[QUOTE]Oryginalnie wysłał guga:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał skala:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał guga:
[qb]wynika z tego że bank odmawia transakcji
ja miałem tak gdy na karcie nie było środków, choć nie w B&W[/qb][/QUOTE]Probowalem dwie karty, na obu mam spore limity, czyli wystarczajaca kase na pewno mialem i mimo to nic. Jutro zaloze sobie konto w netellerze, tak moze mi sie uda.
A co do kart kredytowych to slyszalem ostatnio o jakims spotkaniu na Kostaryce wlascicieli, dyrektorow bankow, osob zajmujacych sie kartami.
Ponoc chca ograniczyc mozliwosci platnicze kartami w internecie, a wszczegolnosci w firmach bukmacherskich oraz kasynach. Moje karty sa z bankow kanadyjskich i moze to sa oznaki tego spotkania?
Jesli macie jakies info dajcie znac.
Jak wygladaja wyplaty z betandwin.com?
Interesuje mnie glownie przelew bankowy oraz Western Union. CZy dokonujac wyplaty przez Western Union zaklad skarbowy sie nie dowie o moich pieniadzach, zarobkach?
pozdrawiam
skala[/qb][/QUOTE]coś musi być z kartą
co do ograniczeń to prawda, podobno Citibank nie akceptuje transakcji z kasynami i bukami
niektóre buki to obchodzą księgując wpłaty jako coś innego
zobacz artykuł:
newsweek[/qb][/QUOTE]Jednak to chyba moj bank nie chcial zaakceptowac tej operacji. Jutro zadzwonie dowiedziec sie dlaczego???
Kase wplacilem przez Netellera, troche mnie to kosztowalo, najpierw 3,9% za wplate do Netellera karta kredytowa (ta operacja byla zaakceptowana bez problemu) oraz 2% za wplate przez Netellera do betandwin.