#3629399 - 19/01/2010 03:43
Re: Potrzebujesz pomocy? Pomożemy [25]
[Re: fuzzz]
|
a.k.a. "szpaqu"
Meldunek: 31/03/2005
|
Wymagane dokumenty:
dowód osobisty;
wszystkie świadectwa pracy (oryginały) oraz inne dokumenty poświadczające wykonywanie innej pracy zarobkowej np.: umowa zlecenie, umowa o dzieło. W przypadku wykonywania pracy na podstawie umowy zlecenia lub w ramach stosunku pracy w wymiarze niższym niż pełen etat, należy przedstawić zaświadczenie z zakładu pracy o wysokości zarobków brutto za każdy przepracowany miesiąc i odprowadzonych składkach na ZUS i Fundusz Pracy lub rachunek za wykonanie umowy zlecenia; Decyzję nadania Numeru Identyfikacji Podatkowej (NIP); świadectwo ukończenia szkoły ponadpodstawowej, dyplom szkoły policealnej, wyższej uczelni lub zaświadczenie potwierdzające ukończenie szkoły wyższej, dokumenty stwierdzające posiadanie dodatkowych uprawnień zawodowych np.: prawo jazdy, świadectwo kwalifikacyjne do prawa jazdy, świadectwa ukończenia kursów specjalistycznych, itp.; osoby niepełnosprawne przedkładają orzeczenie o stopniu niepełnosprawności; w przypadku osób, które bezpośrednio po ustaniu zatrudnienia pobierały zasiłek chorobowy lub macierzyński; świadczenie rehabilitacyjne przedkładają zaświadczenie z ZUS o okresie, pobierania tych świadczeń; osoby, które prowadziły działalność gospodarczą, przedstawiają decyzję o wykreśleniu z ewidencji osób prowadzących działalność gospodarczą oraz zaświadczenie z ZUS o okresie opłacania składek na ubezpieczenie społecznej Fundusz Pracy z tytułu prowadzonej działalności (jeżeli działalność była prowadzona wielokrotnie należy przedstawić wszystkie decyzje o wyrejestrowaniu działalności); książeczka wojskowa, jeżeli okres odbywania służby wojskowej nie został ujęty w żadnym ze świadectw pracy.
|
Do góry
|
|
|
|
#3629533 - 19/01/2010 04:28
[Re: Bebok]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/10/2003
|
Mam pytanie; Kategoria Mechanika Samochodowa
Jedziemy autem, zmieniamy bieg, w tym celu wciskamy sprzęgło, pedał niestety nie wraca z podłogi... :/
Jaka jest przyczyna ? Tylko linka ? ... czy np docisk (czytaj mam się nastawiać na wymianę sprzęgła ) w tej chwili nie mozna jednoznacznie odpowiedziec na to pytanie. Mialem niedawno podobna sytuacje, na szczescie poszla tylko linka...
|
Do góry
|
|
|
|
#3629736 - 19/01/2010 05:44
[Re: shane]
|
a.k.a. "szpaqu"
Meldunek: 31/03/2005
|
szpaqu  Dzięki wielkie. zapomniałem dodać: orginały do wglądu + kserokopie wszystkich orginalnych dokumentów które zostawiasz w urzedzie + duża dawka cierpliwości podczas stania w kolejce 
|
Do góry
|
|
|
|
#3629786 - 19/01/2010 06:03
[Re: fuzzz]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/12/2003
|
Czy expekt ma nowy numer konta? ostatnio przelew robiłem im 2 miesiące temu. wczoraj wysłałem na konto 92 1060 0076 0000 3210 0009 1844 i pojawił sie komunikat 'rachunek zamknięty'?
|
Do góry
|
|
|
|
#3629816 - 19/01/2010 06:11
[Re: eroll]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/12/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3632178 - 20/01/2010 00:45
[Re: DonJuanKieputo]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/11/2006
|
Walkuje dzial Ciekawe/warte uwagi i nie moge znalezc filmiku, kiedys ktos zamiescil gdzie mozna bylo wgrac swoje zdjecie i po odtworzeniu krotkiego urywka jakiegos filmu na koncu w wielkim ekranie mozna bylo ujrzec zamieszone zdjecie. Kojarzy ktos ? Prosze o pomoc bylbym wdzieczny, pozdrawiam. Tak to jest to. Serdecznie dziekuje. Pozdrawiam
podwójna osobowość snap / DonJuanKieputo 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|