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#330908 - 26/04/2005 06:56

| 

Carpal Tunnel

Meldunek:  27/01/2004

| 
Quote:

Quote:

WItam.Na pewno bede ja,mam karnet a wiec dokladnie siedze,trybuna b,sektor I rzad 5, miejsce 7..wiec mam nadzieje ze ktos podejdzie i sie pogada..zapraszam   

hahahahah Mankiet, a ja mam b, sektor I, rząd 4, miejsce 7...       

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#330909 - 26/04/2005 07:03

| 

old hand

Meldunek:  03/10/2003

| 
Witam all...nie ma jeszcze kursów u bukow wiec postaram sie wytypowac mecze na dzień dzisiejszy na J&S... Karolina Kosinska vs Daniela Hantuchova  typ 2  Kim Clijsters vs Tatiana Perebiynis      typ 1   Justine Henin-Hardenne vs Denisa Chladkova typ 1 CHYBA NIE BEDE SIE TU ROZPISYWAL SPECJALNIE...KAZDY WIE CZEMU Virginie Razzano vs Marta Domachowska  typ 2 Dobry kurs-dobry mecz...po wycofaniu sie Momo mam nadziej,ze MArta zwietrzy swoją szanse i pokona Virginię..widziałem trening Marty...gra dobrze..Razzano nie miałem okazji...ale wierze,ze sobie z nią poradzi   Silvia Farina Elia vs Michaela Pastikova  typ 1 Róznica klas...Pastikova słabo w eliminacjach grała..oj słabo i niech nikogo nie zmyli urwany set Kirlenko..Maria po prsotu odpusciła sobie mocno ten mecz. Maria Vento-Kabchi vs Francesca Schiavone  typ 1 Tutaj licze na niespodziankę..Vento w dobrej formie a włoszka jakoś nie moze sie odnaleźć.. Vera Douchevina vs Zuzana Ondraskova  typ 2 Widziałem Zuzę na eliminacjach..imponujaco gra..jest zmotywowana i moim zdaniem jest w stanie pokonać Verę... Maria Kirilenko vs Iveta Benesova  typ 1 mam nadzieje,ze Maria zacznie wreszcie grac swoje i przestanie olewac mecze tak jak zrobiła to z PAstikova i Navratilovą w eliminacjach...gdyby nie to wrzuciłbym to do 3 pewniaków Martina Sucha vs Ana Ivanovic  typ 2 Sucha zupelnie nic nie graa Ivanovic jest dobrej formie...moim zdaniem 2-0 dla Any.. innych meczy nie ruszam...pozdrawiam    

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#330910 - 26/04/2005 07:05

| 

old hand

Meldunek:  03/10/2003

| 
Quote:

Quote:

Quote:

hahahahah Mankiet, a ja mam b, sektor I, rząd 4, miejsce 7...       

Ja bede głównie na trybunie D...ale jak bedzie czas to moze podskocze do was..POZDRAWIAM 

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

|  

|