Strona 7 z 11 < 1 2 ... 5 6 7 8 9 10 11 >
Opcje tematu
#36701 - 09/12/2002 17:52 Re: Betandwin
mszczyna Offline
addict

Meldunek: 24/10/2002
Czy mogę mieć konta w betandwin.com i jednocześnie w betandwin.de?

Czy te 10 euro dostaje się tylko w betandwin.de?

Czy jak mam konto w betandwin.com i jest ono w dolarach to ta promocja mnie dotyczy?

Dzięki za odpowiedź

Do góry
Bonus: Unibet
#36702 - 10/12/2002 19:19 Re: Betandwin
monban Offline
member

Meldunek: 11/02/2002
dove; gdzie slyszales o tej promocji?? to pytanie z supportu b&w.de w odpowiedzi na moja prosbe o ten prezencik

Do góry
#36703 - 10/12/2002 19:27 Re: Betandwin
dove Offline
addict

Meldunek: 23/06/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał monban:
[qb]dove; gdzie slyszales o tej promocji?? to pytanie z supportu b&w.de w odpowiedzi na moja prosbe o ten prezencik [/qb][/QUOTE]Niech zgadne Pewnie cos takiego dostalec, co??

"Leider ist uns eine solche Aktion nicht bekannt. Können Sie uns mitteilen, woher Sie die Information bezüglich "Sport-Scheck-Weihnachtspräsent" haben?"

"Könnten Sie uns bitte mitteilen, wo Sie von diesem Sportscheck Present erfahren haben, und was der genaue Wortlaut war?"

Ta promocja jest chyba dla tych co maja Sport-Scheck karte! Zabomnie o tej promocj

Pozdrawiam
dove

Do góry
#36704 - 10/12/2002 20:20 Re: Betandwin
Anonymous
Unregistered

Witam !!!

Mam taka prosbe by mi ktos to przetlumaczyl. Bo dostalem maila z B&W.de ale niesetety nie znam niemieckiego.

Sehr geehrter Herr XXXXX

Ihr Wettkonto und insbesondere Ihre Wettgewohnheiten wurden vor der zuständigen Abteilung überprüft. Es wurde die Entscheidung getroffen, Ihr Konto vorübergehend zu schliessen, da uns dies im Moment als angemessen erscheint.

Die Konten all unserer Kunden werden in regelmäßigen Abständen überprüft und es wird dann entschieden, ob das Konto geschlossen bleibt oder wieder geöffnet wird.

Vergleichen Sie dazu bitte auch einen Auszug aus unseren Wettbedingung, c Wettabschluss:

5. Die Gesellschaft und der Wettunternehmer können die Annahme von Wetten ohne Angabe von Gründen verweigern.

Falls Sie noch weitere Fragen haben, zögern Sie nicht eine E-Mail an mailto:support@betandwin.de zu schicken.

Mit freundlichen Grüßen

Ihr Support Team bei betandwin.de
mailto:support@betandwin.de
URL: www.betandwin.de

Z gory wielkie dzieki

POZDRO

Do góry
#36705 - 10/12/2002 23:32 Re: Betandwin
dove Offline
addict

@Paldon

KONTO ZAMKNELI!!! Ja juz sie tym nie dziwie!!

Do góry
#36706 - 11/12/2002 03:06 Re: Betandwin
Anonymous
Unregistered

@dove

a mozesz mi mniej wiecej sprecyzowac co tam pisze bo to nie jest moje konto a sam jestem ciekaw a nie mam nikogo kto by znal niemiecki

z gory wielkie dzieki

POZDRO

Do góry
#36707 - 14/12/2002 02:48 Re: Betandwin
langak Offline
old hand

Meldunek: 01/12/2002
Próbowałem wpłacić kartą Inteligo na konto Betandwin.com i pokazała mi się taka informacja: "Your transaction request has been denied by your credit card company. Please contact it for further information." Co mam robić? Pomóżcie !!!

Do góry
#36708 - 14/12/2002 16:07 Re: Betandwin
dove Offline
addict

@Paldon

Betandwin sprawdzil twoje konto i stwierdzili ze lepiej na jakis czas zamkna!

Co jakis czas BAW sprawdza konta userow! Jak cos nie tak z kontem to zamykaja!

Jak masz jakies pytania to napisz email --> support@betandwin.de

Pozdrawiam
dove

Do góry
#36709 - 14/12/2002 16:30 Re: Betandwin
Sw_Mikolaj Offline
old hand

Meldunek: 13/12/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Paldon:
[qb]Witam !!!

Mam taka prosbe by mi ktos to przetlumaczyl. Bo dostalem maila z B&W.de ale niesetety nie znam niemieckiego.

Sehr geehrter Herr XXXXX

Ihr Wettkonto und insbesondere Ihre Wettgewohnheiten wurden vor der zuständigen Abteilung überprüft. Es wurde die Entscheidung getroffen, Ihr Konto vorübergehend zu schliessen, da uns dies im Moment als angemessen erscheint.

Die Konten all unserer Kunden werden in regelmäßigen Abständen überprüft und es wird dann entschieden, ob das Konto geschlossen bleibt oder wieder geöffnet wird.

Vergleichen Sie dazu bitte auch einen Auszug aus unseren Wettbedingung, c Wettabschluss:

5. Die Gesellschaft und der Wettunternehmer können die Annahme von Wetten ohne Angabe von Gründen verweigern.

Falls Sie noch weitere Fragen haben, zögern Sie nicht eine E-Mail an mailto:support@betandwin.de zu schicken.

Mit freundlichen Grüßen

Ihr Support Team bei betandwin.de
mailto:support@betandwin.de
URL: www.betandwin.de

Z gory wielkie dzieki

POZDRO[/qb][/QUOTE]Very honoured Mr. XXXXX Their account and in particular your habits were examined before the responsible department. The decision was made to close your account temporarily since this appears to us for the moment as appropriate. The accounts all our customers are examined in regular intervals and it is then decided whether the account remains closed or is again opened. Compare in addition please also an excerpt from our condition, C conclusion: 5. The society and the entrepreneur can refuse the acceptance of bets without indication of reasons. If you have still further questions, do not hesitate a E-Mail to mailto:support@betandwin.de to send. Yours sincerely Its support team with betandwin.de mailto:support@betandwin.de URL: www.betandwin.de
babel

Moze masz konto w bw.de i com na te same dane.
Tak chyba nie mozna.W de juz mi kiedys zablokowali a unich mialem tylko 1 konto.
Z com niemam zadnych problemow od 1.5 roku.Wplaty/wyplaty do/z netellera ida bardzo szybko.Ale jak zakladacie po 10 kont to nie dziwcie sie ze wam blokuja

Do góry
#36710 - 14/12/2002 16:39 Re: Betandwin
dove Offline
addict

[QUOTE]Oryginalnie wysłał SoKoL:
[qb]Moze masz konto w bw.de i com na te same dane.
Tak chyba nie mozna.[/qb][/QUOTE]Tak mozna! W baw.de i baw.com mozna miec konto na te same dane!

Pozdrawiam
dove

Do góry
#36711 - 14/12/2002 16:50 Re: Betandwin
Sw_Mikolaj Offline
old hand

[QUOTE]Oryginalnie wysłał dove:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał SoKoL:
[qb]Moze masz konto w bw.de i com na te same dane.
Tak chyba nie mozna.[/qb][/QUOTE]Tak mozna! W baw.de i baw.com mozna miec konto na te same dane!

Pozdrawiam
dove[/qb][/QUOTE]To chyba sobie zaloze Niedaja jakis 10 euro ?

Do góry
#36712 - 14/12/2002 16:55 Re: Betandwin
dove Offline
addict

[QUOTE]Oryginalnie wysłał SoKoL:
[qb]To chyba sobie zaloze Niedaja jakis 10 euro ?
[/qb][/QUOTE]Tak, tutaj --> 10 Euro

Do góry
#36713 - 14/12/2002 18:10 Re: Betandwin
Sw_Mikolaj Offline
old hand

[QUOTE]Oryginalnie wysłał dove:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał SoKoL:
[qb]To chyba sobie zaloze Niedaja jakis 10 euro ?
[/qb][/QUOTE]Tak, tutaj --> 10 Euro[/qb][/QUOTE]Dzieki.Szkoda ze nie w com ale jak daja to bierz!!

Do góry
#36714 - 18/12/2002 00:23 Re: Betandwin
langak Offline
old hand

Meldunek: 01/12/2002
Mam pytanie
Wpłacał ktoś może gotówką w euro za pomocą banku na betandwin.com?
Czy numer konta na który mam wpłacić pieniądze to konto B&W czy moje konto, bo nie chcą w banku przyjąć takiej wpłaty bez podania właściciela konta?
Co wpisaliście w rubryce "tytuł płatności"?
W jakim kraju jest to konto?
Błagam pomóżcie!!! Niech ktoś się zlituje...

Do góry
#36715 - 19/12/2002 10:23 Re: Betandwin
donic Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/10/2002
Panowie,czy jest możliwość żeby przesłali mi z betandwin.de ma maila moja odpowiedź do pytania pomocniczego?Trochę to zakręcili ,że trzeba podać odpowiedź,ja zapomniałem a chciałbym wypłacić.

A może ktoś z was pomóglby mi i napisał do nich maila po niemiecku,bo w ogóle nie znam tego języka.

Cholerna szkoda,że nie mają netellera.Może zrobią,bo w betandwin.com jest .Wiadomo coś na ten temat?

Pozdrawiam.

Do góry
#36716 - 19/12/2002 17:30 Re: Betandwin
dove Offline
addict

Donic, jak zapomniales twoja odpowiedz na pytanie to wysli im cos takiego (support@betandwin.de) -->

---------
Guten Tag,

ich habe die Antwort auf meine persönliche Frage vergessen. Könnten Sie mir diese Antwort senden? Danke!

Hier sind meine Daten:

Ihren Vornamen, (Imie)
Ihren Familiennamen, (Nazwisko)
Ihr Geburtsdatum, Data urodzenia)
Ihre E-Mail-Adresse und (twoj email w betandwin.de)
Ihren Wohnort (Adres)

MfG
---------

Pozdrawiam
dove

Do góry
#36717 - 26/12/2002 04:34 Re: Betandwin
geese Offline
member

Meldunek: 23/08/2002
Witam
Dove mam do Ciebie pytanie-czy te 10 euro z betandwin.de jest nadal atualne? I jeszcze jedno-na poczatku tego tematu ktos napisal ze w betandwind.com co 60 dni daja kod na darmowe 5 euro i ze co jakis czas mozna obstawic darmowego jokerbeta za np.30e-jesli nie wejdzie to mail i mamy zwrot-czy ten buk nadal stosuje cos takiego?
Pozdrawiam i licze na szybka odpowiedz
geese

Do góry
#36718 - 26/12/2002 12:19 Re: Betandwin
Anonymous
Unregistered

Mam pytanie chcialbym wyplacic kase z betandwin tylko na ojca konto w banku czy moge tak zrobic i jeszcze jedno pytanie moglbym mi krok po kroku napisac jak to trzeba zrobic

Do góry
#36719 - 26/12/2002 12:21 Re: Betandwin
Anonymous
Unregistered

chodzi mi o betandwin.com i takez o tresc e-maila jakiego do nich trzeba wyslac

Do góry
#36720 - 26/12/2002 12:51 Re: Betandwin
dove Offline
addict

[QUOTE]Oryginalnie wysłał geese:
[qb]Witam
Dove mam do Ciebie pytanie-czy te 10 euro z betandwin.de jest nadal atualne? I jeszcze jedno-na poczatku tego tematu ktos napisal ze w betandwind.com co 60 dni daja kod na darmowe 5 euro i ze co jakis czas mozna obstawic darmowego jokerbeta za np.30e-jesli nie wejdzie to mail i mamy zwrot-czy ten buk nadal stosuje cos takiego?
Pozdrawiam i licze na szybka odpowiedz
geese[/qb][/QUOTE]1) Te 10 Euro jest nadal aktualne!

2) Tak, w betandwin.com daja kod co jakis czas!

3) Mozna obstawic darmowego jokerbeta co jakis czas!

Pozdrawiam
dove

Do góry
Strona 7 z 11 < 1 2 ... 5 6 7 8 9 10 11 >

Moderator:  rafal08