Witam po przerwie ATAK:  
  RZYM  Kuznetsova-  Suarez    2  3.5  Dla mnie ten kurs to pomyłka, Kuza fatalny wystep ostatnio w Berlinie oglądałem osobiście mecz ze Schnyder przegrany w fatalnym stylu 2-6 2-6, Argentynka typowa Clay-girl, widac ze wraca do wielkiego grania, pokazała to dobitnie we wczorajszym meczu z Karolina Sprem wygranym gładko i pewnie. 
 Dulko   -Ruano Pasc.  1  1.3  Duzo lepsza dyspozycja i ogranie na ziemi 
  Pennetta  -Asagoe  1  1.61  Kolejny mecz z typu "pomyłka nawierzchni", Flavia nie powinna mieć większych problemów 
Lichovc.-  Smashnova    2  1.8  Bradziej ufam grze pani z izraela widziałem ja w akcji w Belinie, całkiem dobrze sobie poczynała, siłowy uporzadkowany tenis, Licha nie zachwyca. 
  SerZ/SerZ  -Tal/Wash  1  1.7  W kupie siła Siostry mimo iz nie zachwycają, to uważam debla Talaja/Washington za mała pomyłke, a kurs niezły 
Dech/C.Mar-  C.Al/Sf    2  2.51  Zastanawia mnie ten kurs na "2" Oglądałem wczoraj Dechy z Camwerin i powiem że obie grały tak sobie , same długie wymiany zakańczane błędem którejś z zawodniczek, Sfar z tego co pamiętam dobrze prezentowała sie w deblu, spróbuje 
 PRAGA    Pous Tio   -Yakimova  1  1.4  Kwalifikantka z Hiszpanii, Wygrany ostatnio turniej w Cagnes sur Mer we Francji, gdzie pokonała między innymi Vierin i Gagliardi 
Pratt- Meusburger     2  1.86  Czuje tutaj że młoda Austriaczka sprawi niespodzianke, jeżeli wogóle mozna mówic o niespodziance w tym meczu, Pratt bez formy ostatni mecz z LI przegrany na "rowerze", pokazał to dobitnie. 
  Tu  -Matevzic  1  1.31  O Maja Wróciła 

a tak serio Tu przeszła sprintem kwale, nie widze tutaj innego rozwiązania 
  Dokic  -Ondraskova  1  1.7  Daje "1" choc cos mi mówi że bedzie cięzki mecz, ze wskazaniem na Jelene 
Krau/Woeh-  Jur/Oste    2  2.06  Jurak/Osterloh pamietam juz cos takiego..... 
Dani/Tan- Blah/Hrad     2  2.15  Ulubiona zawodniczka Piomila, mówił że rosnie nowy talent, z reszta Czeszki zrobiły ostatnio duzy postęp w tenisie Hradecka z Blacha mysle że powalczą, tak jak w Warszawie Lucie 
Loit/Prat-  Cray/Wei    2  2.51  Pratt nie moge na nia patrzeć, Craybas/Weingartner typowe deblistki graja juz ze soba dość długo i mysle że doswiadczenie tutaj zwycięzy