[QUOTE]Oryginalnie wysłał Drak:
[qb]Cze druzyna.
Wniose troche swiatla do tego problemu.
Jak kazdy wie ,wiekszosc problemow powstaje z powodu pieniedzy i pieniadze zrobily problem u STS.Dlaczego...?
Chyba duza ilosc graczy wie ze STS powstalo glownie za pomoca NIKE/sp.bukm.ze Slowacji/.
Nike az do tej pory zabespieczala STSowi rozne zprawy dotyczace dzialalnosci firmy/kurzy,program....itp./
Teraz STSowi zachcialo sie osamodzielnic i mysleli prostacy ze to takie latwe/hehehhe/
Sami teraz zrobili program i eksperymentuja.....
UWAGA!!!!jezeli ktos bierze obstawianie jako powazna rzecz i obstawia wieksze sumy to NIE RYZYKOWAL bym inwestycje jej w STS.
Nie jestem zupelnie pewny jezeli STSowi uda sie naprawic "wlasny" program .Na niektorych punktach biora zaklady ,ale program im pozwala nabierac tylko na te spotkania ,ktore sa grane w dzien obstawienia./nie mozna obstawic spotkania ktore beda grane jutro za 2,3,4 dni/PROFESJONAL w tej chwili jest najpewniejszym bukiem w POLSCE i wyplaca bez problemow kazda wygrana.[/qb][/QUOTE]Nie ma jak odgrzewane tematy sprzed roku .
Nie wiedziałem , że STS to taka solidna firma

(nie grałem tam więcej niż 10 razy w zyciu , a mieszkam kilometr od ich punktu

)i nie wiedziałem że powstali za pomoca NIKE/sp.bukm.ze Slowacji (wiedziałem że firma ze Słowacji zainwestowała kase w STS , ale nie wiedziałem która ).
Mam pytanie do Draka bo on chyba będzie wiedział najlepiej , dzięki jakiej firmie (czeskiej) powstał i nadal działa Profesjonał ?