Założyłem nowy temat z oczywistych względów. Właściwie po nic mi to nie jest potrzebne i pytam tylko z ciekawości. GB daje od pewnego czasu możliwość sprzedawania zakładu już zawartego (oczywiście po odpowiednio obniżonej cenie z tego co zauważyłem) Ciekawi mnie dlaczego na niektórych zakładach jest ta funkcja dostępna a na niektórych nie. Przeglądając teraz moje open bets zauważyłem, że sprzedać nie można ofert z p2p co jest w pełni zrozumiałe ale opcji sprzedaży nie mam na wszystkich zakładach zawartych za więcej niż 5 EURO, dlaczego nie można sprzedawać wszystkich i czy macie podobnie?
Zamierzam złożyć depozyt w gamebookers, ale chciałbym się dowiedzieć jak wygląda sprawa singli/kombinacji, czy wszystkie zakłady można zawierać jako single, czy w niektórych przypadkach wymagane są kombinacje? Jeśli kombinacje, to dla jakich sportów lub lig? Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam
wypłacilem kase z GB na moje konto w banku PKO<SA czekam juz od 6,czy wy tez tak dlugo czekaliscie ? ktos mi mowil ze to sie szybciej odbywa : w bw czekalem rowno 7 dni w unibecie 1.5 tyg. Jak ktos czekal >6 dni to niech mi powie ze jutro przyjdzie
mam zamiar załozyć sobie konto w gamebookers. Stąd też moje dwa pytania: 1.Czy istnieje mozliwość wpłaty depozytu via jakiś polski bank (tak jak w expekcie)? 2.Czy istnieją ograniczenia dot górnych stawek?
[QUOTE]Oryginalnie wysłał doktor006: [qb] 1.Czy istnieje mozliwość wpłaty depozytu via jakiś polski bank (tak jak w expekcie)??[/qb] nie, z Polski mozna wplacac przelewem na konto w Niemczech (jako przelew miedzynarodowy) [qb] 2.Czy istnieją ograniczenia dot górnych stawek?[/qb] istnieja, ale sa dosc wysokie np. max. w lidze polskiej to ok. 1500 euro (w singlach) [/QUOTE]
Dzieki wszystkim którzy mi odpowiedzieli. Mam jeszcze jeden problem. Monban napisał o przelewie na konto w Niemczech. Ja tymczasem w emailu, który dostałem od Gamebookers przy opcji transferu bankowego mam do wyboru kilka państw (a raczej rachunki bankowe w róznych bankach w tych państwach). Najbliższe z tych państw to Austria. Czy ktoś kto dokonywał tego rodzaju wpłat na konto w zagranichnym banku mógłby opisać taką procedurę.
jesli jeszcze sie nie zarejestrowales w GB a chcialbys to zrobic i wplacic ew. jakos sume to zarejestruj sie przez owego linka : http://www.gamebookers.com/cgi-bin/intro.cgi?rid=135950 Przy wpłacie 50 Euro dostajesz 10 euro gratisz a przy 20 € 5 euro gratis. O wszekie informacje na Gadu-Gadu 1466086
A jak chcesz sie wymienic pieniedzmi:ja ci daje w expekcie ty mi w gb to tez pod powyzszy adres
Czesc. Czy mając pieniądze na koncie w GB mozna zrobic szybką transakcję do Expektu ??? (ile to bedzie trwało i jakie sa pobierane prowizje) z gory dziekuję za szybką i tresciwą odpowiedz pozdr