Strona 2 z 2 < 1 2
Opcje tematu
#372832 - 17/07/2005 19:20 Re: Finał Wimbledon Mecz.pl !!!
nina000 Offline
member

Meldunek: 06/06/2005
Dziekuję za gratulacje Marcelu.
To była ciężka rozgrywka.
Pozdrawiam i gratuluje.

Do góry
Bonus: Unibet
#372833 - 17/07/2005 19:39 Re: Finał Wimbledon Mecz.pl !!!
Rusty Offline
aka Schranzer

Meldunek: 16/01/2005
no to kiedy nastepna edycja ? do US Open jeszcze troche czasu.. może jakies Challengery?

Gratki nina000

Do góry
#372834 - 17/07/2005 23:10 Re: Finał Wimbledon Mecz.pl !!!
Cypryjczyk Offline

Meldunek: 29/11/2004
moje gratulacje,w koncu nie byle kto wygral impreze pokonujac mnie miedzy innymi.Wynik pokazuje ze plec piekna rowniez potrafi typowac i wcale nie jest skazana na wyginiecie w tej branzy.

Do góry
#372835 - 18/07/2005 07:33 Re: Finał Wimbledon Mecz.pl !!!
Aslan Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 04/04/2004
Gratulacje nino...
Bardzo się cieszę z Twojego zwycięstwa... Nie mam nic do Twojego przeciwnika, ale... nie ma to jak przegrać z późniejszym triumfatorem, więc po porażce w półfinale kibicowałem Ci gorąco...(zresztą i tak bym Ci kibicował z racji płci... )
Przepraszam, że nie odpisałem na priva...
A co do półfinału to po prostu nie mogłem zatypować
Może gdybym nie skreczował w dwóch setach to powalczyłbym o awans... Ale porażka 2-3 przy dwóch kreczach ujmy mi chyba nie przynosi, a mam nadzieję, że jeszcze kiedyś nadarzy się okazja do rewanżu

Do wszystkich Panów:
naprawdę urósł nam na forum potężny typerski debel kobiecy... Nie dość, że są bardzo dobre indywidualnie, to tworzą bardzo zgrany duet... Mowa oczywiście o ninie i latającej holenderce...
Jestem naprawdę pod wrażeniem...

Nie wiem czy to nie zabrzmiało jak kompletna wazelina albo element podrywu, ale co mi tam... Niech i tak będzie

Pozdrawiam

Do góry
#372836 - 18/07/2005 13:04 Re: Finał Wimbledon Mecz.pl !!!
Ronni Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/11/2003
witam przepraszam ze dopiero teraz pisze ale naprawde mam urwanie glowy w pracy i na forum bywam teraz rzadko i to tak bedzie do polowy sierpnia...

ale do rzeczy przede wszystkim gratulacje dla Niny pokonala wszystkich wygrala zasluzenie i nie pozostaje nic jak pochylic czolo !!! jeszcze graz gratuluje sam jestem zdziwiony postawa debiutantki i ciesze sie ze udalo jej sie wygrac wszystko !

graty tez dla Marcela ktory moim zdaniem wyszedl z trudniejszej drabinki ale w finale nie trafil na byle kogo i niestety musial uznac wyzszosc rywalki !

kolejny turniej mysle ze ruszy od wrzesnia jak wszyscy wroca z wakacji chyba ze ktos chce jakiegos skromnego challengera urzadzic ale niestety nie bede mogl pomoc !

jeszcze raz dzieki za gre rywalizacje i dla najlepszej zawodniczki !

ps. graty rowniez dla Sylwii ktora udowodnila ze tez potrafi typowac i walczyla do konca nastepnymr razem sie uda a i ja postaram sie dalej zajsc

Pozdrawiam Ronni

Do góry
#372837 - 18/07/2005 18:59 Re: Finał Wimbledon Mecz.pl !!!
latajaca_holenderka Offline

Meldunek: 01/01/2005
Quote:

Gratulacje nino...
Bardzo się cieszę z Twojego zwycięstwa... Nie mam nic do Twojego przeciwnika, ale... nie ma to jak przegrać z późniejszym triumfatorem, więc po porażce w półfinale kibicowałem Ci gorąco...(zresztą i tak bym Ci kibicował z racji płci... )
Przepraszam, że nie odpisałem na priva...
A co do półfinału to po prostu nie mogłem zatypować
Może gdybym nie skreczował w dwóch setach to powalczyłbym o awans... Ale porażka 2-3 przy dwóch kreczach ujmy mi chyba nie przynosi, a mam nadzieję, że jeszcze kiedyś nadarzy się okazja do rewanżu

Do wszystkich Panów:
naprawdę urósł nam na forum potężny typerski debel kobiecy... Nie dość, że są bardzo dobre indywidualnie, to tworzą bardzo zgrany duet... Mowa oczywiście o ninie i latającej holenderce...
Jestem naprawdę pod wrażeniem...

Nie wiem czy to nie zabrzmiało jak kompletna wazelina albo element podrywu, ale co mi tam... Niech i tak będzie

Pozdrawiam [/quote

A TAM ASLAN TO NIE WIESZ JAK SIE KOBIETE PODRYWA NIE NA FORUM ALE NA PIWO SIE ZAWSZE MOZEMY UMOWIC W KONCU Z JEDNEJ WSI JESTESMY A TAK POWAZNIE TO DZIEKI ZA MIŁE SŁOWA O KOBIETACH TYPERKACH MAM NADZIEJE ZE JESZCZE NIE RAZ WAS MILE ZASKOCZYMY I ZE ZA NASZYM PRZYKLADEM WIECEJ DZIEWCZYN ODWARZY SIE UJAWNIC SWOJE NA PEWNO NIEPRZECIETNE ZDOLNOSCI TYPERSKIE POZDRAWIAM

Do góry
#372838 - 18/07/2005 20:52 Re: Finał Wimbledon Mecz.pl !!!
nina000 Offline
member

Meldunek: 06/06/2005
Dziekuję Wszystkim za gratulki )
Dziekuje schranzer:)),
Cypryjczyku ),Aslanie ) no i za miłe słowa ),
a co do odpowiedzi spoko .
Ronni dla Ciebie też podziękowania.

Latająca dla Ciebie buuuuuuziaki

Do góry
Strona 2 z 2 < 1 2

Moderator:  rafal08