Conrad nie pamietam w jakim temacie ale chyba Karta Intelgio pytales sie czy Elctronem mozna zrobic wplate do tatersalls. Czy znasz juz odpowiedz?
Jesli juz szukac idealnego buka -> To najbardziej podchodzi pod niego
NordicBet prosto ze Skandynawii. Podchodzi u mnie pod No.1 ze wzgledu na gry nikonwencjonalne.
Np. Spojrzmy na dzisiejsza oferte:
Jako jedni z nielicznych wystawili U.o 2.5 na freindly Games.
To co mi sie najbardziej podoba to TV Specials :
I np. na Jutro Leverkusen - Real :
Ile bedzie goli? 0-1
2-3
4+
Wiem ze ta forme zakladow ma na 100% ladbrokes, ale jestem leniwy by sprawdzic czy maja standartwoe U/o 2.5 Nordicbet oprocz tego ma standartowo wlasnie U.o 2.5 co jest duzym +!
Ile Goli strzeli Real (to samo dostepne dla Leverkusen)?0-1
2-3
4+
W jakim przedziale czasowym padnie pierwsza bramka?'0-'28
'29-FT
No Goal
Czy zawodnik strzeli nie strzeli?
Raul - Strzeli 2.3 Nie strzeli 1.5
Ballack - Strzeli 3.0 Nie strzeli 1.3
Kto pierwszy strzeli bramke?Real Madrid - Leverkusen
1 1.75
X 7.00
2 2.30
(Kurde gdybym mial tam konto to zawojowalbym troszke na 1nke - Super kurs!)
Wynik polowy?1
X
2
Dla mnie sa suoer niektore rozwiazania - Jesli szukac mam podobnego buka ktory oferuje zblizone zaklady to Expekt - Wystawiali na wszystkie mecze MŚ w hokeju H-t-H na zawodnikow z nielym kursem na X. Maja standartowo H-t-H w NBA (asysty, zbiorki, punkty) W PlayOffach wprowadzili koljne ciekawe rozwiazanie Ktora druzyna trafi pierwszego kosza (To juz stary zaklad lecz pojawil sie jako nowa forma w Expekcie -> w propozycjach u amerykanskich bukow mozna spotkac :
Ktora drzuyna stanie na lini osobistych?
Ktora druzyna odda pierwsza celna 3ke?
Z ktorej druzyny bedzie faul techniczny?
To sa niebawem ciekawe rozwiazania przyciagajacych klientow ktorzy juz wola pobawic sie w hazard niz bukmacherke. Ale zapewne sa milym dodatkiem rowniez dla zwyklego gracza.
W
Unibet tez sie pojawiaja nieraz zaklady nikonwencjonalne ale jest ich niewiele i pojawiaja sie sporadycznie. Np Ile rzutow roznych bedzie w grze Barca - Real Ov 12.5? Un 12.5?
Zapewne coraz wiecej bukow bedzie chcialo poszerzac swoja oferte - Mam nadzieje ze juz wkrotce u kazdego buka te formy zakladow beda w pakiecie standartowym.
bogge jak czytasz poinformuj kierownictwo ze fajnie by bylo wprowadzic troszke zakladow ala Nordicbet - w koncu tez jestescie ze Skandynawii