|  
| 
| 
| 
| #3761653 - 20/03/2010 00:29    Re: Potrzebujesz pomocy? Pomożemy [25]
[Re: Bebok] |  
|   Viva Las Vegas!

Meldunek:  16/12/2009
 | 
Dzis na tvn24 w faktach mowili o jakims środku legalnym w polsce, podobnym w dzialniu do kokainy. Że jest łatwo dostępny itd a za granicą nielegalny i uznany za narkotyk. Czy ktoś wie o jaki środek im chodziło ?
he he MEFEDRON |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #3761683 - 20/03/2010 01:00  Re: Potrzebujesz pomocy? Pomożemy [25]
[Re: grajus87] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  15/10/2005
 | 
Jeśli złożę dziś wniosek w MBanku o otwarcie mi konta to od kiedy będę mógł robić przelewy , wypłacać i obsługiwać konto ? Od dziś ? czy dopiero jak otrzymam kartę ? z tego co pamietam i jezeli nic sie nie zmienilo, to po podpisaniu umowy (kurier przywiezie) karta chyba przychodzi jeszcze pozniej. nie moge znalezc napisow do filmu pt. Under the Gaydar. Poratuje ktos? |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #3761895 - 20/03/2010 03:21  Re: Potrzebujesz pomocy? Pomożemy [25]
[Re: mat2000] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  21/03/2005
 | 
nie moge znalezc napisow do filmu pt. Under the Gaydar. Poratuje ktos?Nie ma na n24, jesli napiprojekt tez nie znalazl to chyba takich poprostu nie ma. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #3763112 - 20/03/2010 22:49  Re: Potrzebujesz pomocy? Pomożemy [25]
[Re: mat2000] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  25/11/2005
 | 
Jeśli złożę dziś wniosek w MBanku o otwarcie mi konta to od kiedy będę mógł robić przelewy , wypłacać i obsługiwać konto ? Od dziś ? czy dopiero jak otrzymam kartę ? z tego co pamietam i jezeli nic sie nie zmienilo, to po podpisaniu umowy (kurier przywiezie) karta chyba przychodzi jeszcze pozniej.Po mailu aktywacyjnym z mBanku. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #3765592 - 22/03/2010 06:37  Re: Potrzebujesz pomocy? Pomożemy [25]
[Re: micha$] |  
|   addict

Meldunek:  16/03/2005
 | 
Jakie buty kupic na orliki/sztuczna nawierzchnie? Ktos poleca jakies konkretne modele, tak zeby sie nie slizgac i miec komfort z gry? |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #3765633 - 22/03/2010 07:47  Re: Potrzebujesz pomocy? Pomożemy [25]
[Re: zelo] |  
|   Spójnia Świdwin

Meldunek:  14/03/2008
 | 
Jakie buty kupic na orliki/sztuczna nawierzchnie? Ktos poleca jakies konkretne modele, tak zeby sie nie slizgac i miec komfort z gry? Każde lanki praktycznie    w halówkach też widziałem śmigają i raczej też stabilnie, ale ogólnie lanki najlepiej pasują |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #3765831 - 22/03/2010 20:52  Re: Potrzebujesz pomocy? Pomożemy [25]
[Re: BZYCZEK] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  10/06/2004
 | 
[quote=BZYCZEK]Brat prosił aby pomóc mu w giercehttp://classic.playforyourclub.com/play16.php wybieramy druzyne CD CHIVAS <ma najwięcej tytułów-za jego sprawą> no i trzaskamy ile sie da.Zobaczył że na forum jest naprawde dużo osób wiec mnie poprosił aby tu coś takiego napisać.... Gra banalna ale w przerwach w śledzeniu wyników można pograć Jeśli ktoś ugra jakieś punkty prosze o nick i ilość pkt. KONIEC KOLEJKI śRODA 21:00Jak co tydzień BRAT prosi o wsparcie Mecz.pl  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #3765836 - 22/03/2010 21:14  Re: Potrzebujesz pomocy? Pomożemy [25]
[Re: javapl] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  23/10/2003
 | 
Jakie buty kupic na orliki/sztuczna nawierzchnie? Ktos poleca jakies konkretne modele, tak zeby sie nie slizgac i miec komfort z gry? Każde lanki praktycznie    w halówkach też widziałem śmigają i raczej też stabilnie, ale ogólnie lanki najlepiej pasująLanki ok, ale halówki odradzam. Wystarczy, że poleją nawierzchnie wodą i latasz jak na łyżwach   Zdecydowanie polecam "śniegówki" Adidas Mundial Team ewentualnie Adidas Kaiser 5 Team. Trochę kosztują ale są warte ceny, wygodne i bardzo trwałe. Mundial Teamy uważam za najtrwalsze buty w jakich grałem... |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #3765847 - 22/03/2010 21:32  Re: Potrzebujesz pomocy? Pomożemy [25]
[Re: kacperek76] |  
|   old hand

Meldunek:  11/09/2007
 | 
Jakie buty kupic na orliki/sztuczna nawierzchnie? Ktos poleca jakies konkretne modele, tak zeby sie nie slizgac i miec komfort z gry? Każde lanki praktycznie    w halówkach też widziałem śmigają i raczej też stabilnie, ale ogólnie lanki najlepiej pasująLanki ok, ale halówki odradzam. Wystarczy, że poleją nawierzchnie wodą i latasz jak na łyżwach   Zdecydowanie polecam "śniegówki" Adidas Mundial Team ewentualnie Adidas Kaiser 5 Team. Trochę kosztują ale są warte ceny, wygodne i bardzo trwałe. Mundial Teamy uważam za najtrwalsze buty w jakich grałem...Adidas Mundial Team, mozna w nich również grać na hali- info od znajomego, który takie "użytkuje", ja gram w modelu Adidas Mundial Goal, jak jest sucho dają radę na sztucznej trawie,  natomiast jak popada to łyżwiarstwo figurowe grane:)PS. w tych modelach Adidas jest zaniżona rozmiarówka jak coś:) |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #3765863 - 22/03/2010 21:56  Re: Potrzebujesz pomocy? Pomożemy [25]
[Re: style] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  23/10/2003
 | 
Jakie buty kupic na orliki/sztuczna nawierzchnie? Ktos poleca jakies konkretne modele, tak zeby sie nie slizgac i miec komfort z gry? Każde lanki praktycznie    w halówkach też widziałem śmigają i raczej też stabilnie, ale ogólnie lanki najlepiej pasująLanki ok, ale halówki odradzam. Wystarczy, że poleją nawierzchnie wodą i latasz jak na łyżwach   Zdecydowanie polecam "śniegówki" Adidas Mundial Team ewentualnie Adidas Kaiser 5 Team. Trochę kosztują ale są warte ceny, wygodne i bardzo trwałe. Mundial Teamy uważam za najtrwalsze buty w jakich grałem...Adidas Mundial Team, mozna w nich również grać na hali- info od znajomego, który takie "użytkuje", ja gram w modelu Adidas Mundial Goal, jak jest sucho dają radę na sztucznej trawie,  natomiast jak popada to łyżwiarstwo figurowe grane:)PS. w tych modelach Adidas jest zaniżona rozmiarówka jak coś:)trochę odbiegamy od tematu    nie do końca, kilka razy zdarzyło mi się, że w Mundial Team-ach nie zostałem wpuszczony na hale pod pretekstem pozostawiania śladów... |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #3767764 - 24/03/2010 03:28  Re: Potrzebujesz pomocy? Pomożemy [25]
[Re: Hoksztapler] |  
|   antimadrista

Meldunek:  06/01/2005
 | 
czy któs z was może orientuje sie ile kosztuję zabieg leczenia stulejki ?? chodzi mi o to na jaki koszt sie nastawić licząc konsultacje przed zabiegiem, sam zabieg i ewentualnie jakas rehabilitacje. myśle oczywiscie o prywatnym zakładzie leczniczym. 
 Jaki jest mniej wiecej czas trwania tego leczenia od momentu pierwszej wizyty do odzyskania pełnej sprawnosci.

ewentualnie jak to rozegrac żeby było za darmo/jak najtaniej. dzieki za pomoc.
Zabieg jest refundowany przez NFZ. Poszczegolne placowki maja limity, wiec najlepiej by bylo abys po prostu podzwonil. |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |