#3456 - 23/06/2001 23:34
Re: puchar intertoto
|
Pooh-Bah
Meldunek: 19/02/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał mwiac: [qb]Sorry Ufo 1:0 dotyczyło meczu Zagłębia. Postawiłem szansika. Niestety pewniakiem był Bylis.......[/qb][/QUOTE] Na jedno wychodzi 
|
Do góry
|
|
|
|
#3457 - 24/06/2001 04:27
|
addict
Meldunek: 17/04/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Ufo:
Otrzymujemy 3 rozwišzania:
3. Twoje 2 - Zagłebie chce przegrac, Hibernian chce wygrac. Zarabiajš wszyscy i to dużo + kibice sš zadowoleni + Arko jest zarobiony + Ufo jest zaskoczony
----------------------------------------------------------------
Nie mogę sobie odmówić skomentowania wyników intertoto - rzeczywicie całkiem ciekawe rozgrywki! Ufo, naprawde zakoczony wynikiem Zagłębia? Nie sšdzę, nie pierwszy to taki numer tej drużyny. Współczuć tylko mozna kibicom z Lubina, którzy musza przełykać takie gorzkie pigułki jak prażka z druzynš, jak pisze fiedia, której piłkarze nie majš pojęcia o graniu w piłkę. I wszystko byłoby tak piękne (czytaj kilkancie tysięcy złotych w kieszeni) gbyby nie jaki tam Bylis (drużyna, o której istnieniu nie miałem pojęcia jeszcze w zeszłym tygodniu, pozbawiła mnie sporej kasy). Okazało się że drugoligowe rezerwy rumunskiej drużyny dały radę pierwszligowcom z Albanii. W sumie co w tym dziwnego, Rumuni sš znacznie wyżej notowani, a jednak chęć wysokiej wygranej przesłoniła zdrowy rozsšdek. Niele musiał tutaj obłowić STS do końca wytrzymujšc z kursem 2,7 na gospodarzy. Teraz czekam tylko z niecierpliwociš na wynik meczu Pabedy, z nadziejš że niespodzianki już nie będzie .
|
Do góry
|
|
|
|
#3458 - 24/06/2001 13:04
|
Meldunek: 23/01/2001
|
Ja się jednak trochę obawiam Pobedy. Dla znających angielski cytat z onefootball.com
[QUOTE] NK Zagreb will field a full-strength side in the second leg of their InterToto Cup first-round tie against Pobeda Prilep on Sunday as they look to reverse last week's 2-1 defeat in Croatia.
Pobeda coach Mirsad Jonuz is confident, however, that his side will prevail. "Zagreb have a very young and good team, but their InterToto journey must end here," he said.
"I don't want to underestimate them," he added. "But we are the better team at this moment."
Jonuz intends to attack from the outset and end Zagreb's challenge early on. "To rest on our first-leg advantage would be a risky tactic," he said. "We need to score in the first 20 minutes so we can play in a more relaxed manner."
NK Zagreb came into the tie as favourites, but were hurt by a lack of experience and injuries. They welcome Nosek, Lalic and Zuna back for the second leg, but midfielder Nikolce Zdravevski remains confident that the Macedonia FYR side will progress.
"We are one step closer to the second round," said Zdravevski, who set up both Pobeda goals in the first leg. "Zagreb will come here and attack but we must win again. We will have strong support from our fans and owe them a victory."
The influence of the supporters could be critical as 15,000 are expected at the second leg compared to just 1,000 for the first match in Croatia. Pobeda will also be boosted by the return of Pance Kumbev after he recovered from a knee injury.
NK Zagreb, meanwhile, refuse to be written off and believe that, with a full-strength side, an away win is not beyond them. “We will not make the same mistake twice," said NK Zagreb coach Zlatko Kranjcar. "We are the better team and we will win.” [/QUOTE]
|
Do góry
|
|
|
|
#3461 - 24/06/2001 16:56
|
addict
Meldunek: 27/04/2001
|
U$Q jak oceniasz szanse Pobedy?????????
|
Do góry
|
|
|
|
#3463 - 24/06/2001 18:50
|
veteran
Meldunek: 24/05/2001
|
Pobeda tego meczu nie przegra!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#3464 - 24/06/2001 19:13
|
Pooh-Bah
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Soczi: [qb]Pobeda tego meczu nie przegra!!![/qb][/QUOTE] Bylis też nie przegrał Soczi miałem nie obstawiac tych meczy, ale po kursach jakie zobaczylem w Profesce postanowilem zagrac na bardziej uznane druzyny, czyli Craiovš i Zagrzeb oraz na remis Petrzalki....
|
Do góry
|
|
|
|
#3465 - 24/06/2001 19:43
|
veteran
Meldunek: 24/05/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Ufo: [qb] Bylis też nie przegrał Soczi miałem nie obstawiac tych meczy, ale po kursach jakie zobaczylem w Profesce postanowilem zagrac na bardziej uznane druzyny, czyli Craiovš i Zagrzeb oraz na remis Petrzalki....[/qb][/QUOTE] Tak Bylis to zaskocaenie, przyznaję, ale oprócz tego meczu podałem też zwycięstwo PUBLIKUM, SMEDEROWO i GLORII, więc chyba nie jest tak źle. Przy obecnym kursie Pobeda-Zagrzeb to nie jest mecz do obstawiania, ale Pobeda była kilka dni temu za 2,5.
|
Do góry
|
|
|
|
#3466 - 24/06/2001 20:19
|
Pooh-Bah
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Soczi: [qb] Tak Bylis to zaskocaenie, przyznaję, ale oprócz tego meczu podałem też zwycięstwo PUBLIKUM, SMEDEROWO i GLORII, więc chyba nie jest tak le. Przy obecnym kursie Pobeda-Zagrzeb to nie jest mecz do obstawiania, ale Pobeda była kilka dni temu za 2,5.[/qb][/QUOTE] Przyznam, ze procz Smeredeva (balem sie troche Dundee) gralem w/w mecze. A propos obstawiales zwyciestwo czy przejscie Glorii PS. Zle napewno nie jest 
|
Do góry
|
|
|
|
#3468 - 25/06/2001 12:04
|
enthusiast
Meldunek: 19/04/2001
|
Shirak Armeida Petrzalka Bylis Prilep Pobieda
To kolejne pozycje na mojej "czarnej liście".
|
Do góry
|
|
|
|
|
|