#360113 - 13/06/2005 12:51
Re: III RUNDA: Kto się zakwalifikował do czwartej rundy?
|
Pooh-Bah
Meldunek: 26/10/2001
|
Quote:
Wojtek-wesul
Awans: wesul
Gratuluje awansu. Niestety z powodów odemnie niezaleznych nie mogłem poddac swoich 3 typów. Życze wygranej w finale:)
Dzieki za walke i za gratulacje. Gdybys mogl podac wszystkie typy to raczej nie mialbym szans z takim bilansem jaki osiagnalem w tej rundzie. Powodzenia w kolejnych edycjach.
|
Do góry
|
|
|
|
#360114 - 13/06/2005 13:02
|
veteran
Meldunek: 28/09/2001
|
Quote:
IV ćwiartka
Ygrek - skottie
Ygrek #1 +50 #2 +50 #3 +40 #4 +90,90 #5 +86,90
+ 317,80
skottie
#1 -100 #2 +72,70 #3 -100 #4 -100 #5 -100
-327,30
awans: Ygrek
Brawo Ygrek, świetna gra, a ja zaspałem i nie za bardzo miałem czas, żeby się przyłozyć w tej rundzie. Zasłużone zwycięstwo.  Jedna uwaga: wydaje mi się, że zgodnie z regulaminem nie miałeś prawa podać typu na under/over w nba, kiedy ja grałem ten typ na 1X2. Tymniemniej, niewiele to zmienia w naszym meczu, więc przechodzisz dalej. Sprawdź na wszelki wypadek regulamin, żebyś w przyszłosci nie miał z tym problemów.
skottie
|
Do góry
|
|
|
|
#360115 - 13/06/2005 13:46
|
enthusiast
Meldunek: 21/02/2004
|
Dzieki skottie rzeczywiscie wedłu regulaminu nie mogłem podać tego typu - dzięki, będę uważał  . pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#360116 - 13/06/2005 16:08
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Quote:
amkwish - Stach
awans Stach
Dzięki amkwisch za walkę
Ja różnież dziekuję i zyczę,abyś utrzymal forme i zaszedł jak najdalej w tym konkursie 
|
Do góry
|
|
|
|
#360117 - 13/06/2005 16:44
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/12/2004
|
Quote:
krzysiekow - qlman awans: qlman
Dzięki za niezły pojedynek , trzeba było się natrudzić żeby Cię ograć
Biorac pod uwage koncowke(badz skonczone juz) prawie wszystkich lig piłkarskich było kwestią czasu kiedy odpadne - a ze trafiłem na dobrego typera i znakomitego stratega(bo przyznam się, tym mnie rozwaliłeś najbardziej ) nastąpiło to już teraz 
Gratuluje i życze wygranej 
|
Do góry
|
|
|
|
#360118 - 13/06/2005 17:36
|
veteran
Meldunek: 21/03/2004
|
Quote:
Witam
Lamer - _sliwa_ awans : _sliwa_
Dzieki za gre Pozdrawiam
Gratki _sliwa_ dobrym początkiem Wybiłeś mnie z rytmu . Życzę powodzenia w następnych rundach.
Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#360119 - 13/06/2005 17:39
|
Pooh-Bah
Meldunek: 20/10/2002
|
Quote:
tomo vs gruda
tomo: +115 +90.9 -100 -100 -100 ------ -94.1
gruda: -100 -100 +160 -100 (typ podany za późno, brak typu zastępczego) -100 ------ -240
Awans: tomo
Delikatnie mówiąc nasz pojedynek stał na średnim poziomie. Po udanym początku zdecydowanie obniżyłem swoje loty, natomiast rywal trafił kurs 5.0 ale niestety typ został przez niego wysłany o minutę za późno, a typu zastępczego się nie doczekałem. I tak oto przy dużej dawce szczęścia udało mi się awansować dalej.
szkoda ze nie zakwestionowales waznosci tego typu wczesniej (celowo jak mniemam), tymbardziej ze na spadek kursu po podaniu jednego z moich typow zareagowales w ciagu 30minut... typu zastepczego nie wyslalem, gdyz jak napisalem wyzej sadzilem ze go akceptujesz. nie raz zdarzalo sie ze ktos wyslal typa z posligiem 1-2 minutowym i jego przeciwnik nie robil z tego powodu zadnych problemow, tymbardziej ze mecz jeszcze sie nie rozpoczal. inna sprawa ze posta wyslalem terminowo wg zegarka w moim kompie, niestety czas na forum okazal sie szybszy...
gratuluje dobrego samopoczucia i awansu niejako dzieki "zielonemu stolikowi"...
P.S. do organizatora : nie rozumiem po jaka cholere pozostal w regulaminie ten zapis o wyslaniu typa na 6 minut przed rozpoczeciem meczu , przeciez edycja postow jest w tej chwili wylaczona!!
|
Do góry
|
|
|
|
#360121 - 13/06/2005 18:20
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/02/2004
|
hehe , tomo, jesteś poprostu bezczelny mogłeś to napisać odrazu, a nie czekać na to aż będą znane wyniki wszystkich spotkań. Dla mnie sprawa jasna: awans - gruda zresztą podawanie typów 6 minut przed rozpoczęciem było związane z edycją postów której teraz nie ma , i ten punkt jest troche martwy Conrad , wypowiedz sie w tej kwestii  , niech zwycięży zdrowy rozsądek Pozdro 
|
Do góry
|
|
|
|
#360122 - 13/06/2005 18:28
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/12/2004
|
@gruda Owszem gruda, doskonale wiedziałem o tym iż Twój typ został wysłany po czasie i nie będę ukrywał, iż celowo o tym Ci o tym nie pisałem, ale sam miałeś wystarczająco dużo czasu na to by zauważyć swój błąd i podać typ zastępczy. Była to moja ostatnia deska ratunku i skrzętnie ją wykorzystałem (miałem do tego prawo), ale sam do późnych godzin dnia wczorajszek byłem w niepewności, czy przypadkiem nie pojawi się nagle Twój nowy typ. Nie wiem czy wiedziałeś o tym, że typ wysłałeś za późno, czy też o tym nie wiedziałeś, w to wnikał nie będę. Jeśli chodzi o zapis w regulaminie mówiący o podaniu typu na 6 minut przed rozpoczęciem spotkania to dla mnie również jest on bezsensowny. No bo niby po co te 6 minut, minuta nie wystarczy? No ale jaki by ten regulamin nie był to jest on w końcu po to by go przestrzegać, a nie łamać.
@Lamer Widocznie miałeś wyrozumiałego rywala, kt.óy regulamin ma w dupie. A może ten typ wysłany za późno był niecelny... wtedy było mu nawet na rękę nie zwracać na to uwagi. Tego nie wiem. Co do umiejętności to może mam je duże a może małe, nie mnie to oceniać. Fakty są takie, że w tej grze zasadnicze znaczenie ma taktyka, gdybym uznał za prawidłowy typ grudy to i moje 2 ostatnie typy wyglądałyby zupełnie inaczej, a wtedy nie wiadomo jakby się wszystko potoczyło...
Jest jeszcze inna strona medalu. Mogłobyć również tak, że grua celowo podał swój typ z minutowym poślizgiem by w razie ewentualnego niepowodzenia (a szanse na to były duże bo i kurs wysoki) powołać się na regulamin i podać nowy typ, a w razie trafienia siedzieć cicho i liczyć na to, żę nie zauważę. Nie mówię, że akurat w tym przypadku tak było, po prostu tego nie wiem. Ale jak widać to wszystko nie jest takie proste jak się na pozór wydaje.
|
Do góry
|
|
|
|
#360123 - 13/06/2005 18:41
|
veteran
Meldunek: 21/03/2004
|
Quote:
.....Lamer Widocznie miałeś wyrozumiałego rywala, kt.óy regulamin ma w dupie. A może ten typ wysłany za późno był niecelny... wtedy było mu nawet na rękę nie zwracać na to uwagi. Tego nie wiem.....
To Ci powiem był to typ po kursie 3,2 który dał mi awans - a przeciwnik nie miał regulaminu w dupie tylko potrafił zachować się jak prawdziwy facet. Nie chce mi się analizować całej Twojej wypowiedzi, ale Pisałeś coś że największe znaczenie w PO ma taktyka i to fakt. Zastosowałeś taktykę lecenia w "gumę" (inne słowo pewnie by mi wykropkowało) i jeśli tym sposobem Chcesz awansować to życzę powodzenia - ale dla mnie jest to lekuchno szczeniackie zachowanie i tyle w temacie.
|
Do góry
|
|
|
|
#360124 - 13/06/2005 18:43
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/04/2004
|
Quote:
Pojedynek był naprawdę fascynujący:
Korver : +83,3 +33,3 +44,4 +22,2 +90,9 ------------- +274,10
Aslan : +80 +50 +83,3 -100 +230 ------------- +343,30
Awans: Aslan
Bardzo się cieszę z tego awansu, bo przeciwnik naprawdę pokazał klasę, czego Mu serdecznie gratuluję. Korver dzięki za świetny pojedynek i powodzenia w następnej edycji.
PS.Conrad już się chciałem chwalić swoim całkiem ładnym bilansem, ale kiedy spojrzałem na Twój to musiałem pozbierać zęby z podłogi... Co prawda skuteczność niezbyt imponująca, ale bilans robi wrażenie... Gratki...
Pozdrawiam,
Dzięki za pojedynek, widzisz póki piłka w grze wszystko jest możliwe ! Powodzeniach w kolejnych rundach 
|
Do góry
|
|
|
|
#360127 - 13/06/2005 19:22
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Quote:
@gruda Owszem gruda, doskonale wiedziałem o tym iż Twój typ został wysłany po czasie i nie będę ukrywał, iż celowo o tym Ci o tym nie pisałem
Wymiekam, jak czytam takie posty, ciekawe jakby wygladala sytuacja gdyby ktos wyslal typ na minute przed meczem i mu typ nie wszedl, a rywal pomyslal ze typ nie wszedl,wiec moze zagrac asekutracyjnie, wtedy ten kolo co mu typ nie wszedl, mowi, ze zlamal celowo regulamin zeby 'wyd****' rywal i takim sposobem awansowal 
|
Do góry
|
|
|
|
#360128 - 13/06/2005 19:32
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/10/2002
|
Quote:
tomo - nagrody fair play na pewno nie dostaniesz 
Wygrałeś, tylko co z tego ?  Gdybyś był moim przeciwnikiem w następnej rundzie, poddałbym pojedynek walkowerem ...
Adam przestan Rywal z pary gruda-tomo jest moim nastepnym przeciwnikiem, a wiesz jak ja nie lubie wygrywac, albo przegrywac bez walki... Coz sytuacja z typu tych co wzbudzaja kontrowersje... Ja bym sie zachowal.. ale to wiekszosc pewnie wie mam nadzieje..
I prosze Conrada o potwierdzenie z kim walcze..
Pozdrawiam Dominik
|
Do góry
|
|
|
|
|
|