#382579 - 10/08/2005 11:03
Re: Mistrzostwa Europy koszykarek U18 (Budapeszt)
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/07/2002
|
ok , niestety byłem nad morzem więc cieżko mi cokolwiek powiedziec o tych mistrzostwach , ale widzę na dzień dzisiajszy 1 meczyk który mi sie mocno mocno podoba
5701 WEGRY-ROSJA ( o m. 1-8 ) 1,90 15,00 1,90 - typ 2 rossija
rosjanki jak do tej pory ani razu nie zmuszone do pokazania swoich prawdziwych możliwości , natomiast węgierki graja wszystkie mecze na 101% swoich horti , vincze .... i długo nic -słaba deska dużo fauli zero opcji w ataku, zadna z zawodniczek nie pokazała ze moze błysnąć choć w 1 meczu poza hutlasą
rosjanki na razie tragedia za 3 , b.dobrze na desce i ..... gogiyja, begłowa, ..... i takze nic ale
solnyschkina błysnęła w 1 meczu , teplaschkina i koroszyna tez miały przebłyski, zhuzgowa od 2 meczy próbowana juz po 3 minuty - więc dzisiaj dla rossiji pierwszy mecz tak naprawdę o coś - liczę ze podejda skoncentrowane i nie będa za duzo rzucac za 3 bo to katastrofa jak na razie w ich wykonaniu (jedynie na loozaka z chorwatkami 5/15)
podsumowując rosjanki 8,5/10 (u mnie idzie to w dublu z holendrami -siatka(20/10)) w sumie wiec kupon gram za 15/10
|
Do góry
|
|
|
|
#382580 - 10/08/2005 11:09
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/02/2005
|
Quote:
ok , niestety byłem nad morzem więc cieżko mi cokolwiek powiedziec o tych mistrzostwach , ale widzę na dzień dzisiajszy 1 meczyk który mi sie mocno mocno podoba
5701 WEGRY-ROSJA ( o m. 1-8 ) 1,90 15,00 1,90 - typ 2 rossija
rosjanki jak do tej pory ani razu nie zmuszone do pokazania swoich prawdziwych możliwości , natomiast węgierki graja wszystkie mecze na 101% swoich horti , vincze .... i długo nic -słaba deska dużo fauli zero opcji w ataku, zadna z zawodniczek nie pokazała ze moze błysnąć choć w 1 meczu poza hutlasą
rosjanki na razie tragedia za 3 , b.dobrze na desce i ..... gogiyja, begłowa, ..... i takze nic ale
solnyschkina błysnęła w 1 meczu , teplaschkina i koroszyna tez miały przebłyski, zhuzgowa od 2 meczy próbowana juz po 3 minuty - więc dzisiaj dla rossiji pierwszy mecz tak naprawdę o coś - liczę ze podejda skoncentrowane i nie będa za duzo rzucac za 3 bo to katastrofa jak na razie w ich wykonaniu (jedynie na loozaka z chorwatkami 5/15)
podsumowując rosjanki 8,5/10 (u mnie idzie to w dublu z holendrami -siatka(20/10)) w sumie wiec kupon gram za 15/10
Tak samo wlasnie myslalem dzis ten mecz dla mnie tez dwojeczka dlaczego ano Rosja narazie moze niemrawa ale do czasu co prawda z Hiszpankami czy Serbia szans nie maja ale nie beda Wegierki wiecznie wygrywac jednym punktem ,limit szczescia sie chyba skonczyl. Rosjanki rok temu na podium w U-16 , takze w w U-18 czesc zawodzniczek z obu tych zawodow znajduje sie w kadrze, i wygrywaly wtedy rowniez z Wegierkami . Jedynie co moze wahac mnie przy tym typie to to ze turniej na Wegrzech , ale Rosjanki sa swiadome tego ze potem zostaje im mecz z Hiszpania z ktora widze bolesna porazke , wiec dzis musza wygrac . dla mnie dwojka a kurs bardzo ladny.
|
Do góry
|
|
|
|
#382581 - 10/08/2005 13:13
|
Pooh-Bah
Meldunek: 31/08/2002
|
Quote:
Nie ma za co dziekowac 
Niestety, dzis sa trudniejsze do typowania mecze, a i buki chyba nie pomylily sie, ustalajac kursy...
Na pewno bedziemy miec za to przedsmak polfinalow  Serbia, Francja, Hiszpania, Czechy - na 99% zagraja w strefie medalowej. O ile jednak Serbia i Francja juz pokazaly, co potrafia, to do tej pory trudno ocenic na co stac Hiszpanki i Czeszki - w czterech dotychczasowych meczach te druzyny nie musialy sie wysilac. Latwo wygrywaly z Belgia i Grecja, bez problemow wygraly pierwsze mecze w walce o awans do polfinalow. Grajac miedzy soba, mialy juz pewny awans do "osemki", wiec tez nie musialy pokazac wszystkich swoich atutow.
Dzis odpuszczam te mecze, bo cala czworka gra ze swiadomoscia, ze porazka nic jeszcze nie znaczy - jak nie dzis, to jutro (juz bez problemow) te cztery druzyny przypieczetuja awans do polfinalow.
Ciekawy kurs jest tylko na Slowaczki (1,9 w profie) - moim zdaniem sa zdecydowanie lepsze od Litwinek I tylko to zagram :>
pozdruffki!
dlaczego sądzisz ,że Słowaczki są lepsze... Ich wyniki to mizeria a szanse sam mecz 50 - 50 to dla mnie no bet... Ja mocno na Polki....to chyba już najwyzszy czas coś wygrać... Szkoda ,że reprezentacja oparta prawie wyłącznie na SMSie bo jak patrze na staty niektórych zawodniczek to nie wiem za jakie "zasługi" one graja w kadrze... troche niepokoi porażka Bułgarek z Turczynkami...Nasze wczoraj przegrały z nimi z Greczynki pokonały Turcję ale zdania już nie zmienię...wczorajsze mecze w grupie 9 - 16 miały conajmniej zaskakujące rezultaty... poza tym Serbki.... i przede wszystkim Niemry...powinny puknąć Belgijki na jakies 30 pkt:)....
|
Do góry
|
|
|
|
|
|