#365079 - 22/09/2005 18:42
Re: Unibet [9]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 15/01/2004
|
Quote:
sorka, a jak to jest z tym obracaniem depozytem i bonusem? bo jesli wplace 100 dostane drugie sto i musze caloscia grac? , czy np. jesli gram za 20 to np. musze obstawic 10 razy za 20. chodzi mi o to czy to sie jakos dodaje az wkoncu obroce tymi 200 czy na jakiej zasadzie to dziala?
nalezy obrocic X razy (tepozyt+bonus). mozesz grac dowolna ilosc zakladow na dowolna sume. byle by przed dokonaniem pieniedzy suma postawionych pieniedzy na kupony (obrot) byc rowna wymogom regulaminu tej promocji prawdopodobnie (wiekszosc promocji tak ma) wymagany obrot to 3x(dep+bonus), jezeli te 200zł to jest dep+bonus. to nalezy zrobic obrot na 600zł. mozesz zagrac 600 kuponow po 1zł mozesz rowniez doplacic 400zł i postawic 1 kupon za 600zł. twojw pieniadze twoj wybor 
|
Do góry
|
|
|
|
#365080 - 22/09/2005 19:27
|
addict
Meldunek: 15/04/2004
|
a robil ktos z was przelew poczta i moze powiedziec ile to trwalo?? pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#365082 - 23/09/2005 05:41
|
old hand
Meldunek: 30/08/2004
|
Quote:
 Unibet  Mimo,że otrzymałem maila z bonusem nie chcą mi go przyznać!!!DZwoniłem do nich nawet,wysyłałem z powrotem tego maila,odpowiadałem z niego.Ich odpowiedz była taka,że niestety "Niestety, na przesłanym zrzucie brakuje adresów wysyłającego i adresata" Przecież to niemożliwe,gdy się odpowiada na maila!!!
Unibet okazał się ogromnym oszustem,dla osób któe chcą się o tym przekonać jestem w stanie podać login i hasło do mojego adresu mailowego by na własne oczy zobaczyli,że tego maila z promocją 200zł na start ligi mistrzów dostałem i że wszystkie warunki dotrzymałem tzn.wpłata przed 21.09(dokładnie zaksięgowano 19.09.05 na koncie) 
 Unibet=OSZUŚCI 
KAMIL, twoje roszczenia są ja najbardziej słuszne , ( potwierdzam , że widziałem na własne oczy ...dzieki za zaufanie przy podawaniu loginu dostałes od nich e-maile oryginalnego podpisanego przez Kasia Davies Campaign Manager Unibet a dlaczego sytem Unibetu nie przyznał Ci automatycznie BONUSA NIE WIEM 
POZDRAWIAM
|
Do góry
|
|
|
|
#365084 - 23/09/2005 06:17
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/11/2003
|
Quote:
Quote:
 Unibet  Mimo,że otrzymałem maila z bonusem nie chcą mi go przyznać!!!DZwoniłem do nich nawet,wysyłałem z powrotem tego maila,odpowiadałem z niego.Ich odpowiedz była taka,że niestety "Niestety, na przesłanym zrzucie brakuje adresów wysyłającego i adresata" Przecież to niemożliwe,gdy się odpowiada na maila!!!
Unibet okazał się ogromnym oszustem,dla osób któe chcą się o tym przekonać jestem w stanie podać login i hasło do mojego adresu mailowego by na własne oczy zobaczyli,że tego maila z promocją 200zł na start ligi mistrzów dostałem i że wszystkie warunki dotrzymałem tzn.wpłata przed 21.09(dokładnie zaksięgowano 19.09.05 na koncie) 
 Unibet=OSZUŚCI 
KAMIL, twoje roszczenia są ja najbardziej słuszne , ( potwierdzam , że widziałem na własne oczy ...dzieki za zaufanie przy podawaniu loginu dostałes od nich e-maile oryginalnego podpisanego przez Kasia Davies Campaign Manager Unibet a dlaczego sytem Unibetu nie przyznał Ci automatycznie BONUSA NIE WIEM 
POZDRAWIAM
ja nie miałem żadnych problemów z tą promocją. wpłaciłem, bonus został przydzielony automatycznie. obróciłem kilka razy, wkład plus coś tam wypłaciłem. po dwóch dniach było na koncie, do mojej dyspozycji.
odnośnie nie przydzielenia bonusa... może nie zrobiłeś tego z lina który oni podają. jest to konieczność.
|
Do góry
|
|
|
|
#365085 - 23/09/2005 14:46
|
enthusiast
Meldunek: 13/12/2003
|
Quote:
Quote:
Quote:
 Unibet=OSZUŚCI 
POZDRAWIAM
ja nie miałem żadnych problemów z tą promocją. wpłaciłem, bonus został przydzielony automatycznie. obróciłem kilka razy, wkład plus coś tam wypłaciłem. po dwóch dniach było na koncie, do mojej dyspozycji.
odnośnie nie przydzielenia bonusa... może nie zrobiłeś tego z lina który oni podają. jest to konieczność.
Zrobiłem wszytko tak jak jest to prawidłowe.Bo korzystałem wcześniej już z takich promocji.Z ostatniej typy 150zł w sierpniu,obróciłem tą kwotą i wyciągnąłem +jeszcze troche z tego około 700zł.I gdy teraz chciałem z nów skorzystać z promocji,to mi jej teraz nie chcą przyznać...uważam to za jawne oszustwo.Próbowałem kopiować,wysyłać im tego maila....lecz ich odpowiedzi już zaczeły mnie śmieszyć...więc ich olałem,a kase tą co wpłaciłem wypłace gdzie indziej....
|
Do góry
|
|
|
|
|
|