Jak dla mnie to nie ma zadnego obrotu.. a jesli nawet to dzis skorzystalem z vouchera i obrocilem raz dwa.. teraz czy to sie da wyplacic? szkoda ze nie mozna kasy przelac na moneybookers..
z tego co się naczytałem w poprzednim temacie /dzięki Marcovia za link/ łowcy bonusów mogą się nieźle przejechać. wypłacą 20euro, na konto im przyjdzie 5zł
przy okazji, sprzedam 20 voucherów, każdy za 50 groszy. info na priv.
keneth_84
enthusiast
Meldunek: 23/05/2005
Witam. Mam kilka ważnych pytań na których odpowiedzi nie dostałem. Więc:
1) czy jest jakaś górna granica kwoty którą można wypłacić z bonusa 10 euro? bo mam ponad 100 euro, a obiło mi sie o uszy że max wypłata korzystając z tej promocji to 100 euro właśnie.
2) czy mogą zablokować konto jeżeli mam założone 2 konta na ten sam adres IP, ale inne imie, nazwisko i adres? Kumpel nie ma internetu i założył konto u mnie i teraz mam problem.
keneth_84
enthusiast
Witam. Mam kilka ważnych pytań na których odpowiedzi nie dostałem. Więc:
1) czy jest jakaś górna granica kwoty którą można wypłacić z bonusa 10 euro? a dokładnie chodzi mi o te 10 euro które dawali już po 15 maja jako voucher, bo mam ponad 100 euro, a obiło mi sie o uszy że max wypłata korzystając z tej promocji to 100 euro właśnie.
2) czy mogą zablokować konto jeżeli mam założone 2 konta na ten sam adres IP, ale inne imie, nazwisko i adres? Kumpel nie ma internetu i założył konto u mnie i teraz mam problem.
keneth_84
enthusiast
sorki za 2 posty, ale napisałem tego pierwszego i dałem wysłanie, prawie od razu dałem stop i dopisałem kilka ważnych słów odnośnie 1 pytania. Niestety zdążyło wysłać
Mam wiadomość dla tych, którzy zamierzają wypłacać pieniądze z Admirala: Jakies dwa tygodnie temu zleciłem wypłatę do mbanku, dziś pieniadze zaksiegowane na koncie i co najważniejsze - nie potrącili ani eurocenta Pozdrawiam
Quote: Mam wiadomość dla tych, którzy zamierzają wypłacać pieniądze z Admirala: Jakies dwa tygodnie temu zleciłem wypłatę do mbanku, dziś pieniadze zaksiegowane na koncie i co najważniejsze - nie potrącili ani eurocenta Pozdrawiam
To dobra wiadomosc tylko ten czas realizacji porażający