#3568292 - 18/12/2009 02:57
Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE
[Re: Fro_Lech]
|
Ana <3
Meldunek: 21/06/2005
|
Typer roku [tenis ]- włodar, zamiata czelendżerami. wiedza niesłychana, która przekłada się na jakiś tam  zysk. Typer roku: Szewa. Moja subiektywna ocena, ciągnął dość długo temat z kursami koło 1,1. Pokazał, że można. Tekst roku:ultra1978 Ludzie nie żeńcie się bo finansowo się zrujnujecie a wasze życie towarzyskie i prywatne hobby legnie w gruzach ;p Fenyloetyloamina działa 3lata więc niektórzy licząc okres narzeczeństwa nie są już w sobie zakochani. Poza tym kobiety są tak skonstruowane od tysięcy lat że myślą zawsze o korzyściach materialnych płynących ze związku (mieszkanie, samochód, kasa na wojaże,dobre jedzenie, kosmetyki i ciuchy. Na dodatek człowiek nie dość że naćpany fenyloetyloaminą to jeszcze poddany praniu mózgu przez wybrankę,swoją rodzinę i przyszłych teściów "że już czas" decyduje się na ten pochopny krok w przepaść ;p Pewnego dnia budzisz się a pochodna amfetaminy przestaje działać słyszysz "chciałeś panią to rób teraz sobie na nią" i myślisz sobie ja pier.. co ja zrobiłem ;p Małżeństwo to taki półotwarty zakład penitencjarny gdzie musisz pracować z wyrokiem dożywocia na swojego współwięźnia nawet jak dostaniesz zwolnienie warunkowe to i tak musisz dalej pracować na tego potwora który przed ślubem się kamufluje jak kameleon z Madagaskaru ;p --  --
|
Do góry
|
|
|
|
#3568634 - 18/12/2009 04:32
[Re: Llama]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/06/2003
|
Typer roku  - włodar - najrówniejsza forma pod względem aktywności. O pozostałych aspektach napisał już Llama glama. Typer roku  - Trewor za ligę polską, Ralph i lemex za NHL, vonseb za eurohokej. Typer roku [piłka ręczna] - nawoj, lesterekk, travis - za aktywność, za wiedzę, za wkład w rozwój działu. Jak kogoś pominąłem to najmocniej przepraszam, akurat te 3 persony mi się najbardziej rzuciły w oczy. Typer roku [siatkówka] - korver - liga niemiecka i nie tylko. Duża wiedza połączona z pasją, a to najbardziej cenie. Typer roku [sporty motorowe] - drfocus - za WRC, kapitalna robota. W przyszłym sezonie obowiązkowo będę korzystał z jego propozycji. Typer roku [inne sporty] - retoox - za to, że interesuje się każdym najbardziej pokręconym sportem na naszym globie.
|
Do góry
|
|
|
|
#3568770 - 18/12/2009 05:03
[Re: lucart]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/03/2005
|
Typer roku: włodar za wielka wiedze jaka posiada o tenisie, ogolnie to jak wyzej Typer roku [piłka nożna]: Wychowany_Na_Nalewce chyba juz oskara kiedys dostal, ale nie widze mozliwosci zeby nie dostal go ponownie... mecz.pl w aspekcie bukmacherskim coraz bardziej upadla, ale on wciaz nie przestaje podawac typow z ligi walijskiej, z niemalymi kursami i wiekszosc typow trafia, bardzo pomaga w ten sposob innym Typer roku [siatkówka]: Misiek za ciagla aktywnosc na forum i dzielenie sie przemysleniami, duza wiedza i ciekawe analizy Tekst roku: Boubson http://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=3315821#Post3315821"mnie bardziej interesuje ten 2012... choc juz kilka dat takich bylo, najslynniejsza bodajze w lipcu 2000... pamietam jak dzis - koniec swiata mial byc dajmy na to o 12.33 a mnie o 12.30 sranie zlapalo na polu namiotowym... od razu na kibel polecialem... a ze zakladalem faktyczny koniec swiata to nie widzialem potrzeby brania papieru... troche glupio wyszlo"  dla mnie faworyt Złota malina: Angelika za - podam ale na priv bo kurs spadnie, wiem ze wejdzie bo mam cynk ale nie powiem skad bo nie moge. chyba nie weszlo?  Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt: amkwish... uzasadnienie - za calokształt 
|
Do góry
|
|
|
|
#3568803 - 18/12/2009 05:10
[Re: Fro_Lech]
|
a.k.a. "coolbet"
Meldunek: 28/05/2009
|
hmm ... nie mam w planach udzielac sie na tym forum w 2010 ale iz pare miesiecy tu sobie spedzilem wiec i sobie na koniec rowniez bede nominował  tenis: włodar Choc nie wierze aby grał tylko "raz na 10 dni"  i to singla to i tak nalezy mu się  Chocby z tego iz wkłada w to co robi wiele pracy i mam nadzieje , ze chocby dzieki niemu ludzie zaczną grac tutaj tenis na podstawie argumentow a nie uda sie/nie uda sie , czarne/czerwone  koszykówka: Big Ben Nie widze tutaj dla Bena przeciwnikow  Wiedza na wysokim poziomie i wytarczjace czucie w podawanych typach  us sports: Baqu Podobna sprawa jak z włodarem choc nie prowadzi swojego tematu (moze kiedyś miał  ) to zawsze chocby na qc czy w temacie potrafi naprowadzic na wlasciwa droge  i"gracz" z niego dobry. Dla mnie The Best of US choc nie jest wielkim kibicem Yankesów  siatkowka: Korver Typy zazwyczaj poparte dobra analizą. Skutecznosc z tego co dostrzeglem przez te 7 miesiecy na dobrym poziomie. Rowniez nie widze tutaj innej osoby niz Korver. moderator: Fro Za porzadek na korcie  całokształt: onda Nic dodac nic ująć. Czlowiek instytucja 
|
Do góry
|
|
|
|
#3569922 - 19/12/2009 00:49
[Re: adingh]
|
Ana <3
Meldunek: 21/06/2005
|
pozwolę sobie nominować dwie osoby do jednej kategorii warte wyróżnienia: Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt: Wychowany_Na_Nalewce. Bardzo dobry typer, trzymający poziom wypowiedzi od lat, moim zdaniem element niestety już niszowy w globalnej sieci. Jak się pojawi, to walnie konkretnie i na temat. Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt: Fro_Lech. Obecny kształt forum zawdzięczamy m.in. temu gałganowi, tenisowy aktywista, który wprowadził masę ciekawych projektów. Przyczajony moderator, ukryty bananator. To właśnie On 
|
Do góry
|
|
|
|
#3569944 - 19/12/2009 01:25
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/03/2006
|
Typer Roku: Szewa - pokazał że z niczego (1.00001) można zrobić coś  Typer roku [piłka nożna]: McDziarz - tylko na podstawie ligi polskiej gdzie czasem zaglądam. Mimo, ze czasem nie przepadam za jego merytoryką to dał kilka bardzo ciekawych typków z Ekstraklasy jak i podwórkowych lig. Może jeszcze Inzaghi78 (chyba taki nick) Typer roku [sporty zimowe] - Rivaldinho, glównie za biathlon Typer roku [sporty motorowe] - Mopsiq za konkurs F1 Typer roku [piłka ręczna] - travis, nawoj Typer roku [siatkówka] - Korver - rzadko tam zaglądam, ale jak już coś zagram to głównie jego typy i się nie zawodze. Typer roku [inne sporty] - retoox, dokłądnie takie samo myślenie jak Fro Moderator roku: Platini - widać, że mial praktyki w MPO (I za promocje siebie w dzień dobry TVN  ) Złota malina: amkwish - osobiście nie znam i nic do niego nie mam, bardziej malina za pokazanie jaka to Polska jest be  
|
Do góry
|
|
|
|
#3569950 - 19/12/2009 01:32
[Re: drfocus]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/02/2008
|
Moderator roku: Platini - widać, że mial praktyki w MPO (I za promocje siebie w dzień dobry TVN O co chodzi dokładniej?
|
Do góry
|
|
|
|
#3569966 - 19/12/2009 01:45
|
addict
Meldunek: 01/06/2009
|
Jedziemy  Typer roku [piłka nożna]- Mura, za temat jaki prowadził jakiś czas temu- chyba początek roku. Generalnie jedna z nielicznych osób, która może mnie skłonić do zagrania lub nie zagrania czegoś. Wychowany_Na_Nalewce że zna temat, który typuje i nieźle mu to wychodzi. Typer roku [tenis ] włodar generalnie to tenis mnie nie interesuje. Ale ten człowiek wie o co w nim chodzi. Typer roku [koszykówka] Big Ben za znajomość tematu, niezłe wyniki. pettersen już coraz mniej pisze (o koszu  )... nie ma mu się co dziwić. Ale nadal to jeden z najlepszych znawców kosza  Typer roku [hokej ] vonseb i długo dłuuugo nikt... Zna temat jak mało kto na tym forum jeśli chodzi o hokej. Mimo, że nie gra tyle NHL to Europa obcykana fest. Tyle ile ma czasu to napisze. Ja nie potrzebuje codziennych analiz w tonie bóstwa, która można włożyć sobie między buty... Typer roku [piłka ręczna] nawoj zna temat, daje radę  Typer roku [siatkówka] Korver wybitnie zna temat. Dla mnie to najbarwniejsza postać działu. Wyniki bardzo dobre. I należy to docenić  Pokerzysta roku: Rafał08 podobno jest dobry  Moderator roku: Rafał08 bo chyba najwięcej czuwa nad forum, eliminując debili i debilizm. Obiektywny, szybki i skuteczny Fro Lech Cichociemny  Ale widać robi swoje  Tekst roku: Być może uzupełnie... musze przejrzeć posty moich ulubieńców  Złota malina: admin Conrad- za brak obiektywizmu i miliony innych powodów... których nie chce mi się wymieniać. Antymoderator roku: Set FisherUzasadnienie- http://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=userposts&id=4Nie znam go... Ale obibok z niego dobry- ostatni post napisał 17/05/2006 13:09  Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt * Experto już nie można to jadę kopiuj wklej- Rafał08 bo chyba najwięcej czuwa nad forum, eliminując debili i debilizm. Obiektywny, szybki i skuteczny od lat Fro Lech Cichociemny  Ale widać robi swoje  Ponadto co roku walczy z przeciwnościami losu- tzn. kontuzjami w Fantasy 
|
Do góry
|
|
|
|
#3570259 - 19/12/2009 04:34
[Re: Hokej_Fan]
|
aka Schranzer
Meldunek: 16/01/2005
|
Typer roku: włodar, za temat w EPP; Szewa - pokazał jak się trzepie siano na bf; Typer roku [tenis ] włodar, Fro - challangerowe świry  Typer roku [koszykówka] Big_Ben, pettersen bo tak Typer roku [hokej ] lemex, za dośw., wiedzę nt NHL Złota malina: Conrad, za wypociny w temacie Polityka Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt * Fro, aż się dziwię że jeszcze jej nie dostał. W tym roku bankier.
|
Do góry
|
|
|
|
#3570418 - 19/12/2009 06:09
[Re: qenius]
|
member
Meldunek: 27/07/2009
|
Typer roku [piłka nożna] wychowany na nalewce, Platini, McDziarz (mimo tego co zrobil w typowaniu meczu Wisla Legia), drfocus, BKS, craax Typer roku [tenis ] wlodar Typer roku [koszykówka] Big Ben, peterssen Typer roku [hokej ] vonseb, lemex Typer roku [US Sports] kewin, Mak0ss, Skiper, Baqu Typer roku [sporty zimowe] mirekinter, Inzaghi78 Typer roku [piłka ręczna] Typer roku [siatkówka] Korver Pokerzysta roku: rafal08 Złota malina: pacyfistaja nie ogladam ale to co prezentuje teraz Totti to zenada
fakt czasami cos ustrzeli z 11 lub zejdzie mu pilka
ale trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejsc
teraz to on 90 minut dlubie w nosie jeden z moich ulubionych expertow na quasi  Potem na jakiejs stronie czytam, ze Totti w 17 meczach strzelil 19 goli  Antymoderator roku: ten ktory mnie zbanowal, bo zagralem na Bari z Milanem i innym to nie pasowalo  Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt amkwish i conrad, ktorzy mysla, ze sa fajni 
|
Do góry
|
|
|
|
#3570524 - 19/12/2009 08:22
[Re: dirbet]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/05/2007
|
Typer roku [US Sports] - Big Ben Pokerzysta roku - rafal08 - wygral ranking to niech ma  Moderator roku - rafal08 - za to co robi w tematach pokerowych, pelna profesja i mnostwo zaangazowania. Zlota malina - amkwish
|
Do góry
|
|
|
|
#3570741 - 19/12/2009 17:24
[Re: gesy_KK]
|
ŁKS Łódź
Meldunek: 06/02/2005
|
Witam  Typer roku [Piłka Nożna] - drfocus, za to co robi w temacie naszej rodzimej piłki. Zawsze są informacje z Kielc nt Korony. Typer roku [Tennis] - włodar, za temat w EPP, nie gra na siłę. Raz na jakiś czas jak widać też można. Typer roku [koszykówka] - Big Ben, zawsze można znaleźć jego posty w dziale koszykarskim, dobra wiedza nt tej dyscypliny i co za tym idzie dobre typy. Typer roku [hokej - vonsebTyper roku [sporty zimowe] - Kreczmer, Rivaldinho. Dla laików biathlonowych takich jak np. ja obaj panowie zawsze znajdą jakieś dobre typy na których można zarobić. Typer roku [siatkówka] = Korver za wiedzę i za typy.
|
Do góry
|
|
|
|
#3570795 - 19/12/2009 18:51
[Re: 19marcin08]
|
kierownik zamieszania
Meldunek: 20/09/2002
|
Typer roku: WNN - majstersztykTyper roku [piłka nożna] : WNN, Prem - fachuraTyper roku [tenis ] : włodar - fachuraTyper roku [siatkówka] = Korver - fachura Moderator roku: rafal08  - trzyma reke na pulsie w dziale pokera
|
Do góry
|
|
|
|
|
|