Opcje tematu
#34503 - 11/12/2001 23:43 PROMOCJA INTERTOPS.COM - MECZ.PL
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Intertops oferuje specjalny bonus dla uczestników serwisu mecz.pl! Powołując się na nas możesz dostać jednorazowy bonus, bez względu na to czy jest to Twoja pierwsza wpłata czy któraś z kolei! Bonus wynosi 10% od sumy depozytu i jest ważny dla wpłaty dokonanej w każdy sposób za wyjątkiem karty kredytowej. Zapraszamy!

Instrukcje: po dokonaniu wpłaty proszę wysłać email na adres bet@intertops.com informujący o wpłacie i powołujący się na bonus mecz.pl - przykładowy email znajdziesz tutaj.

Do góry
Bonus: Unibet
#34504 - 16/12/2001 20:45 Re: PROMOCJA INTERTOPS.COM - MECZ.PL
Conrad Offline

UWAGA!!!!

Do 14:00 we wtorek Intertops ma specjalną promocję! Do każdej wpłaty (bez względu na to, czy jest to Twoja pierwsza wpłata czy kolejna), Intertops da Ci bonus 20% wartości Twojego depozytu!

Wystarczy dokonać wpłaty za pomoćą Western Union lub przelewem bankowym (wystarczy wtedy wysłać do 14:00 we wtorek faks z potwierdzeniem) by dostać ten okazyjny 20% bonus.

Przypominam, że Intertops ma jedną z najszerszych ofert na świecie. Znajdziesz tam między innymi zakłady na polską ekstraklasę piłkarską, skoki narciarckie (Małysz!), handicapy azjatyckie i total goals na wszystkie mecze lig Angielskiej, Hiszpańskiej, Niemieckiej oraz Włoskiej, oraz wiele, wiele innych ciekawych ofert, jak np. zakłady co do sukcesu filmu Władca Pierścieni (The Lord of the Rings), który niebawem pokaże się w kinach i ma szanse pobić wszelkie rekordy oglądalności (i kasowe)!

Powodzenia Wszystkim i zapraszam do Promocji Intertops!

Do góry
#34505 - 16/12/2001 20:50 Re: PROMOCJA INTERTOPS.COM - MECZ.PL
alki Offline
addict

Meldunek: 12/06/2001
Intertops jest troche kopnieta firma ostatnio ok. miesiac temu odmowili mi zalozenia konta tlumaczas ze obywatelom z Polski nie zakladaja juz kont, a tu nagle taka promocja, moze nie wiedza o tym ze mecz.pl jest forum polskim.

Do góry
#34506 - 16/12/2001 22:58 Re: PROMOCJA INTERTOPS.COM - MECZ.PL
Conrad Offline

Musiał to być wypadek przy pracy. Nie przyjmują jedynie z tej części Europy płatności kartą kredytową, ale rachunek możesz otworzyć beż problemu. A jeśli zrobisz to teraz to dostaniesz ten 20% bonus, co jest według mnie super promocją. Chyba nigdy nie było lepszej chwili by zacząć z nimi grać!

Do góry
#34507 - 17/12/2001 00:21 Re: PROMOCJA INTERTOPS.COM - MECZ.PL
Conrad Offline

alki, jeśli dostałeś jakiś list w tej sprawie (miasiąc temu) to prześlij mi go proszę na conrad@mecz.pl .

Do góry
#34508 - 17/12/2001 15:21 Re: PROMOCJA INTERTOPS.COM - MECZ.PL
alki Offline
addict

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Conrad:
[qb]alki, jeśli dostałeś jakiś list w tej sprawie (miasiąc temu) to prześlij mi go proszę na conrad@mecz.pl .[/qb][/QUOTE]

dostalem nawet pare takich listow gdyz pisalem do nich kilkukrotnie, ale za kazdym razem odpowiedz byla taka sama. wiec podziekowalem im za wspolprace i skasowalem wszystkie maile od nich, nie chce miec nigdy wiecej nic wspolnego z ta firma.

Do góry
#34509 - 17/12/2001 19:17 Re: PROMOCJA INTERTOPS.COM - MECZ.PL
arth Offline
addict

Meldunek: 11/06/2001
hehe...kolejna firemka , ktora ma w nosie swoich klientow ?
Znowu jakas dyskryminacja ze wzgledu na narodowosc?
Dobrze, ze sa inne lepsze firmy...

Pozdrawiam
arth

Do góry
#34510 - 17/12/2001 20:00 Re: PROMOCJA INTERTOPS.COM - MECZ.PL
Conrad Offline

Jeśli ktoś ma tego typu email to proszę mi go przesłać.

Wiem, że firma nie prowadzi takiej polityki i każdy z Was może u nich otworzyć konto. Ale tak jak z paleniem: "Wybór należy do Ciebie."

Do góry
#34511 - 17/12/2001 21:34 Re: PROMOCJA INTERTOPS.COM - MECZ.PL
alki Offline
addict

[qb]Jeśli ktoś ma tego typu email to proszę mi go przesłać.

Wiem, że firma nie prowadzi takiej polityki i każdy z Was może u nich otworzyć konto. Ale tak jak z paleniem: "Wybór należy do Ciebie." [/qb][/QUOTE]

Jedno zdarzenie zostanie mi w pamieci, kiedys znalazlem w ich ofercie pare bledow, pomylili kto z kim gra i kiedy (liga polska), za zgloszenie im tego faktu dostalem za friko 10$

Do góry
#34512 - 28/12/2001 11:51 Re: PROMOCJA INTERTOPS.COM - MECZ.PL
Maximus Offline
enthusiast

Meldunek: 11/01/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał alki:
[qb]Intertops jest troche kopnieta firma ostatnio ok. miesiac temu odmowili mi zalozenia konta tlumaczas ze obywatelom z Polski nie zakladaja juz kont, a tu nagle taka promocja, moze nie wiedza o tym ze mecz.pl jest forum polskim.[/qb][/QUOTE]

W pelni sie z tym zgadzam. Do Intertops zapisalem sie ze wzgledu na ich ciekawa oferte ale wplacic do nich pieniadze to juz sztuka. Nie akceptuja VK Invest Banku (nie wiadomo dlaczego) -akceptuje ja wiekszosc porzadnych firm bukmach. Postanowilem wiec zgodnie z oferta wplacic kase za pomoca FIREPAY i znow wtopa - tego luksusu dla SZANOWNYCH kilientow z Polski nie przewidziano (brak jakiejkolwiek informacji o tym na ich stronie) a za probe takiego manewru zablokowali mi konto. Ciekawe co mam teraz zrobic z kasa w FIREPAYu. Conrad moze masz jakis pomysl na uratowanie honoru tak goraco polecanej przez ciebie firmy.

Do góry
#34513 - 29/12/2001 16:07 Re: PROMOCJA INTERTOPS.COM - MECZ.PL
Conrad Offline

Firma rzeczywiście nie przyjmuje klientów zamieszkałych w Europie Środkowo-Wschodniej. Nie jest więc na liście na stronie głównej.

Co do firepay, to po Sylwku coś wymyślimy. Mogę Ci pomóc otworzyć konto w Neteller. Wtedy wpłacić tylko do buka, który przyjmuje i Firepay i Neteller i sprawa będzie załatwiona.

Do góry
#34514 - 30/12/2001 07:39 Re: PROMOCJA INTERTOPS.COM - MECZ.PL
arth Offline
addict

Meldunek: 11/06/2001
[qb]Firma rzeczywiście nie przyjmuje klientów zamieszkałych w Europie Środkowo-Wschodniej. Nie jest więc na liście na stronie głównej.[/qb][/QUOTE]

no to nie rozumiem na czym ta promocja dla nas, uczestnikow i bywalcow mecz.pl, mialaby polegac, skoro w 99.99% to jestesmy z Polski a firma nie przyjmuje klientow z tej czesci swiata (coz za dziwna polityka firmy???). dobrze, ze sa inne firmy nie dyskryminujace ludzi ze wzgledu na kraj pochodzienia, kolor skory czy inne sprawy.

pozdrawiam
arth

Do góry
#34515 - 04/01/2002 04:15 Re: PROMOCJA INTERTOPS.COM - MECZ.PL
Conrad Offline

Promocji już nie ma, zniknęła wraz z miejscem w tabeli i banerem na pierwszej stronie.

Do góry

Moderator:  rafal08