#342747 - 11/05/2005 08:52
Re: Betandwin [21]
|
addict
Meldunek: 04/05/2003
|
Quote:
BAW w pelni sobie zasluzylo na obnizenie ratingu do B-. Mysle ze to moze nie byc koniec zmian w tym zakresie
To oni mieli B- 
Ten buk to nie wiem czy nawet na D zasłużył. Nowym graczom STANOWCZO ODRADZAM grę w BETANDSHICIE. 
|
Do góry
|
|
|
|
#342749 - 11/05/2005 10:33
|
veteran
Meldunek: 30/09/2002
|
UWAGA : Kasa wyplacana wczoraj z BAW (potwierdzenie przelewu przyszlo do mnie mailem po g.15) juz dzis po g.12 jest na koncie!! A tak wogole to zmienili konto i teraz przesyłają kase w zlotówkach !!! Tak wiec ile wyplacisz tyle ci przyslą na konto - bez zbędnych przewalutowań!
Sądze ze te problemy związane chyba były wlaśnie ze zmianą wypłaty! Mysle ze teraz bedzie o wiele szybciej i wygodniej. Szkoda tylko ze nie poinformowali swoich klientów o tym...i wszyscy sie musieli denerwowac...
pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#342752 - 11/05/2005 10:49
|
Pooh-Bah
Meldunek: 07/05/2003
|
Quote:
to masz szczęscie ze nie zostałeś przez nich okradziony, blokują konta bez zadnego uzasadnienia i zabierają cała kasę, no tak przeciez ktoś musi im płacić na pensje, reklamy itd. betandch...
Mieli chwilowe problemy ale już jest ok.Mi też zwrócili wcześniejszą wypłate,ale w poniedziałek zleciłem jeszcze raz i wczoraj już była na koncie.I nie chodziło tutaj o wypłate w pln przecież już od mniej więcej grudnia wypłacają w polskiej walucie.B&W 
|
Do góry
|
|
|
|
#342755 - 11/05/2005 11:30
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/12/2004
|
Quote:
Szanowny Panie XXX!
Jak juz Pana poinformowalismy Pana konto zakladow zostalo zamkniete przez dzial bezpieczenstwa i nie bedzie moglo zostac otwarte ponownie.
Pana wyplata znajdue sie w chwili obecnej w trakcie realizacji.
Z powazaniem, Support Team z betandwin
----> no, mam nadzieje ze hajs w miare szybko trafi do mnie
Muppet,to co TY zrobileś ze aż esbecja musiała zamknąć konto?ps.czy ktoś otrzymał od nich bonus za "werbunek" 25 dla ciebie i dla twojego przyjaciela?Moj kolo dostał 25 a ja tylko 10 zawsze to 15 eurakow
|
Do góry
|
|
|
|
#342757 - 11/05/2005 11:33
|
addict
Meldunek: 07/07/2004
|
Po tym co czytalem w Waszych postach, to mialem naprawde obawy co do tego buka, ale wczoraj dostalem maila, ze wyplata jest w trakcie realizacji, a dzisiaj kasa juz jest na moim koncie  Poki co nie narzekam na BAW, ale tez nie bede go wychwalal, zeby nie zapeszyc  Moze mieli rzeczywiscie problemy techniczne i dlatego niektore wyplaty cofneli, ale teraz jest juz chyba wszystko OK. No chyba ze tylko ja mialem takiego fuksa, ze mi bezproblemowo kase wyplacili  Pozdrawiam. VooDoo.
|
Do góry
|
|
|
|
#342762 - 11/05/2005 14:30
|
addict
Meldunek: 04/05/2003
|
Quote:
Ludzie - czy Wy nie przesadzacie z tym narzekaniem !!!
NIe nie przesadzamy. Bo to banda pierdolonych złodziei i amatorów. Pierwszy raz mi się zdarzyło żeby buk nie zaksięgował mi wpłaty!!!!!!! A wierz mi u paru już grałem. I pierwszy raz też słyszę żeby konto komuś blokować bez podania powodu.
Quote:
Lecz jeśli chodzi o ich ofertę to sumując nawet Ex+Uni+Sp - żaden z wymienionej trójcy nie umywa się do pięt B&W - tylko tu każdy gracz może znaleść coś dla siebie. Takie np.live'y jak oni mają i ich ilość oraz oferta prawie na każdy sport --- to naprawdę trzeba docenić. Uważam dalej, że wśród buków polskojęzycznych nie mają godnego rywala !!!
 Dawno się już tak nie uśmiałem. Koleś ty chyba pojęcia nie masz o czym piszesz. Weź już się więcej lepiej nie wypowiadaj bo ci co pierwszy raz zakładają konto na necie dadzą się w chuja zrobić. 
Quote:
Mam nadzieję, że taka wpadka jak teraz jest z tymi wypłatami już im się nie powtórzy.
A ja mam nadzieję, że 5 gwiazdek na stronie głównej jak najszybciej zniknie razem z linkiem do Betandshitu.
|
Do góry
|
|
|
|
#342763 - 11/05/2005 14:35
|
enthusiast
Meldunek: 26/11/2004
|
Quote:
Ludzie - czy Wy nie przesadzacie z tym narzekaniem !!! porobili wszystkim zwroty na konta - bo pewnie mieli jakieś kłopoty. Ja sam czekałem 3 tyg. i musiałem ponowić wypłatę. Lecz jeśli chodzi o ich ofertę to sumując nawet Ex+Uni+Sp - żaden z wymienionej trójcy nie umywa się do pięt B&W - tylko tu każdy gracz może znaleść coś dla siebie. Takie np.live'y jak oni mają i ich ilość oraz oferta prawie na każdy sport --- to naprawdę trzeba docenić. Uważam dalej, że wśród buków polskojęzycznych nie mają godnego rywala !!!
Mam nadzieję, że taka wpadka jak teraz jest z tymi wypłatami już im się nie powtórzy.
Taaa wszystko pieknie jak sie gra typ za max 100zl bo na wiecej Ci nie pozwola jak troche u nich wygrasz ,wiec buk dobry dla poczatkujacych raczej lub traktujacych zaklady bardziej rekreacyjnie nie nastawiajac sie na wiekszy dlugoterminowy zysk. Te limity to maja chyba najnizsze ze wszystkich mozliwych bukow ,fakt oferta bardzo bogata (duzy minus brak Asianow)
|
Do góry
|
|
|
|
|
|