W piątek 1.07 w Brnie rozpoczynają się ME w koszykówce kobiet U20. 16 ekip podzielono na 4 grupy: GROUP 1. Romania 2. Croatia 3. Czech Republic 4. Spain
GROUP B 1. Latvia 2. Ukraine 3. Hungary 4. Turkey
GROUP C 1. Germany 2. Poland 3. Russia 4. Italy
GROUP D 1. Greece 2. Finland 3. France 4. Belgium
Faworytkami są Rosjanki, Czeszki i Francózki - zapraszam do dyskusji
Quote: A czemu taki wysoki kurs na Grecje ? Przeciez Greczynki o ile dobrze pamietam w 2002 roku, a w ostatnich mistrzostwach zdobyly 4 miejsce.
A czemu taki wysoki kurs na Grecje ? Przeciez Greczynki o ile dobrze pamietam w 2002 roku wygraly cale mistrzostwaw, a w ostatnich mistrzostwach zdobyly 4 miejsce.
Będą wszystkie mecze na live ze strony głównej turnieju podanej na początku tematu. Kończą się 1 kwarty meczów otwierajacych - na razie łeb w łeb idą dziewczęta
Jak nie jak tak Pierwsze mecze zakończone - niepotrzebnie zasugerowałem sie spadkiem kursu na Turczynki- to był błąd co pokazuje wynik 64-52 dla Łotyszek i ogromna przewaga w całym meczu na deskach.
no i zajebiście dziś Czeszki zagrały,tylko klaskać,co za pepickie łajzy,Belgijek na szczęscie nie ruszałem,tylko na te blerwy z południa się skusiłem,ech kobiety są nieprzewidywalne,szczególnie te młode
Panowie...pierwszych meczów sie niegra...bo niewiadomo co kto reprezentuje...
wszyscy rzucili sie na Czeszki...a niezapominajmy ze Chorwatki mimo ze niemaja tradycje w żeńskiej koszykówce nie sa takie słabe...w końcu przeciez jak i poziom panów jest wysoki to i pań może równać...troszke zaskoczyły mnie Polki..tylko niewiadomo czy Rosjanki zagrały słabo czy tez nasze nadzwyczaj dobrze...zobaczymy jutro...
Quote: Panowie...pierwszych meczów sie niegra...bo niewiadomo co kto reprezentuje...
wszyscy rzucili sie na Czeszki...a niezapominajmy ze Chorwatki mimo ze niemaja tradycje w żeńskiej koszykówce nie sa takie słabe...w końcu przeciez jak i poziom panów jest wysoki to i pań może równać...troszke zaskoczyły mnie Polki..tylko niewiadomo czy Rosjanki zagrały słabo czy tez nasze nadzwyczaj dobrze...zobaczymy jutro...
pozdrówka
OOO WIELKI QRWA ZNAWAC SIĘ ZNALAZŁ PO MECZU KAŻDY TAK MOŻE TERAZ MÓWIĆ JAK ZNA WYNIK WIĘC STUL RYJA SZCZOCHU