Strona 2 z 5 < 1 2 3 4 5 >
Opcje tematu
#36515 - 14/05/2002 18:18 Re: RANKING BUKMAKERÓW
Szakal Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/06/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał WK:
[qb]Wg mnie GB wlasnie dzieki ofercie P2P znacznie poprawilo sie pod wzledem kursow Na przyklad dzisiaj Kuerten za 1,35 to bardzo ladny kurs.[/qb][/QUOTE]Moze i ladny ale co z tego jak mam z gory narzucone ze p2p only single. Czy warto ryzykowac kase na niskie kursy w p2p? Jedni narzekaja ze niekise kursy sie nie sprzedaja. A dlatego sie nie sprzedaja bo sa one grane w combo i nikt przy zdrwoych zmyslach i rozsadnym limicie wygranej nie postawi na taki kurs grubszej gotowki.

Tam ktos mowil o Canbecie jako amerykanskim buku. Wg moich informacji jest to australijski buk. No i maja obsluge WU - pelna kultura

Do góry
Bonus: Unibet
#36516 - 14/05/2002 18:21 Re: RANKING BUKMAKERÓW
Anonymous
Unregistered

WITAM!

jestem zielony jesli chodzi o netowych bukow ale postanowilem sie do jakiegos w koncu zapisac. z tego co widze Pinnacle jest bardzo dobry ale w formularzu chca telefon domowy a ja w gadanym angielskim nie dam sobie rady. pozatym nie mieszkam jeszcze sam - co jesli ktos inny odbierze? czy oni wogle zadzwonia?????

pozdrawiam

Do góry
#36517 - 14/05/2002 18:37 Re: RANKING BUKMAKERÓW
Szakal Offline
Carpal Tunnel

Jesli zamierzasz obracac wieksza kaska to Planet Pinaccle jest idealny jesli mniejsza to wybierz na start Expekt Unibet - tylko dlatego ze maja strony w naszym jezyku i co wiecej support rowniez w tym jezyku.

Zatelefonowac moga ale raczej aby potwierdzic wyplate na podany numer konta. W Intertopsie tak robili i nie wiem czy robia.

Do góry
#36518 - 14/05/2002 18:49 Re: RANKING BUKMAKERÓW
WK Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 08/09/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Szakal:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał WK:
[qb]Wg mnie GB wlasnie dzieki ofercie P2P znacznie poprawilo sie pod wzledem kursow Na przyklad dzisiaj Kuerten za 1,35 to bardzo ladny kurs.[/qb][/QUOTE]Moze i ladny ale co z tego jak mam z gory narzucone ze p2p only single. Czy warto ryzykowac kase na niskie kursy w p2p? Jedni narzekaja ze niekise kursy sie nie sprzedaja. A dlatego sie nie sprzedaja bo sa one grane w combo i nikt przy zdrwoych zmyslach i rozsadnym limicie wygranej nie postawi na taki kurs grubszej gotowki.
[/qb][/QUOTE]Ws umie to masz racje ze nic z tego bo takie single stawia sie chyba zadko. Ale kurs byl taki, ze ktos kto go wystawil placil 75% wiecej niz buk (1,35 i 1,20) a "w druga strone" mozna bylo postawic za 4,60

Wojtek

Do góry
#36519 - 14/05/2002 19:45 Re: RANKING BUKMAKERÓW
Anonymous
Unregistered

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Szakal:
[qb]Jesli zamierzasz obracac wieksza kaska to Planet Pinaccle jest idealny jesli mniejsza to wybierz na start Expekt Unibet - tylko dlatego ze maja strony w naszym jezyku i co wiecej support rowniez w tym jezyku.

Zatelefonowac moga ale raczej aby potwierdzic wyplate na podany numer konta. W Intertopsie tak robili i nie wiem czy robia.[/qb][/QUOTE]wg mnie planet Pinnacle ma rewelacyjne kursy a minimalny zaklad jest za 5 dolarow wiec chyba nie trzeba az tak duzej kaski
czyli mam rozumiec ze nic mi narazie "nie grozi" - tylko przy wyplatach ew. wygranej?

pozdrawiam

Do góry
#36520 - 14/05/2002 20:09 Re: RANKING BUKMAKERÓW
Cyfa2002 Offline
enthusiast

Meldunek: 03/04/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Conrad:
[qb]Jak bym porównał Pinnacle i Betandwin, to dla Pinnacle bym zapłacił $30 za przelew, a w Betandwin bym w tym samym czasie zarobił kilkaset dolarów mniej ze względu na kursy. Wolę zapłacić $30 ale wygrać o $300 więcej. Coś za coś.[/qb][/QUOTE]Jak bym porównywał Pinnacle i Betandwin, to dla Pinnacle bym zapłacił 30$ za przelew, a w Betandwin bym w tym samym czasie ZAROBIŁ kilkaset dolaró WIĘCEJ na AFL, którego u Pinnacla nie widze a w Canbecie kurs na Brisbane 1,26 w Betandwinie do dzis bylo 1,36

Powtarzam wszystko zalezy od kryteriow, nie oszukujmy sie nie ma idealnych bukow Dla mnie gorsza jest zaplata 30$ za przelew i brak AFL w Pinnaclu niz nizsze kursy na dyscypliny w Betandwinie, ktorych w ogole NIE GRAM To przeciez jasne Dlatego to co dla jednych moze byc 5/5 dla innych ledwo sie na 2/5 zalapie

Pzdr
Cyfa

Do góry
#36521 - 14/05/2002 20:46 Re: RANKING BUKMAKERÓW
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Szakal, dokładnie. Canbet jest australijskim bukiem mieszczącym się w stolicy Australii. Ale jako jedni z niewielu (z tego kraju) obsługują amerykański rynek i mają bardzo szeroką oferte na sporty amerykańskie.

Johny, Pinnacle do mnie nie dzwonił a gram z nim od lat. Po prostu chcą mieć telefon kontaktowy do Ciebie, tak w razie czego. Nie masz komóry?

Do góry
#36522 - 14/05/2002 20:59 Re: RANKING BUKMAKERÓW
Conrad Offline

Cyfa2002, oczywiście, każdy dobiera sobie buka pod kątem tego co gra, za ile gra, jak chce wpłacać/wypłacać, itd.

Ja Ci tylko dałem porównanie dla tego samego meczu gdzie faworyt jest po tym samym kursie a Ty obstawiasz X2. Tu w grę wchodzą marże. Pinnacle ma najmniejsze marże na świecie - jest w tym #1. Betandwin ma niestety jedne z najgorszych, chyba tylko niżej schodzi Interwetten. Ale z drugiej strony każdy z nich może czasami mieć najwyższy kurs na drużynę, którą chcesz obstawić. Osobiście betandwin u mnie wolno chodzi i może przez to nie przeglądam ich oferty tak często jak bym sobie tego życzył. Jedynie zimą z nimi gram ze względu na skoki.

Ale tak jak wspomniałem każdy ma swoje kryteria i własne oceny dla buków. Po to jest ten temat, by każdy mógł wymienić plusy i minusy według własnych kryterii.

Jeśli obstawiasz AFL to sprawdź też australijskich bukmacherów Tattersalls (powinien mieć AFL) i Centrebet.

Do góry
#36523 - 14/05/2002 21:46 Re: RANKING BUKMAKERÓW
Szakal Offline
Carpal Tunnel

Conrad nie pamietam w jakim temacie ale chyba Karta Intelgio pytales sie czy Elctronem mozna zrobic wplate do tatersalls. Czy znasz juz odpowiedz?

Jesli juz szukac idealnego buka -> To najbardziej podchodzi pod niego NordicBet prosto ze Skandynawii. Podchodzi u mnie pod No.1 ze wzgledu na gry nikonwencjonalne.

Np. Spojrzmy na dzisiejsza oferte:

Jako jedni z nielicznych wystawili U.o 2.5 na freindly Games.

To co mi sie najbardziej podoba to TV Specials :

I np. na Jutro Leverkusen - Real :

Ile bedzie goli?

0-1
2-3
4+

Wiem ze ta forme zakladow ma na 100% ladbrokes, ale jestem leniwy by sprawdzic czy maja standartwoe U/o 2.5 Nordicbet oprocz tego ma standartowo wlasnie U.o 2.5 co jest duzym +!

Ile Goli strzeli Real (to samo dostepne dla Leverkusen)?

0-1
2-3
4+

W jakim przedziale czasowym padnie pierwsza bramka?

'0-'28
'29-FT
No Goal

Czy zawodnik strzeli nie strzeli?

Raul - Strzeli 2.3 Nie strzeli 1.5

Ballack - Strzeli 3.0 Nie strzeli 1.3

Kto pierwszy strzeli bramke?

Real Madrid - Leverkusen
1 1.75
X 7.00
2 2.30

(Kurde gdybym mial tam konto to zawojowalbym troszke na 1nke - Super kurs!)

Wynik polowy?

1
X
2

Dla mnie sa suoer niektore rozwiazania - Jesli szukac mam podobnego buka ktory oferuje zblizone zaklady to Expekt - Wystawiali na wszystkie mecze MŚ w hokeju H-t-H na zawodnikow z nielym kursem na X. Maja standartowo H-t-H w NBA (asysty, zbiorki, punkty) W PlayOffach wprowadzili koljne ciekawe rozwiazanie Ktora druzyna trafi pierwszego kosza (To juz stary zaklad lecz pojawil sie jako nowa forma w Expekcie -> w propozycjach u amerykanskich bukow mozna spotkac :

Ktora drzuyna stanie na lini osobistych?

Ktora druzyna odda pierwsza celna 3ke?

Z ktorej druzyny bedzie faul techniczny?

To sa niebawem ciekawe rozwiazania przyciagajacych klientow ktorzy juz wola pobawic sie w hazard niz bukmacherke. Ale zapewne sa milym dodatkiem rowniez dla zwyklego gracza.

W Unibet tez sie pojawiaja nieraz zaklady nikonwencjonalne ale jest ich niewiele i pojawiaja sie sporadycznie. Np Ile rzutow roznych bedzie w grze Barca - Real Ov 12.5? Un 12.5?

Zapewne coraz wiecej bukow bedzie chcialo poszerzac swoja oferte - Mam nadzieje ze juz wkrotce u kazdego buka te formy zakladow beda w pakiecie standartowym. bogge jak czytasz poinformuj kierownictwo ze fajnie by bylo wprowadzic troszke zakladow ala Nordicbet - w koncu tez jestescie ze Skandynawii

Do góry
#36524 - 14/05/2002 22:40 Re: RANKING BUKMAKERÓW
qwerty Offline
veteran

Meldunek: 19/06/2001
[qb]Betandwin ma niestety jedne z najgorszych [kursów], chyba tylko niżej schodzi Interwetten.[/qb][/QUOTE]Jeszcze niżej niż Interwetten plasuje się Wien West.
Interwetten: -118 / -118
Wien West: -125 / -125

Do góry
#36525 - 14/05/2002 22:44 Re: RANKING BUKMAKERÓW
qwerty Offline
veteran

Meldunek: 19/06/2001
ps. ale niższe niż Interwetten ma także Ladbrokes - 5/6. Ciągle mnie to dziwi, nawet W. Hill ma już 10/11...

Do góry
#36526 - 14/05/2002 22:49 Re: RANKING BUKMAKERÓW
bet007 Offline
veteran

Meldunek: 23/03/2001
Nie wiem panowie co chcecie od betandwin ???
Gram tam od dawna amerykańskie sporty i właśnie u nich często znajduje lepszy kurs na dane wydarzenie, lub najkorzystniejszy handicap .

Wg mnie to świetny buk i dałbym mu :4gw:

Do góry
#36527 - 14/05/2002 23:02 Re: RANKING BUKMAKERÓW
Conrad Offline

Szakal, szczerze mówiąc nie wiem jak do dziś jest z tą kartą VE i Tatts'em. A 20% bonus wciąż czeka...

qwerty, no to Interwetten się poprawił bo kiedyś miał 1.80/1.80. Ale Betandwin pozostał przy tym poziomie.

bet007, zgadza się, mają często odmienne kursy od amerykańskich buków i takich okazji jest wiele.

Ogólnie to wybór buka zależy tylko i wyłącznie od każdego gracza. Dlatego z uśmiechem podchodzę do pytania typu "który buk jest najlepszy" bo każdy gracz ma inne kryteria i potrzeby.

Do góry
#36528 - 14/05/2002 23:10 Re: RANKING BUKMAKERÓW
uQ$ Offline

Meldunek: 23/01/2001
[qb]qwerty, no to Interwetten się poprawił bo kiedyś miał 1.80/1.80. Ale Betandwin pozostał przy tym poziomie.
[/qb][/QUOTE]Conrad, czy ty nie mylisz bukmacherów ?! Bet&Win ma 1.91 na sporty amerykańskie (i o ile pamiętam ma tak od "zawsze"), ma też szeroką ofertę na np. NBA (over/under na poszczególnych graczy, itp.), ponadto bardzo często późno reaguje na zmiany linii Vegas, więc czasem da się tam wyłapać "okazje". Jedyna wada, to to że jeżeli zaczniesz tam wygrywać, to szybko bardzo mocno zetną ci limity.

Do góry
#36529 - 14/05/2002 23:23 Re: RANKING BUKMAKERÓW
Conrad Offline

Sorry, patrzyłem na over/under na nogę i to tam jest 1.80. Na sporty amerykańskie pewnie są dużo mniejsze marże i tak jak mówisz nie reagują tak jak buki za oceanem i można złapać okazję.

Do góry
#36530 - 15/05/2002 00:02 Re: RANKING BUKMAKERÓW
Conrad Offline

Właśnie się dowiedziałem, że przelewy w Pinnacle są darmowe raz w miesiącu jeśłi wypłacasz $1000 albo więcej.

W Canbecie są darmowe jeśłi wypłacasz $400+. Wpłaty przelewem też są darmowe (zaznaczasz w swoim banku, że koszt pokrywa odbiorca) jeśli wpłacasz przynajmniej $400.

Do góry
#36531 - 15/05/2002 04:09 Re: RANKING BUKMAKERÓW
Tony Offline
member

Meldunek: 31/01/2002
Może sa osoby zorientowane w kwestii:

1. Którzy bukmakerzy internetowi oprócz Unibetu i Expektu oferują żużel - i jakie ligi ?

2. Czy są strony, które tak jak tip-ex porównuja kursy na żużel ?

Z góry dzięki.

Do góry
#36532 - 15/05/2002 05:44 Re: RANKING BUKMAKERÓW
luc Offline
old hand

Meldunek: 31/03/2002
Conrad ma racje, "kto co lubi"

Ja np jestem strasznie zakochany w gamebookers.com z powodu wygladu ich serwisu, jest piekny, podoba mi sie tam wszystko az chce sie zawierac zaklady - niestety te kursy

Z drugiej strony Pinnacle kursy ma the best ale jak patrze na ta strone to mnie na wymioty bierze jest strasznie biedna, wogole zero przydatnych dodatkowych opcji (jak w GB) szkoda tez ze nie ma (chyba) cos w stylu Golden Member itp. To wszystko w miare szczegoly ale mi akurat strasznie rzucaja sie w oczy, ale coz trzeba zacisnac zeby i grac tam gdzie kursy najwieksze

Gdybym mial kursy Canbet`u czy Pinnacle w oprawie Gamebookers to bylbym w 7 niebie

Do góry
#36533 - 15/05/2002 05:57 Re: RANKING BUKMAKERÓW
Conrad Offline

Witaj, bardzo ciekawe spostrzeżenia! Każdy właśnie zwraca uwagę także na wygląd i funkcjonowanie strony.

Ja np. nie lubię Gamebookers właśnie z tego powodu, inni zaś (jak Ty) odwrotnie! Dla mnie ideałem jest Canbet bo właśnie ma mało grafiki - strona się szybko ładuje. Ja muszę mieć zwykłe kursy, handicapy i total goals (piłka) na jednej stronie. Tak mam w Canbet. W Gamebookers muszę niestety przełączać między nimi i za każdym razem to się ładuję.

Jeśli chodzi o funkcjonalność, to kiedyś najbardziej lubiłem BlueSq ale zmienili stronę i teraz jest mi ciężko się przyzwyczaić.

Pinnacle też wygląda myląco jak masz całą stronę kursów. Wszystko się zlewa.

Do góry
#36534 - 15/05/2002 06:12 Re: RANKING BUKMAKERÓW
luc Offline
old hand

Meldunek: 31/03/2002
Dlatego kazdy buk powinien miec kilka layout`ow do wyboru moze nasze uzaleznione od bukmacherow dzieci doswiadcza takiej przyjemnosci

A teraz mam pytanko do Ciebie Conrad jako dobrze znajacego klimaty Canbetu i Pinnacle

Nie orientujesz sie czy ktores z nich ma obecnie jakas promocje (moze jakis % od depozytu) ? I wogole czy nie oferuja SMS z wynikami, jakiejs oferty dla stalych klientow itp..

Celuje glownie w MLB i z tego co widze minimalnie (choc w skali miesiaca to jakis pieniadz wieksze ma Pinnacle a wiec moj przyszly depozycik sklania sie ku nim...

A moze istnieje jeszcze jakis rodzynek, ktory na MLB nie ma sobie rownych

Do góry
Strona 2 z 5 < 1 2 3 4 5 >

Moderator:  rafal08