Strona 5 z 17 < 1 2 3 4 5 6 7 ... 16 17 >
Opcje tematu
#3696787 - 15/02/2010 01:41 Re: Kibice [2] [Re: zecik]
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Najważniejsze jest by świetnie spędzić czas w dniu meczu - przed pierwszym gwizdkiem, w trakcie spotkania, i także później. Na tym to polega. smile

Wiadomo, że ta ostatnia część zależy od wyniku. Czasami jest się psem, a czasami hydrantem. piwo I do tego też trzeba dojrzeć, że czasami Ty się bawisz, śpiewasz i czujesz rewelacyjnie... a czasami robią to kibice drugiej strony. Tak działa sport - trzeba się nauczyć wygrywać, i przegrywać. Te drugie przychodzi ciężej, ale uczy pokory i dzięki temu zwycięstwa "smakują" 10x lepiej. toast

Do góry
Bonus: Unibet
#3708419 - 19/02/2010 21:04 Re: Kibice [2] [Re: Conrad]
19marcin08 Offline
ŁKS Łódź

Meldunek: 06/02/2005
Nieźle się wczoraj działo w Bilbao gdzie Anderlecht sprowokował gospodarzy okrzykami ''Viva Espania'' grin

Efekt..

ŁKS & Anderlecht

Do góry
#3708590 - 19/02/2010 22:50 Re: Kibice [2] [Re: 19marcin08]
jerome Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/10/2001
laski w ochronie hehe, niech żyje równouprawnienie i feminizacja smile
doszło do czegoś?

Do góry
#3708595 - 19/02/2010 22:54 Re: Kibice [2] [Re: jerome]
ELDORADO Offline
Joker

Meldunek: 09/07/2002
Originally Posted By: jerome
laski w ochronie hehe, niech żyje równouprawnienie i feminizacja smile
doszło do czegoś?

laski ? gdzie tu widzisz te laski ja widzę jakieś zołzy w mundurach grin

Do góry
#3709235 - 20/02/2010 02:49 Re: Kibice [2] [Re: jerome]
19marcin08 Offline
ŁKS Łódź

Meldunek: 06/02/2005
Originally Posted By: jerome
doszło do czegoś?

Już przed meczem Anderlecht dymił, ale to głównie z policją.
Po meczu na murawie do niczego konkretnego nie doszło. Wszędzie bardzo dużo ochrony i policji. Wg medialnych informacji 4 osoby z Belgii zatrzymane + jeden miejscowy. smile

Do góry
#3716810 - 23/02/2010 17:59 Re: Kibice [2] [Re: 19marcin08]
Kameleon Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/01/2003

miazga

Do góry
#3716822 - 23/02/2010 18:37 Re: Kibice [2] [Re: Kameleon]
doriano Offline
journeyman

Meldunek: 22/08/2009
Najbardziej mnie wkurza że angole z nasz szydzą, że oni mieli takich kiboli w latach 80tych, a teraz dzikusy ich naśladują ze średniowiecza.

Taka prawda że jednak jesteśmy sporo zacofani nie tylko o bydło stadionowe, wystarczy spojrzec na polityków.

Do góry
#3716887 - 23/02/2010 19:45 Re: Kibice [2] [Re: doriano]
Tetfol Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/06/2002
Tyle się tu pisze o konflikcie kibiców Legii z ITI, jakie to ITI jest złe a dlaczego nikt nie piszę o tych biznesmenach z SKLW zarabiających na klubie ?? Przecież tylko i wyłącznie ich zagrożone interesy są powodem protestu. Niech ktoś mi pokaże drugi taki klub gdzie kibice handlują pamiątkami swojego klubu ?? No protestujący w którym innym klubie tak jest ??

Jak ITI przyszło do klubu to sytuacja była taka że jakaś tam spółka ABJ miała prawa do marketingowego wykorzystywania herbu i logo a klub nie !!!. To jest waszym zdaniem normalne ??? Jak ITI się nie dogadało z CWKS-em to zmieniono herb na historyczny z 1916 r. Źródełko dochodu pod tytułem pamiątki Legii stało się zagrożone to trzeba takiego właściciela pogonić co nie daje biednym uciśnionym kibicom zarabiać na swoim klubie.

Najlepsze w tym wszystkim jest to, że jak CWKS zbankrutował i cały jego majątek został wykupiony od syndyka przez ITI, w tym prawa do herbu i logo to Bosman i spółka bardzo szybko zmienili swoją ofertę produktową. Wymyślono jakies dwa lwy czy pudle i wiele innych imitacji herbu czy logo laugh http://www.abjsport.pl/.
Doszło do sytuacji w której organizatorzy protestu handlują pamiątkami skierowanymi do kibiców Legii z swoim wymyślonym herbem i logo a powodem protestu jest zmiana przez klub herbu ta ten używany przez klub w od 1916 roku laugh

Ostatnio protestujący czytaj SKLW znalazło sobie dodatkowe źródełko zarabiania na klubie. Teraz jest piwo Legion i nowy napój energetyczny a zarabia na tym piwie jakiś browar Fuhrman i SKLW. Czy to jest normalne ?? W którym innym klubie tak jest ??

I teraz niech ktoś z tych jaśnie protestujących, których tu się paru ujawniło odpowie mi na pytanie: Czy jak protestu nie będzie to ktoś będzie kupował podróbki pamiątek i twierdził że to dla kibica Legii ? Pił Legiona i twierdził że to piwo kibica Legii ? Na produktach na których nie ma ani nazywy Legiam, ani logo, ani herbu.

W tym proteście chidzi o pieniądze dla wąskiej grupy osób i tylko tyle. Dlaczego nie było protestu jak Daewoo było w klubie i zmieniło nazwę klubu na Daewoo Legia Warszawa ????

Do góry
#3716922 - 23/02/2010 20:06 Re: Kibice [2] [Re: Tetfol]
doriano Offline
journeyman

Dokładnie tak, kibice to nie jest grupa inteligentów (nawet policjanci mają wyższe IQ), a marionetki którymi można kierowac, dlatego nie dziwi że dali się tak zmanipulowac.

Do góry
#3717034 - 23/02/2010 21:04 Re: Kibice [2] [Re: doriano]
koleszka Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/04/2009
@Tetfol dla twojej wiadomości ci ludzie są z Legią od kilkunastu a nawet od kilkudziesięciu lat, byli na Łazienkowskiej, jeżdżą za Legią na wszystkie wyjazdy nie zważając na pogodę, nawet na formę grajków którzy marnie kopali piłkę, a nawet sprzedawali mecze. To oni tworzyli Żyletę i najlepszy doping w Polsce, stworzyli wielką Legię do której wszyscy kibice z całej Polski mieli respekt. Ja do nich mam więcej szacunku niż do jakiegoś biznesmena komunistę żyda który przypałętał tu się jakieś 5 lat temu?, jest zwolennikiem Wisły Kraków zrobił z Legii kolejny produkt jak "Taniec z Gwiazdami". Kupię od nich każdą pamiątkę i szalik, wolę wspierać coś co jest prawdziwe i lepsze niż zakłamane ITI, które spierdoliło mi atmosferę na stadionie oraz chodzenie na mecze.

Do góry
#3717035 - 23/02/2010 21:05 Re: Kibice [2] [Re: doriano]
craax Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/04/2006
no to czekamy co ma teraz do powiedzenie McDziarz - WYWOLUJE DO TABLICY boks

Do góry
#3717066 - 23/02/2010 21:38 Re: Kibice [2] [Re: koleszka]
Tetfol Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: koleszka
@Tetfol dla twojej wiadomości ci ludzie są z Legią od kilkunastu a nawet od kilkudziesięciu lat, byli na Łazienkowskiej, jeżdżą za Legią na wszystkie wyjazdy nie zważając na pogodę, nawet na formę grajków którzy marnie kopali piłkę, a nawet sprzedawali mecze. To oni tworzyli Żyletę i najlepszy doping w Polsce, stworzyli wielką Legię do której wszyscy kibice z całej Polski mieli respekt. Ja do nich mam więcej szacunku niż do jakiegoś biznesmena komunistę żyda który przypałętał tu się jakieś 5 lat temu?, jest zwolennikiem Wisły Kraków zrobił z Legii kolejny produkt jak "Taniec z Gwiazdami". Kupię od nich każdą pamiątkę i szalik, wolę wspierać coś co jest prawdziwe i lepsze niż zakłamane ITI, które spierdoliło mi atmosferę na stadionie oraz chodzenie na mecze.

Powiedz w jaki sposób ITI spierdolił.. ci atmosferę na Legii ?? Przecież to wy wymyśliliście sobie jakiś śmieszny protest po tym jak klub zmienił logo i przestaliście dopingować. Przecież nikt nie broni ci dopingu, nikt nie broni ci robić fantastycznej atmosfery na stadionie.

W ani jednym zdaniu nie odniosłeś się do mojego pytania skierowanego w waszą stronę. Czy normalne jest że kibice handlują pamiątkami skierowanymi do kibiców klubu ?? Wskaż mi inny taki klub w Polsce ? Europie ?? No czekam.

Ja starałem się w swoim poście zdiagnozować powód protestu, a są nim pieniądze jakie wąska grupa osób zarabia na Legii. Przyszło ITI i to źródełko powoli zaczęło wysychać to zrobiono wielki protest, którego głównym powodem jest zmiana herbu a jednocześnie organizatorzy protestu handlują pamiątkami gdzie nigdzie nie można się tego herbu dopatrzyć laugh

Do góry
#3717078 - 23/02/2010 21:46 Re: Kibice [2] [Re: Tetfol]
olo1984 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/03/2005
Tetfol widać że nie jesteś w temacie to się nie udzielaj a nie jakieś bzdury piszesz. A jak chcesz chwalić komuchów to napisz im list z życzeniami

Do góry
#3717085 - 23/02/2010 21:51 Re: Kibice [2] [Re: olo1984]
doriano Offline
journeyman

Kolejny laugh zero odpowiedzi na post Telfola a jedynie bicie piany. Merytoryka z kibolami :>

Do góry
#3717090 - 23/02/2010 21:54 Re: Kibice [2] [Re: doriano]
olo1984 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/03/2005
Originally Posted By: doriano
Kolejny laugh zero odpowiedzi na post Telfola a jedynie bicie piany. Merytoryka z kibolami :>

A twój post dużo wnosi. Ja tu nie jestem od tego żeby kogoś edukować i tłumaczyć wszystko od zera, ale wkurzają mnie tacy ludzie co poczytają wyborczą oglądną TVN i następnie powtarzają bzdury w internecie

Do góry
#3717091 - 23/02/2010 21:54 Re: Kibice [2] [Re: Tetfol]
koleszka Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: Tetfol

Powiedz w jaki sposób ITI spierdolił.. ci atmosferę na Legii ??

Zakazami stadionowymi za byle gówno np. nie zajęcie swojego krzesełka, za race, za przekleństwa itp.
Znaczna podwyżka biletów na zwykłe mecze ligowe np. na mecz z Odrą Wodzisław trzeba było zapłacić kwotę za którą można było np. obejrzeć zwykły mecz grupowy w Lidze Mistrzów ... Nie mam zamiaru oglądać bandy kopaczy która ma siłę tylko do 60 minuty meczu, a do końca grają tylko na zabicie czasu, a zwłaszcza za takie pieniądze!
Ciągłe nagrywanie przez kamery, brakowało ich tylko w Toi Toiach, nawet chodziły ochroniarki za kamerami i nagrywały z bliskiej odległości.
Macanie po jajach przez ochronę przed wejściem na stadion.
Ciągłe prowokacje ze strony ochrony.
Ogólne wrażenie że się jest nie proszonym gościem na własnym stadionie.
Zakaz śpiewania obraźliwych piosenek na drużynę przeciwnika.
Zakaz wywieszania flag na płotach.
Nieudostępnienie żadnego pomieszczenia na terenie stadionu w którym można było przechować flagi oraz inne elementy oprawy. Hipokryzji ze strony zarządu KP Legii oraz ogólne zakłamanie w mediach typu TVN, TVN24 o obrazie kibica Legii, że jest alkoholikiem, narkomanem, jest z mafii lub gangu, kibol, chuligan, handlują narkotykami.
Można było by wymieniać... a tak w ogóle do czego dążysz? Ferie masz i dużo czasu, może byś się za lekcje wziął ?

Do góry
#3717107 - 23/02/2010 22:11 Re: Kibice [2] [Re: Tetfol]
koleszka Offline
Carpal Tunnel

W ani jednym zdaniu nie odniosłeś się do mojego pytania skierowanego w waszą stronę. Czy normalne jest że kibice handlują pamiątkami skierowanymi do kibiców klubu ?? Wskaż mi inny taki klub w Polsce ? Europie ?? No czekam.

Od lat Bosman sprzedaje pamiątki Legii i bardzo je sobie cenie, mają logo które jest według mnie jedyne i właściwe. A szmaty od iti nie kupie nigdy nie dość że drogie to marnej jakości robione w Chinach. Popieram co Polskie i gdzie leży prawda, a do ludzi którzy mają innych w dupie i traktują jak zbędny balast, oczerniają i chcą zarobić na moim klubie mówię;
SPIER****
LTM i wszystko w tym temacie
a tak w ogóle Legia ma 100 milionów długów i co te iti takiego zrobiło jak na razie dla tego klubu? zniszczyli ruch kibicowski to wszystko, bo stadion to miasto wybudowało a dokładnie politycy PO którzy mają romans z Łolterem i jego mediami

Do góry
#3717130 - 23/02/2010 22:21 Re: Kibice [2] [Re: koleszka]
koleszka Offline
Carpal Tunnel

A tak dla napinaczy co gadają "co byśmy zrobili gdyby nie iti które nas wyciągnęło z długów to byśmy grali w 2 lidze"
Jak iti przejmowało Legie to mieliśmy 20 milionów długów, teraz to jest 100 milionów ... dziękuje dobranoc!

Do góry
#3717223 - 23/02/2010 22:52 Re: Kibice [2] [Re: koleszka]
Tetfol Offline
Carpal Tunnel

Powiedz w jaki sposób ITI spierdolił.. ci atmosferę na Legii ??

Zakazami stadionowymi za byle gówno np. nie zajęcie swojego krzesełka, za race, za przekleństwa itp.
Znaczna podwyżka biletów na zwykłe mecze ligowe np. na mecz z Odrą Wodzisław trzeba było zapłacić kwotę za którą można było np. obejrzeć zwykły mecz grupowy w Lidze Mistrzów ... Nie mam zamiaru oglądać bandy kopaczy która ma siłę tylko do 60 minuty meczu, a do końca grają tylko na zabicie czasu, a zwłaszcza za takie pieniądze!
Ciągłe nagrywanie przez kamery, brakowało ich tylko w Toi Toiach, nawet chodziły ochroniarki za kamerami i nagrywały z bliskiej odległości.
Macanie po jajach przez ochronę przed wejściem na stadion.
Ciągłe prowokacje ze strony ochrony.
Ogólne wrażenie że się jest nie proszonym gościem na własnym stadionie.
Zakaz śpiewania obraźliwych piosenek na drużynę przeciwnika.
Zakaz wywieszania flag na płotach.
Nieudostępnienie żadnego pomieszczenia na terenie stadionu w którym można było przechować flagi oraz inne elementy oprawy. Hipokryzji ze strony zarządu KP Legii oraz ogólne zakłamanie w mediach typu TVN, TVN24 o obrazie kibica Legii, że jest alkoholikiem, narkomanem, jest z mafii lub gangu, kibol, chuligan, handlują narkotykami.
Można było by wymieniać... a tak w ogóle do czego dążysz? Ferie masz i dużo czasu, może byś się za lekcje wziął ?

Zachowujesz się jak byś niektórych rzeczy nie pamiętał, może masz skleroze. Każda akcja wywołuje reakcję. To wy zaczęliście ten syf a jak klub wam oddaje to płaczecie.

Zakazy za byle gówno ?? Chciałem cię kolego oświecić, że aktualnie na KP Legii Warszawa ciąży wyrok UEFA wykluczenia klubu z Europejskich pucharów na dwa lata. Kara dzięki odwołaniu KP Legia jest zawieszona na 5 lat. Każde większe przewinienie kibiców Legii skończy się wywaleniem klubu na 2 lata z pucharów.

biedni uciskani zwolennicy protestu w Wilnie
http://www.youtube.com/watch?v=nHNXD2rFiMo

Po takich wydarzeniach klub ma się z wami cackać jeszcze ?? Odpalanie rac jest w tej chwili niezgodne z prawem. Odpalasz race łamiesz prawo, klub płaci kary.

***.... na meczu Legia - Wisła po bramce strzelonej dla Legii doszło na stadionie do rękoczynów skierowanych w stronę gościa który przyszedł na stadion z dzieckiem i zwyczajnie cieszył się ze strzelonego gola, To może koleszko stąd ten wymóg żebyś trzymał swoje cztery litery w jednym miejscu. Jak piszę każda wasza akcja wywołuje reakcje klubu.

Macają cię po jajach ? A może dlatego że po pierwszym meczu z Broendy i po waszych kompromitujących tam zachowaniach krązyły plotki że w rewanżu w Warszawie będzie próba zrobienia zadymy i wykluczenia Legii z pucharów. To może dlatego macano cie po jajach żebyś czegoś nie wniósł i syfu nie zrobił.

Po co wam pomieszczenie na flagi skoro od dwóch czy trzech lat nie dopingujecie ?? Jedyne na co was stać na meczu to spierdala... ITI. Wyzywacie właściciela i chcecie jeszcze jakieś pomieszczenia dostawać na swoje rzeczy ???

Oj jacy wy biedni jesteście. Klub chce ukrócić wasz handel pamiątkami, Nie pozwala wam odpalać rac które są zabronione, krzywym okiem patrzy jak próbujecie narzucać swoją wolę innym kibicom.Oj naprawdę was mi szkoda. I jeszcze ta ulotka którą wymyśliliście na losowanie grup eliminacji do EURO 2012. Nie wiem co chcieliście osiągnąć. Jak pisałem przez wasze dokonania na Legii jest teraz dwuletni zakaz gry w europejskich pucharach w zawiasach na 5 lat. I niech jakiś dziennikarz się tym faktycznie zainteresuje to co niby napisze że kibice są dyskryminowani ?? Zadymy praktycznie na każdym meczu wyjazdowym w europejskich pucharach (Utrecht, Wiedeń, Luxemburg, Wilno) i wy jeszcze macie czelność przedstawiać się jako skrzywdzone baranki. Oj naprawdę tak mi was żal.

Do czego ja zmierzam ? Napisałem ci to jasno i wyraźnie zdiagnozowałem powód protestu i tyle. A powodem jest napisze ci to po raz kolejny bo widzę że nie dociera to do ciebie PIENIĄDZEjakie zarabiają ci wielcy sympatycy Legii na Legii. Pytam się w jakim klubie jest jeszcze taka sytuacja ?? No gdzie szanowny panie koleszko ????

Do góry
#3717275 - 23/02/2010 23:17 Re: Kibice [2] [Re: koleszka]
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
bo stadion to miasto wybudowało a dokładnie politycy PO którzy mają romans z Łolterem i jego mediami

Ale głupoty piszesz. Stadion był obiecany przez Prezydenta Warszawy (Hanię) dużo wcześniej... i obietnicę spełniła. Teraz nawet na tych co stadion wybudowali dla Legii będziesz szczekał? grin

Wcześniej jak Prezydentem był kurdupel to też obiecywał stadion... ale tą różnicą że nigdy go nie zobaczyliśmy za jego kadencji. papa

Do góry
Strona 5 z 17 < 1 2 3 4 5 6 7 ... 16 17 >

Moderator:  Biszop, rafal08