Strona 1 z 4 1 2 3 4 >
Opcje tematu
#3567765 - 17/12/2009 21:58 OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE
Fro_Lech Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/06/2003
W tym temacie, każdy może podać osoby, które nominuje do OSKARA 2009 w danej kategorii.

Nominować można max czterech kandydatów w danej kategorii, każdą nominacje należy uzasadnić.
Nominacje, które nie będą uzasadnione, nie będą brane pod uwagę.

W zależności od liczby głosów przyznanych nominowanym osobom, w danej kategorii będzie walczyć max 5 osób. Minimalnie 2. Jeżeli zdarzy się sytuacja, że w danej kategorii tylko jeden typer otrzyma nominacje to Oskar za rok 2009 zostanie jemu przyznany z urzędu bez konieczności udziału w głosowaniu.

NOMINUJEMY DO KOŃCA ROKU !

Po nominacjach powstanie osoby temat do głosowania.

UWAGA ! TUTAJ WPISUJEMY TYLKO SWOJE NOMINACJE !

Do DYSKUSJI zostanie otworzony oddzielny temat i tam proszę wpisywać swoje spostrzeżenia dot. tegorocznych Oskarów.

Kategorie:

Typer roku:

Typer roku [piłka nożna]

Typer roku [tenis ]

Typer roku [koszykówka]

Typer roku [hokej ]

Typer roku [US Sports]

Typer roku [sporty zimowe]

Typer roku [sporty motorowe]

Typer roku [tor żużlowy]

Typer roku [piłka ręczna]

Typer roku [siatkówka]

Typer roku [wyścigi konne]

Typer roku [inne sporty]

Pokerzysta roku:

Moderator roku:

Odkrycie roku:

Tekst roku:

Złota malina:

Antymoderator roku:

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt *

* Nie nominujemy Prema, Experto, Biszopa oraz Gogeta; laureatów tej nagrody z poprzednich lat.

Zapraszam do udziału w zabawie.

Do góry
Bonus: Unibet
#3568292 - 18/12/2009 02:57 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: Fro_Lech]
Llama Offline
Ana <3

Meldunek: 21/06/2005
Typer roku [tenis ]- włodar, zamiata czelendżerami. wiedza niesłychana, która przekłada się na jakiś tam tongue zysk.

Typer roku: Szewa. Moja subiektywna ocena, ciągnął dość długo temat z kursami koło 1,1. Pokazał, że można.

Tekst roku:ultra1978
Ludzie nie żeńcie się bo finansowo się zrujnujecie a wasze życie towarzyskie i prywatne hobby legnie w gruzach ;p Fenyloetyloamina działa 3lata więc niektórzy licząc okres narzeczeństwa nie są już w sobie zakochani. Poza tym kobiety są tak skonstruowane od tysięcy lat że myślą zawsze o korzyściach materialnych płynących ze związku (mieszkanie, samochód, kasa na wojaże,dobre jedzenie, kosmetyki i ciuchy. Na dodatek człowiek nie dość że naćpany fenyloetyloaminą to jeszcze poddany praniu mózgu przez wybrankę,swoją rodzinę i przyszłych teściów "że już czas" decyduje się na ten pochopny krok w przepaść ;p Pewnego dnia budzisz się a pochodna amfetaminy przestaje działać słyszysz "chciałeś panią to rób teraz sobie na nią" i myślisz sobie ja pier.. co ja zrobiłem ;p
Małżeństwo to taki półotwarty zakład penitencjarny gdzie musisz pracować z wyrokiem dożywocia na swojego współwięźnia nawet jak dostaniesz zwolnienie warunkowe to i tak musisz dalej pracować na tego potwora który przed ślubem się kamufluje jak kameleon z Madagaskaru ;p

--
laugh
--

Do góry
#3568597 - 18/12/2009 04:15 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: Llama]
lucart Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 04/02/2009
Pokerzysta roku: Rafał08 bo murek z niego straszny ale jak widać zwykłe murowanie wystarczy zeby wygrać ranking na mecz.pl grin

Moderator roku: Rafał08 bo z innym nie mam za bardzo doczynienia ale z obserwacji chyba nie ma lepszego! piwo

to tak na Rafała głosuje zeby sie przypodobać władzy laugh

Do góry
#3568634 - 18/12/2009 04:32 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: Llama]
Fro_Lech Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/06/2003
Typer roku tenis - włodar - najrówniejsza forma pod względem aktywności. O pozostałych aspektach napisał już Llama glama.

Typer roku hokej - Trewor za ligę polską, Ralph i lemex za NHL, vonseb za eurohokej.

Typer roku [piłka ręczna] - nawoj, lesterekk, travis - za aktywność, za wiedzę, za wkład w rozwój działu. Jak kogoś pominąłem to najmocniej przepraszam, akurat te 3 persony mi się najbardziej rzuciły w oczy.

Typer roku [siatkówka] - korver - liga niemiecka i nie tylko. Duża wiedza połączona z pasją, a to najbardziej cenie.

Typer roku [sporty motorowe] - drfocus - za WRC, kapitalna robota. W przyszłym sezonie obowiązkowo będę korzystał z jego propozycji.

Typer roku [inne sporty] - retoox - za to, że interesuje się każdym najbardziej pokręconym sportem na naszym globie.

Do góry
#3568770 - 18/12/2009 05:03 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: lucart]
xqwzts Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/03/2005
Typer roku: włodar
za wielka wiedze jaka posiada o tenisie, ogolnie to jak wyzej wink

Typer roku [piłka nożna]: Wychowany_Na_Nalewce
chyba juz oskara kiedys dostal, ale nie widze mozliwosci zeby nie dostal go ponownie... mecz.pl w aspekcie bukmacherskim coraz bardziej upadla, ale on wciaz nie przestaje podawac typow z ligi walijskiej, z niemalymi kursami i wiekszosc typow trafia, bardzo pomaga w ten sposob innym piwo

Typer roku [siatkówka]: Misiek
za ciagla aktywnosc na forum i dzielenie sie przemysleniami, duza wiedza i ciekawe analizy wink

Tekst roku: Boubson
http://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=3315821#Post3315821
"mnie bardziej interesuje ten 2012... choc juz kilka dat takich bylo, najslynniejsza bodajze w lipcu 2000... pamietam jak dzis - koniec swiata mial byc dajmy na to o 12.33 a mnie o 12.30 sranie zlapalo na polu namiotowym... od razu na kibel polecialem... a ze zakladalem faktyczny koniec swiata to nie widzialem potrzeby brania papieru... troche glupio wyszlo" laugh
dla mnie faworyt grin

Złota malina: Angelika
za - podam ale na priv bo kurs spadnie, wiem ze wejdzie bo mam cynk ale nie powiem skad bo nie moge. chyba nie weszlo? grin

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt:
amkwish...
uzasadnienie - za calokształt tongue

Do góry
#3568803 - 18/12/2009 05:10 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: Fro_Lech]
Mr. Federer Offline
a.k.a. "coolbet"

Meldunek: 28/05/2009
hmm ... nie mam w planach udzielac sie na tym forum w 2010 ale iz pare miesiecy tu sobie spedzilem wiec i sobie na koniec rowniez bede nominował smile

tenis: włodar

Choc nie wierze aby grał tylko "raz na 10 dni" grin i to singla to i tak nalezy mu się smile Chocby z tego iz wkłada w to co robi wiele pracy i mam nadzieje , ze chocby dzieki niemu ludzie zaczną grac tutaj tenis na podstawie argumentow a nie uda sie/nie uda sie , czarne/czerwone smile

koszykówka: Big Ben

Nie widze tutaj dla Bena przeciwnikow tongue Wiedza na wysokim poziomie i wytarczjace czucie w podawanych typach smile

us sports: Baqu

Podobna sprawa jak z włodarem choc nie prowadzi swojego tematu (moze kiedyś miał tongue ) to zawsze chocby na qc czy w temacie potrafi naprowadzic na wlasciwa droge smile i"gracz" z niego dobry. Dla mnie The Best of US choc nie jest wielkim kibicem Yankesów grin

siatkowka: Korver

Typy zazwyczaj poparte dobra analizą. Skutecznosc z tego co dostrzeglem przez te 7 miesiecy na dobrym poziomie. Rowniez nie widze tutaj innej osoby niz Korver.

moderator: Fro

Za porzadek na korcie smile

całokształt: onda

Nic dodac nic ująć. Czlowiek instytucja smile

Do góry
#3569255 - 18/12/2009 09:07 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: Mr. Federer]
adingh Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 02/07/2004
Typer roku: włodar - za ogromną wiedzę o tenisie i świetną skuteczność podawanych typów smile

Typer roku [tenis ]: włodar jw.

Do góry
#3569922 - 19/12/2009 00:49 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: adingh]
Llama Offline
Ana <3

Meldunek: 21/06/2005
pozwolę sobie nominować dwie osoby do jednej kategorii warte wyróżnienia:

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt: Wychowany_Na_Nalewce.
Bardzo dobry typer, trzymający poziom wypowiedzi od lat, moim zdaniem element niestety już niszowy w globalnej sieci. Jak się pojawi, to walnie konkretnie i na temat.

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt: Fro_Lech. Obecny kształt forum zawdzięczamy m.in. temu gałganowi, tenisowy aktywista, który wprowadził masę ciekawych projektów. Przyczajony moderator, ukryty bananator. To właśnie On grin

Do góry
#3569944 - 19/12/2009 01:25 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: Llama]
drfocus Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/03/2006
Typer Roku: Szewa - pokazał że z niczego (1.00001) można zrobić coś grin

Typer roku [piłka nożna]: McDziarz - tylko na podstawie ligi polskiej gdzie czasem zaglądam. Mimo, ze czasem nie przepadam za jego merytoryką to dał kilka bardzo ciekawych typków z Ekstraklasy jak i podwórkowych lig. Może jeszcze Inzaghi78 (chyba taki nick)

Typer roku [sporty zimowe] - Rivaldinho, glównie za biathlon
Typer roku [sporty motorowe] - Mopsiq za konkurs F1
Typer roku [piłka ręczna] - travis, nawoj
Typer roku [siatkówka] - Korver - rzadko tam zaglądam, ale jak już coś zagram to głównie jego typy i się nie zawodze.
Typer roku [inne sporty] - retoox, dokłądnie takie samo myślenie jak Fro
Moderator roku: Platini - widać, że mial praktyki w MPO (I za promocje siebie w dzień dobry TVN wink )
Złota malina: amkwish - osobiście nie znam i nic do niego nie mam, bardziej malina za pokazanie jaka to Polska jest be wink

piwo

Do góry
#3569950 - 19/12/2009 01:32 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: drfocus]
kumichal Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/02/2008
Originally Posted By: drfocus
Moderator roku: Platini - widać, że mial praktyki w MPO (I za promocje siebie w dzień dobry TVN wink
O co chodzi dokładniej?

Do góry
#3569966 - 19/12/2009 01:45 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: Llama]
Hokej_Fan Offline
addict

Meldunek: 01/06/2009
Jedziemy cool

Typer roku [piłka nożna]- Mura, za temat jaki prowadził jakiś czas temu- chyba początek roku. Generalnie jedna z nielicznych osób, która może mnie skłonić do zagrania lub nie zagrania czegoś.

Wychowany_Na_Nalewce że zna temat, który typuje i nieźle mu to wychodzi.

Typer roku [tenis ] włodar generalnie to tenis mnie nie interesuje. Ale ten człowiek wie o co w nim chodzi.

Typer roku [koszykówka]
Big Ben za znajomość tematu, niezłe wyniki.
pettersen już coraz mniej pisze (o koszu grin )... nie ma mu się co dziwić. Ale nadal to jeden z najlepszych znawców kosza smile

Typer roku [hokej ]
vonseb i długo dłuuugo nikt... Zna temat jak mało kto na tym forum jeśli chodzi o hokej. Mimo, że nie gra tyle NHL to Europa obcykana fest. Tyle ile ma czasu to napisze.
Ja nie potrzebuje codziennych analiz w tonie bóstwa, która można włożyć sobie między buty...

Typer roku [piłka ręczna] nawoj zna temat, daje radę grin

Typer roku [siatkówka] Korver wybitnie zna temat. Dla mnie to najbarwniejsza postać działu. Wyniki bardzo dobre. I należy to docenić smile

Pokerzysta roku: Rafał08 podobno jest dobry grin

Moderator roku: Rafał08 bo chyba najwięcej czuwa nad forum, eliminując debili i debilizm. Obiektywny, szybki i skuteczny wink

Fro Lech Cichociemny smile Ale widać robi swoje wink

Tekst roku: Być może uzupełnie... musze przejrzeć posty moich ulubieńców tongue

Złota malina: admin Conrad- za brak obiektywizmu i miliony innych powodów... których nie chce mi się wymieniać.

Antymoderator roku: Set Fisher
Uzasadnienie- http://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=userposts&id=4

Nie znam go... Ale obibok z niego dobry- ostatni post napisał 17/05/2006 13:09
laugh laugh laugh

Experto już nie można to jadę kopiuj wklej-

Rafał08 bo chyba najwięcej czuwa nad forum, eliminując debili i debilizm. Obiektywny, szybki i skuteczny od lat wink

Fro Lech Cichociemny smile Ale widać robi swoje wink
Ponadto co roku walczy z przeciwnościami losu- tzn. kontuzjami w Fantasy wink

Do góry
#3570259 - 19/12/2009 04:34 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: Hokej_Fan]
Rusty Offline
aka Schranzer

Meldunek: 16/01/2005
Typer roku: włodar, za temat w EPP; Szewa - pokazał jak się trzepie siano na bf;

Typer roku [tenis ] włodar, Fro - challangerowe świry grin

Typer roku [koszykówka] Big_Ben, pettersen bo tak

Typer roku [hokej ] lemex, za dośw., wiedzę nt NHL

Złota malina: Conrad, za wypociny w temacie Polityka

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt * Fro, aż się dziwię że jeszcze jej nie dostał. W tym roku bankier.

Do góry
#3570343 - 19/12/2009 05:34 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: Rusty]
qenius Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/01/2006
antymoderator roku: oli

Już kilka razy zdarzyło mi się, że nie potrafił pomóc. Podpiera się regulaminem, którego kompletnie nie zna. Straszy wszystkich zapiskami tam umieszczonymi, ale jak poprosi się go o konkrety - milczy. Żenada.

moderator roku: rafal08, za obecny wygląd zakładek pokera na forum. Bez niego nie gracze nie wiedzieliby o bonusach, freerollach i innych kwestiach związanych z tematem. Nie ma dla niego pytań związanych z pokerem, na które nie znałby odpowiedzi.

Do góry
#3570392 - 19/12/2009 05:53 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: qenius]
Da Bartek Offline
pokakulka

Meldunek: 14/10/2002
Typer roku [piłka nożna]:

1. Chaoz - troche patriotycznie - duzy wklad w temat o lidze polskiej

2. Wychowany_Na_Nalewce - caly czas dobry poziom

3. WERDER12 - za lige niemiecka

Typer roku [tenis ]

1. włodar - nie bede tu oryginalny

2. Fro - to samo

Typer roku [US Sports]

1. kewin - aktywny w dziale

Typer roku [sporty zimowe]

1. Rivaldinho - j/w

Typer roku [siatkówka]

Korver - nic nowego

Moderator roku:

1. Llama - solidny, zawsze na miejscu ;d

Tekst roku:

Nie pamietalem, ale ten wyzej wklejony o kiblu i koncu swiata mnie rozwalil na lopatki ;d

Fro, Llama - za wklad w forum

Do góry
#3570418 - 19/12/2009 06:09 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: qenius]
dirbet Offline
member

Meldunek: 27/07/2009
Typer roku [piłka nożna] wychowany na nalewce, Platini, McDziarz (mimo tego co zrobil w typowaniu meczu Wisla Legia), drfocus, BKS, craax

Typer roku [tenis ] wlodar

Typer roku [koszykówka] Big Ben, peterssen

Typer roku [hokej ] vonseb, lemex

Typer roku [US Sports] kewin, Mak0ss, Skiper, Baqu

Typer roku [sporty zimowe] mirekinter, Inzaghi78

Typer roku [piłka ręczna]

Typer roku [siatkówka] Korver

Pokerzysta roku: rafal08

Złota malina: pacyfista
Cytat:
ja nie ogladam ale to co prezentuje teraz Totti to zenada

fakt czasami cos ustrzeli z 11 lub zejdzie mu pilka

ale trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejsc

teraz to on 90 minut dlubie w nosie

jeden z moich ulubionych expertow na quasi laugh laugh laugh laugh Potem na jakiejs stronie czytam, ze Totti w 17 meczach strzelil 19 goli laugh laugh laugh

Antymoderator roku: ten ktory mnie zbanowal, bo zagralem na Bari z Milanem i innym to nie pasowalo laugh

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt amkwish i conrad, ktorzy mysla, ze sa fajni laugh

Do góry
#3570524 - 19/12/2009 08:22 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: dirbet]
ssaczu Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/05/2007
Typer roku [US Sports] - Big Ben

Pokerzysta roku - rafal08 - wygral ranking to niech ma wink

Moderator roku - rafal08 - za to co robi w tematach pokerowych, pelna profesja i mnostwo zaangazowania.

Zlota malina - amkwish

Do góry
#3570733 - 19/12/2009 17:00 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: ssaczu]
gesy_KK Offline
addict

Meldunek: 19/03/2009
Pokerzysta roku - rafal08 - nie wiem jak on to robi, najlepszy rock na forum!!!

Moderator roku - rafal08 - co tu duzo mowic ,najlepszy moderator ever;)

Do góry
#3570741 - 19/12/2009 17:24 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: gesy_KK]
19marcin08 Offline
ŁKS Łódź

Meldunek: 06/02/2005
Witam piwo

Typer roku [Piłka Nożna] - drfocus, za to co robi w temacie naszej rodzimej piłki. Zawsze są informacje z Kielc nt Korony.

Typer roku [Tennis] - włodar, za temat w EPP, nie gra na siłę. Raz na jakiś czas jak widać też można.

Typer roku [koszykówka] - Big Ben, zawsze można znaleźć jego posty w dziale koszykarskim, dobra wiedza nt tej dyscypliny i co za tym idzie dobre typy.

Typer roku [hokej - vonseb

Typer roku [sporty zimowe] - Kreczmer, Rivaldinho. Dla laików biathlonowych takich jak np. ja obaj panowie zawsze znajdą jakieś dobre typy na których można zarobić.

Typer roku [siatkówka] = Korver za wiedzę i za typy.

Do góry
#3570784 - 19/12/2009 18:39 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: 19marcin08]
Rusty Offline
aka Schranzer

Meldunek: 16/01/2005
moderator roku: Piostar - aktywny, obiektywny, ze stoickim spokojem pilnuje porządku w QC

Do góry
#3570795 - 19/12/2009 18:51 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: 19marcin08]
piana Offline
kierownik zamieszania

Meldunek: 20/09/2002
Typer roku: WNN - majstersztyk

Typer roku [piłka nożna] : WNN, Prem - fachura

Typer roku [tenis ] : włodar - fachura

Typer roku [siatkówka] = Korver - fachura

Moderator roku: rafal08 karty - trzyma reke na pulsie w dziale pokera

Do góry
Strona 1 z 4 1 2 3 4 >

Moderator:  Biszop, rafal08