Za to lubię to forum najbardziej.. Ściema nie najmniejszych szans! Tak trzymać Panowie..
Hmm.. zobaczymy, bo moja panna grala wygrana Hongkongu, stawiajac na poczatku meczu po kursie 101

Potem stawiala Hongkong do przerwy po 13,00 i zdaje sie Hongkong strzeli nastepnego gola (czwartego) ,nie wiem po jakim kursie, ale z pewnoscia dwucyfrowym.
Widzialem jej stan konta, jak wzrosl po rozliczeniu typu drugiego i trzeciego, ale poniewaz mecz trwal nie rozliczono tego pierwszego, po kosmicznym kursie.
Jak wroce wieczorem do domu, to posprawdzam wszystko dokladnie i wkleje ten kupon z kursem 101.
Poniewaz gra za symboliczne stawki i bawi sie bardziej niz obstawia, suma wszystkich zagranych zakladow wyniosla zdaje sie 10 euro.
Jeszcze jedno, klamstwem jest, ze mozna bylo postawic Hongkong przy stanie 4:1, bowiem zaklady zamknieto okolo 70 minuty przy stanie 3:1, jak padla piata bramka to zmienili wynik (z opoznieniem , bo na futbol24 pojawilo sie to wczesniej) i zakladow nie otworzono.
To wiem od mojej panny, bowiem chciala sobie zrobic surebeta, stawiajac Korea lub remis, ale nie miala zdaje sie, takiej mozliwosci.
Takze prosilbym tropicieli afer

o trzymanie sie faktow.
Do wieczora