Don niema czegos takiego. + dla betandwin i neteller. Wczoraj wyplacilem kase a dzis juz mam W tym miesciasu 2 wyplaty do neteller i 0 oplat! A jak sie wyplaca na konto bankowe to pobieraja chyba 3 euro czy cos w tym stylu :rolleyes:
[QUOTE]Oryginalnie wysłał bboobbii: [qb]Witam czy w betandwin.de mozna obstawić nfl czy wogle są kursy na to???????????????[/qb][/QUOTE]Można po lewej stronie kliknij na a. football pod eishockey
Z darmowych 10 euro ile trzeba zrobić aby wypłacić?Mam 30 euro.Nie chce jeszcze wypłacać ale pytam z ciekawości.Podejrzewam,ze wypłacą mi ale bez 10 darmowych eurosów??
Teraz z innej beczki.Chcę wypłacić sianko jak się uzbiera więcej do netellera.Nie ma przeszkody,że są to pieniądze w euro a nie dolary?
Czy tylko mi 3 dzien z rzedu nie otwiera sie strona betandwin.com w zwiazku z, jak podaja, pracami nad systemem i opracowaniem strony. betandwin.de z kolei chodzi bez zarzutu a layout ten sam wiec o co tu chodzi
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Piwosz: [qb]Czy tylko mi 3 dzien z rzedu nie otwiera sie strona betandwin.com w zwiazku z, jak podaja, pracami nad systemem i opracowaniem strony. betandwin.de z kolei chodzi bez zarzutu a layout ten sam wiec o co tu chodzi [/qb][/QUOTE]U mnie dziala bez zarzutu
[QUOTE]Oryginalnie wysłał donic: [qb]Z darmowych 10 euro ile trzeba zrobić aby wypłacić?Mam 30 euro.Nie chce jeszcze wypłacać ale pytam z ciekawości.Podejrzewam,ze wypłacą mi ale bez 10 darmowych eurosów??
Teraz z innej beczki.Chcę wypłacić sianko jak się uzbiera więcej do netellera.Nie ma przeszkody,że są to pieniądze w euro a nie dolary?
Pozdrawiam.[/qb][/QUOTE]Ponawiam moje pytanie jesli ktos wie gdzie i jak trzeba zatwierdzić wypłate na stronce B&W to byłbym wdzięczny.
Jeśli chcę wypłacić do netellera albo money to też musze przesłać do betandwin.de skan dokumentów?
Nie ma netellera,to cos mi sie pomyliło.Wobec tego jak najlepiej wyciągnąć od nich pieniądze?Ile maksymalnie mogę wypłacić z darmowych 10$? i czy odejmują je przy wypłacie?
Mam pytaine dotyczącze bet&win.de: otoż oprócz widniejącej waluty zakładów ( u mnie jest to Euro) widzę też coś takiego "Arena$" Cóż to jest?? Jakaś virtualna kasą?? Można ją zamienieć na Euro??
mam taka prosbe a mianowice chcialbym wyplacic kase z BW.de ale nie wiem jak gdyz tego nigdy jeszcze nie robilem, czy moglby mi ktos pomoc w tym. I takie jeszcze jedno pytanko ile sie czeka na te pieniadze ??