#365404 - 14/09/2006 13:19
Re: jak zagadac panienke na disco
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/09/2005
|
Quote:
Quote:
Kuba Brenner (młody Stuhr) - Tata o panu dużo opawiadał. Rektor Zajączek- Doprawdy? A co mówił? KB - że jak brali ze sobą Zajączka to nigdy nie mogli nic poderwać. RZ - Wynoś się gówniarzu....
Jaki jeszcze cytat z tego filmu chcecie??
aaaaaaaaa..... spaliłem to. było trohę inaczej. będzie trzeba sobie przypomnieć film. Dawno nie oglądałem. Już ze 2 miechy
- Ojciec często mówi mi o panu kiedy wspomina czasy studenckie. - Naprawdę? - Tak... Mówił, że jak szli na panienki i brali ze sobą Zajączka, to nigdy nie mogli nic poderwać. 
|
Do góry
|
|
|
|
#365406 - 14/09/2006 22:07
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/03/2006
|
Quote:
No panowie juz za 10 minut weekend... i czas wyprubowac txt... postaram sie tak lekko podpic zeby do laski wyskoczyc z txt z kabaretu "wierzysz w milosc od pierwszego wejzenia czy mam przejsc przed Toba jeszcze raz... " A Co! Jak dostane z liscia to sie o tym dowiecie...;)
czekam na relację 
|
Do góry
|
|
|
|
#365407 - 14/09/2006 22:10
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Quote:
No panowie juz za 10 minut weekend... i czas wyprubowac txt... postaram sie tak lekko podpic zeby do laski wyskoczyc z txt z kabaretu "wierzysz w milosc od pierwszego wejzenia czy mam przejsc przed Toba jeszcze raz... " A Co! Jak dostane z liscia to sie o tym dowiecie...;)
Pamietaj text:
FAJNA JESTES Z RYJA
podobno sprawdzone i dziala 
|
Do góry
|
|
|
|
#365408 - 14/09/2006 22:13
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/03/2006
|
Quote:
Quote:
Pamietaj text:
FAJNA JESTES Z RYJA
w moim rgionie jest taka werssja, wg. mnie lepsza nawet:
Z RYJA TO NIEZŁA Z CIEBIE DUPA 
albo zapytaj sie:
RUCHASZ SIĘ CZY TRZEBA Z TOBĄ CHODZIĆ ?

|
Do góry
|
|
|
|
#365409 - 15/09/2006 00:04
|
stranger
Meldunek: 14/09/2006
|
Quote:
Quote:
czekam na relację
czekamy czekamy:)))
|
Do góry
|
|
|
|
#365411 - 15/09/2006 16:22
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/01/2005
|
Quote:
Quote:
Quote:
Pamietaj text:
FAJNA JESTES Z RYJA
w moim rgionie jest taka werssja, wg. mnie lepsza nawet:
Z RYJA TO NIEZŁA Z CIEBIE DUPA 
albo zapytaj sie:
RUCHASZ SIĘ CZY TRZEBA Z TOBĄ CHODZIĆ ?
Jak juz to:
Niezła dupa z twarzy

|
Do góry
|
|
|
|
#365413 - 15/09/2006 21:32
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/07/2005
|
ODCINEK No. 1 akcja " na misia"
sam wymyśliłem działała na 69 % i do tego jest śmieszne, ( no zależy jaka kobieta heheh )
misia mojego znają zlotowcy, wiedzą że z niego przechuj pokemon tak jak ze mnie przesmerfetka
niezbętne atrybuty: 
misio pluszak (nieduży) - skitrany najlepiej za koszulką tak zeby mu główka wystawała ( widac na zdjeciach ze zlotu)
świeży oddech 
czysta pacha 
ładny uśmiech
brak skrępowania
w sumie najlepiej jest żeby misia nie było widać bo najważniejsze to element zaskoczenia IN PRIMO i zapytujesz
" cześć, ( przedstawiasz sie ) mam takiego wspaniałego przyjaciela, który jest dla mnie bardzo ważny, w sumie to jesteśmy całkiem podobni z charakteru i poczucia humoru, chciał by Cię poznać bo bardzo mu sie podobasz
no i oczywiscie kilka wersji odpowiedzi: - gdy kobieta jest zainteresowana to ciagniesz ją gdzieś na bok i wyciagasz z nienacka misia, zapoznajesz z misiem, opowiadasz o nim, tak żeby przełamać pierwsze lody, personifikujesz go, mowisz ze wstydził sie przyjsc, ale go wyciągnełeś itd, a pozniej mowisz jej że chce z Tobą zatańczyć ( najlepszy miałem patent jak laseczka chwyciła misia na środku disko i zaczeła z nim wywijać, oczywiscie później przyszla kolej na mnie ) - gdy nie chce isc na boczek, boi sie/nie ufa itd to mowisz ze ten przyjaciel jest tu teraz z Tobą ciekawska bedzie na bank, rzuci oczkami po sali, wtedy z zapasa wyciagasz misia jej przed oczy, wskazane żeby sie troszke przestraszyła
troszke smieszny pomysł, czasami ludzie mogą Cie dziwnie odebrać, ale ogólnie spotkałem sie z samymi pozytywami i nawet pozniej mialem akcje, ze kobitka wzieta " na misia" za jakis czas, gdy mnie gdzies spotkala, sama podchodziła i zaczynała niewinną dyskusję

mam jeszcze kilka "ŚMISZNYCH" sposobów ale to w nastepnym odcinku
|
Do góry
|
|
|
|
#365415 - 15/09/2006 23:37
|
member
Meldunek: 04/04/2005
|
o Boże, z tym misie to dowaliłeś, wszyscy chca kupować innych a szczególnie kobiety... tak nie postepuja prawdziwi mężczyźni.
|
Do góry
|
|
|
|
#365418 - 16/09/2006 12:49
|
Pooh-Bah
Meldunek: 28/05/2003
|
Nie wiem co Wy chcecie od Szczypiora.IMO sposób naprawdę dobry,fakt że trochę niekonwencjonalny,ale dobry w swym humorze.Wiadomo,że nie na wszystkie podziała-ale sam autor mówi o skuteczności rzędu 69%  ,a to juz jest dużo.Z resztą,jak mówi stare powiedzenie,zwycięzców się nie sądzi (czy jakoś tak). P.S.Szczypior-z niecierpliwością czekam na kolejne odcinki  .
|
Do góry
|
|
|
|
#365420 - 16/09/2006 13:29
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Nie kpijcie z niego, bo pomysl jest ok. Chlopak jest przynajmniej orginalny, a sposob napewno bardziej skuteczny niz wyzej wspomniane FAJNA JESTES Z RYJA  Wiadomo, ze nie wyjdzie ze wszytkimi, ale liczy sie wyobraznia, pomysl, i jak dziewczyna zobaczy, ze koles ma orginalne poczucie humoru to zwroci na niego uwage.
|
Do góry
|
|
|
|
#365421 - 16/09/2006 13:31
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Quote:
Chlopak jest przynajmniej orginalny, a sposob napewno bardziej skuteczny niz wyzej wspomniane FAJNA JESTES Z RYJA 
Ci chlopcy na plazy mowili ze to skuteczny sposob na panny z remizy, a szczypior na misia rwal w normalnej dyskotece.
|
Do góry
|
|
|
|
#365422 - 16/09/2006 13:37
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
No i co z tego? Na wsi tez sa normalne dziewczyny a nie pustaki, poza tym jakbym byl dziewczyna i takim tekstem by do mnie wyskoczyl to bym go strzelil po pysku  Liczy sie pomysl, a nie standardowe jak leci czy jak sie bawisz...
|
Do góry
|
|
|
|
|
|