[QUOTE]Originally posted by Ufo:
[qb]
Tam nie ma zapowiedzi do w/w meczów. Sš omówione tylko pierwsze mecze tych drużyn
Wg. mnie na żaden z tych meczy nie warto inwestowac dużej kasy. Kazdy wynik jest możliwy...[/qb][/QUOTE]
Zupełnie nie zgadzam się z Tobą, Ufo
INTERTOTO to żyła złota - już w pierwszej rundzie udało mi się nieźle zarobić, z resztą podałem swoje picki na niedzielę i weszły 3/3 z Pobedą za 7,5.
Buki w Polsce, jak i za granicą zupełnie nie orientują się komu na pucharze zależy, a komu nie i kto wystawia jaki skład.
Dopiero gdy zbyt dużo osób postawi na dany mecz, to zmieniają odpowiednio kursy. W tym tygodniu postawiłem w profie Pobiedę(kurs 2,5) i awans Bylisu (1,57), a dzisiaj jak tam byłem kursy wynosiły 1,72 i 1,18. Powiedziałbym, że to dość znaczna różnica. Tych dwóch wyników jestem prawie na 100% pewien. Awansują dalej Prilep i Bylis, jedyne co może się wydarzyć to to, że któraś z drużyn pozwoli sobie na remis.
Ponadto spadające już kursy Publiku (1 z Aarhus), S. Gjumri (1 z Tatabanyą), i do tego Smederevo i Gloria Bistrica to moim zdaniem pewni kandydaci do zwycięstw.
Gloria jest jeszcze za 1,7 w Totomixie i myślę, że to bardzo wartościowy kurs. Bylis 2,4 w Totomixie - przy podejściu drużyny z Rumunii jak najbardziej.
Do Pobedy goście nie dość że w podobnym składzie jak w pierwszym meczu (podobno powinno być 1:5, a nie 1:2), to jeszcze 2,3 godziny przed meczem, więc jak ktoś ma możliwość za około 2, to wydaję mi się że warto.
Do dalszej lektury o Intertoto zapraszam na
www.onefootball.com jak ktoś po angielsku obeznany.