#3761653 - 20/03/2010 00:29
Re: Potrzebujesz pomocy? Pomożemy [25]
[Re: Bebok]
|
Viva Las Vegas!
Meldunek: 16/12/2009
|
Dzis na tvn24 w faktach mowili o jakims środku legalnym w polsce, podobnym w dzialniu do kokainy. Że jest łatwo dostępny itd a za granicą nielegalny i uznany za narkotyk. Czy ktoś wie o jaki środek im chodziło ? he he MEFEDRON
|
Do góry
|
|
|
|
#3761683 - 20/03/2010 01:00
[Re: grajus87]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/10/2005
|
Jeśli złożę dziś wniosek w MBanku o otwarcie mi konta to od kiedy będę mógł robić przelewy , wypłacać i obsługiwać konto ? Od dziś ? czy dopiero jak otrzymam kartę ? z tego co pamietam i jezeli nic sie nie zmienilo, to po podpisaniu umowy (kurier przywiezie) karta chyba przychodzi jeszcze pozniej. nie moge znalezc napisow do filmu pt. Under the Gaydar. Poratuje ktos?
|
Do góry
|
|
|
|
#3761895 - 20/03/2010 03:21
[Re: mat2000]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/03/2005
|
nie moge znalezc napisow do filmu pt. Under the Gaydar. Poratuje ktos? Nie ma na n24, jesli napiprojekt tez nie znalazl to chyba takich poprostu nie ma.
|
Do góry
|
|
|
|
#3763112 - 20/03/2010 22:49
[Re: mat2000]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/11/2005
|
Jeśli złożę dziś wniosek w MBanku o otwarcie mi konta to od kiedy będę mógł robić przelewy , wypłacać i obsługiwać konto ? Od dziś ? czy dopiero jak otrzymam kartę ? z tego co pamietam i jezeli nic sie nie zmienilo, to po podpisaniu umowy (kurier przywiezie) karta chyba przychodzi jeszcze pozniej. Po mailu aktywacyjnym z mBanku.
|
Do góry
|
|
|
|
#3765592 - 22/03/2010 06:37
[Re: micha$]
|
addict
Meldunek: 16/03/2005
|
Jakie buty kupic na orliki/sztuczna nawierzchnie? Ktos poleca jakies konkretne modele, tak zeby sie nie slizgac i miec komfort z gry?
|
Do góry
|
|
|
|
#3765633 - 22/03/2010 07:47
[Re: zelo]
|
Spójnia Świdwin
Meldunek: 14/03/2008
|
Jakie buty kupic na orliki/sztuczna nawierzchnie? Ktos poleca jakies konkretne modele, tak zeby sie nie slizgac i miec komfort z gry? Każde lanki praktycznie  w halówkach też widziałem śmigają i raczej też stabilnie, ale ogólnie lanki najlepiej pasują
|
Do góry
|
|
|
|
#3765831 - 22/03/2010 20:52
[Re: BZYCZEK]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/06/2004
|
[quote=BZYCZEK] Brat prosił aby pomóc mu w giercehttp://classic.playforyourclub.com/play16.phpwybieramy druzyne CD CHIVAS <ma najwięcej tytułów-za jego sprawą> no i trzaskamy ile sie da.Zobaczył że na forum jest naprawde dużo osób wiec mnie poprosił aby tu coś takiego napisać.... Gra banalna ale w przerwach w śledzeniu wyników można pograć Jeśli ktoś ugra jakieś punkty prosze o nick i ilość pkt. KONIEC KOLEJKI śRODA 21:00 Jak co tydzień BRAT prosi o wsparcie Mecz.pl 
|
Do góry
|
|
|
|
#3765836 - 22/03/2010 21:14
[Re: javapl]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/10/2003
|
Jakie buty kupic na orliki/sztuczna nawierzchnie? Ktos poleca jakies konkretne modele, tak zeby sie nie slizgac i miec komfort z gry? Każde lanki praktycznie  w halówkach też widziałem śmigają i raczej też stabilnie, ale ogólnie lanki najlepiej pasują Lanki ok, ale halówki odradzam. Wystarczy, że poleją nawierzchnie wodą i latasz jak na łyżwach  Zdecydowanie polecam "śniegówki" Adidas Mundial Team ewentualnie Adidas Kaiser 5 Team. Trochę kosztują ale są warte ceny, wygodne i bardzo trwałe. Mundial Teamy uważam za najtrwalsze buty w jakich grałem...
|
Do góry
|
|
|
|
#3765847 - 22/03/2010 21:32
[Re: kacperek76]
|
old hand
Meldunek: 11/09/2007
|
Jakie buty kupic na orliki/sztuczna nawierzchnie? Ktos poleca jakies konkretne modele, tak zeby sie nie slizgac i miec komfort z gry? Każde lanki praktycznie  w halówkach też widziałem śmigają i raczej też stabilnie, ale ogólnie lanki najlepiej pasują Lanki ok, ale halówki odradzam. Wystarczy, że poleją nawierzchnie wodą i latasz jak na łyżwach  Zdecydowanie polecam "śniegówki" Adidas Mundial Team ewentualnie Adidas Kaiser 5 Team. Trochę kosztują ale są warte ceny, wygodne i bardzo trwałe. Mundial Teamy uważam za najtrwalsze buty w jakich grałem... Adidas Mundial Team, mozna w nich również grać na hali- info od znajomego, który takie "użytkuje", ja gram w modelu Adidas Mundial Goal, jak jest sucho dają radę na sztucznej trawie, natomiast jak popada to łyżwiarstwo figurowe grane:)PS. w tych modelach Adidas jest zaniżona rozmiarówka jak coś:)
|
Do góry
|
|
|
|
#3765863 - 22/03/2010 21:56
[Re: style]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/10/2003
|
Jakie buty kupic na orliki/sztuczna nawierzchnie? Ktos poleca jakies konkretne modele, tak zeby sie nie slizgac i miec komfort z gry? Każde lanki praktycznie  w halówkach też widziałem śmigają i raczej też stabilnie, ale ogólnie lanki najlepiej pasują Lanki ok, ale halówki odradzam. Wystarczy, że poleją nawierzchnie wodą i latasz jak na łyżwach  Zdecydowanie polecam "śniegówki" Adidas Mundial Team ewentualnie Adidas Kaiser 5 Team. Trochę kosztują ale są warte ceny, wygodne i bardzo trwałe. Mundial Teamy uważam za najtrwalsze buty w jakich grałem... Adidas Mundial Team, mozna w nich również grać na hali- info od znajomego, który takie "użytkuje", ja gram w modelu Adidas Mundial Goal, jak jest sucho dają radę na sztucznej trawie, natomiast jak popada to łyżwiarstwo figurowe grane:)PS. w tych modelach Adidas jest zaniżona rozmiarówka jak coś:) trochę odbiegamy od tematu  nie do końca, kilka razy zdarzyło mi się, że w Mundial Team-ach nie zostałem wpuszczony na hale pod pretekstem pozostawiania śladów...
|
Do góry
|
|
|
|
#3767764 - 24/03/2010 03:28
[Re: Hoksztapler]
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
czy któs z was może orientuje sie ile kosztuję zabieg leczenia stulejki ?? chodzi mi o to na jaki koszt sie nastawić licząc konsultacje przed zabiegiem, sam zabieg i ewentualnie jakas rehabilitacje. myśle oczywiscie o prywatnym zakładzie leczniczym.
Jaki jest mniej wiecej czas trwania tego leczenia od momentu pierwszej wizyty do odzyskania pełnej sprawnosci.
ewentualnie jak to rozegrac żeby było za darmo/jak najtaniej. dzieki za pomoc. Zabieg jest refundowany przez NFZ. Poszczegolne placowki maja limity, wiec najlepiej by bylo abys po prostu podzwonil.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|