Ja wcale nie powiedziałem, że all-in

Chodzi właśnie o to, że ta pogoda uniemożliwia rozsądne zarządzanie kapitałem w pewnych wypadkach, ponieważ mam pewne postanowienia w zakresie tego, co chciałbym postawić w ciągu jednego dnia (kalkulacja obrotu do zysku/straty) i ich zastosowanie jest związane między innymi z uzyskiwanymi na bieżąco wynikami.
Chyba, że tak. Chociaż i tak mógłbyś trochę ten swój system stawkowania dopracować, żeby Ci to nie robiło różnicy, że 2-3 kupony będą rozliczone dzień czy dwa później.
Zrozumieć mogę jedynie tych co się wkopali w Maroko jakiś czas temu, a tam mecze pierwszej rundy grali w piątek czy sobotę

Do tego właśnie piję, bo Maroko też grałem i tam się rodziła moja zgryzota, której dzisiaj dałem wyraz

Generalnie mam teraz taki miesiąc podczas którego siedzę w domu i mogę być na bieżąco przed komputerem i śledzić turnieje, od kwietnia zmiana miejsca pracy będzie się wiązała z brakiem możliwości stosowania takich strategii, więc bardzo mnie drażni, kiedy deszcz rozkłada mi całe planowanie na łopatki.