chcialbym sie odniesc jeszcze do meczu CZECHY-KAZACHSTAN jakos dziwnie obawiam sie o wynik tego meczu wiadomo kazachowie teoretycznie skazani na pozarci choc osobiscie ja nie stawiam ich w pozycji chlopcow do bicia do juz udowodnili w meczach z niemcami i szwajcaria a czesi z calym szacunkiem nie zachwycaja delikatnie mowiac dla mnie ten mecz najlepiej zostawic w spokoju!!! byc moze czesi wygraja ale nameczyc to sie namecza!!!
Kazdy mecz jest wazny bo punkty z I fazy grupowej licza sie tez w II fazie, tylko nie wiem czy wszystkie punkty sie licza czy tylko te zdobyte z druzynami ktore awansowaly dalej ?
tylko te pkt zdobyte z drużynami które awansowały dalej,tak więc Czesi nie mogą przejść obok tego meczu(widzę tu over),zaś w meczu Niemców widzę zwycięstwo Szwajcarów-potrafią grać z Niemcami(1:0,2:1) ewentualnie under
#331655 - 05/05/200512:26Re: Mistrzostwa Świata w hokeju na lodzie 30.04 - 15.05 Austria
seba stop
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/03/2005
no a jedno jest pewne po tym jak widzialem w akcji lotyszy to mysle ze spokojnie sa w stanie pokonac nawet wysoko slowencow ktorzy na tych mistrzostwach zajma sie obrona przed spadkiem a na naprawde dobrze jezdzacych po lodzie lotyszy nijakiej rady nie znajda .......
#331657 - 05/05/200517:07Re: Mistrzostwa Świata w hokeju na lodzie 30.04 - 15.05 Austria
lupus
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
dalem Kanada - Usa na 1, licze, ze wejdzie, Kanadyjczycy mimo ze graja za darmo slabeuszy gromia strasznie, licze, ze USa tez pokonaja, beda juz miec zaliczke jakas
Quote: dalem Kanada - Usa na 1, licze, ze wejdzie, Kanadyjczycy mimo ze graja za darmo slabeuszy gromia strasznie, licze, ze USa tez pokonaja, beda juz miec zaliczke jakas
kurde az sie boje bo moje czarne scenariusze znajduja potwierdzenie na lodowisku i mysle kolego ze Ty rowniez chyba nie trafisz tego meczu z nastepujacych przyczyn USA z reguly zawsze lepiej wypada na mistrzostwach szczegolnie w grupach eliminacyjnych(jezeli sie myle to mnie poprawcie) nie za bardzo wieze w pelna mobilizacje za darmo!!! tym niemniej zycze Ci trafienia tego meczu poprostu ja go nie gram!!!-POWODZENIA
stary co to za uzasadnienie ze USA lepiej wypada na mistrzostwach?!?! to jest jakas regula na to?? jakas zasada ?? zastanow sie nie ``zawsze`` znaczy ZAWSZE
SZANS NA CWIERCFINAL TO NIE MAJA OBIE EKIPY JESZCZE SPORO IM BRAKUJE DO CZOLOWKI !!! CIEKAWE TYLKO CZY BEDZIE 32 CZY 43 DLA GER JAK KTOS MOZE GRAC LIVE MOZE WYCHACZYC DOBRY KURS JEZELI TAK BEDZIE POWODZENIA OCZYWISCIE TO NIE JEST TAKIE PEWNE ALE MOZNA SPRUBOWAC
Quote: SZANS NA CWIERCFINAL TO NIE MAJA OBIE EKIPY JESZCZE SPORO IM BRAKUJE DO CZOLOWKI !!! CIEKAWE TYLKO CZY BEDZIE 32 CZY 43 DLA GER JAK KTOS MOZE GRAC LIVE MOZE WYCHACZYC DOBRY KURS JEZELI TAK BEDZIE POWODZENIA OCZYWISCIE TO NIE JEST TAKIE PEWNE ALE MOZNA SPRUBOWAC
Proponuje sprawdzic mozliwosci a nie gdybac. Jesli wyjda z grupy Kazachstan i Szwajcarzy - to Szwajcarzy maja zaliczone 2 pkty trafiaja do grupy z Rosja, Slowacja i Bialorusia. Ruskich i Slowakow zapewne nie przeskocza pozostaje wygrac, a moze i nawet wystarczy tylko zremisowac z b. dobrze spisujaca sie w tych mistrzostwach Bialorusia (ale zapewne bedaca w zasiegu Szwajcarow ) i sa w cwiercfinale. ... ale to sa dywagacje zobaczymy po meczu Szwajcarow z Niemcami.
Quote: stary co to za uzasadnienie ze USA lepiej wypada na mistrzostwach?!?! to jest jakas regula na to?? jakas zasada ?? zastanow sie nie ``zawsze`` znaczy ZAWSZE
badz laskaw czytac caly tekst NA MISTRZOSTWACH W GRUPACH ELIMINACYJNYCH ale na szczescie moja teoria sie nie potwierdza wiec zycze powodzenia oby kanada dojechala z nimi do konca!!!