w sumie zeby nie byc posadzonym o bycie totalnym newbie, napisze cos wiecej
jak juz powiedzialem, spodobala mi sie idea sure betow, i choc swiadom jestem pewnych trudnosci z tym zwiazanych, chcialbym calkiem szczerze dowiedziec sie, czy ktos z was - lub czy znacie kogos, kto sie tym profesjonalnie zajmuje, chodzi mi o miesieczne zarobki gwaruntujace mozliwosc zycia tylko z tego
zamierzam zabrac sie za to w nastepujacy sposob:
- zalozyc konta u okolo 15 sprawdzonych zachodnich bukow \( dotychczas korzystalem tylko z Ladbrokes - polecam

no i dzisiaj zalozylem sobie konto w Expekcie zeby obsatwic jeden meczyk polskiej ligi na jutro )
- zapisac sie do platnych serwisow typu
www.oddsandbets.com badz tez przegladac strony jak
www.oddsdna.com i
www.betbase.info, badz tez samemu wyszukiwac sure bety ( to ostatnie mi najmnije pasuje, hehe )
- szybko przemieszczac gotowke i czerpac gwarantowane zyski z roznic kursowych u roznych bukow ( mysle zeby wlozyc w to ok 3 tysiecy USD na poczatek ) pomiedzy bukami ( no tylko jak? mam karte VISa i np. Ladbrokes nie pobiera zadnych prowizji, ale dzisiaj Expekt pobral mi bodajze 2%

a wiec moze Neteller? ale nie wiem do konca jakie oni maja oplaty )
moje watpliwosci i trudnosci o ktorych mysle, wiaza sie z nastepujacymi rzeczami:
- wszelkie podatki, oplaty manipulacyjne przy wplatach i wyplatach
- czas wyplat, ktory moze zmniejszac mozliwosc szybkiego przemieszczania gotowki
- fakt, ze niektory bukmacherzy zakmnka moje konto jak zorientuja sie, ze zajmuje sie arbitrage ( czy to prawda )
- istnienie gornych limitow, na ktore mozna zawierac zaklady
A wiec ciekaw jestem Waszej opinii na ile gra jest warta swieczki, i proby odniesienia sie do tego wszystkiego co napisalem
pozdrawiam, Paweł