[QUOTE]Oryginalnie wysłał Dawid:
[qb]Panowie mam dobrą wiadomość dla tych co mają rachunek w Kredyt banku. Możliwa jest już obsługa rachunku przez internet. Wystarczy wypełnić wniosek na stronie
www.kredytbank.pl (standardowo się wypełnia typu imię nazwisko itp. Itd.) na koniec dostajesz numer identyfikacyjny. Z tym numerem należy udać się do oddziału Kredyt Banku ( nie we wszystkich oddziałach dopełni się resztę formalności, zazwyczaj są to większe oddziały, w Warszawie na pewno na Kondratowicza wiem bo sam tam byłem) i z dokumentem tożsamości który podaliśmy na stronie internetowej jak wypełnialiśmy wniosek. Tam otrzymamy kartę do przelewów z hasłami i tego typu pierdołami. I można już robić przelewy. Ja złożyłem następnego dnia przelew o godzinie 9 do expekt i o 12 dostałem @ że mój depozyt został złożony, tak więc dość szybko. Już nie muszę znosić głupich spojrzeń kasjerek jak czytają tytuł płatności

iwo: [/qb][/QUOTE]Ja mam internetowy rachunek w KB od ponad miesiaca, męczą troche kodami, ale ogolnie same plusy. Tak jak wspomnial Dawid - przyjemnosc obcowania z kasjerkami staje sie nam obca
PS. Co do zakladania internetowego rachunku, to robi sie to w oddziale, gdzie ma sie zalozone "zwykle" konto.