[QUOTE]Oryginalnie wysłał Ofcaah:
[qb]
PS2. Jak ktos by byl tak mily, i napisal w jaki sposob korzysta z OW to tez by fajnie bylo.
[ 24-06-2001: Wiadomość edytowana przez: Ofcaah ][/qb][/QUOTE]
Co do Oddswizarda to korzystam z niego głównie przy wyszukiwaniu błędów buków odnośnie kursów na dane spotkanie, ale to robi chyba większość korzystających z tego urządząnka.
Po ustaleniu odpowiedniej marży mamy typy takie jak w wybranym przez nas bukmacherze i wtedy wynajdujemy wszelkiego rodzaju anomalie.
Można w tym programie ustawić wszelakie ustawienia dotyczące spotkania(czy maja być brane do tabeli wcześniej rozegrane spotkania, czy uwzględniać remisy, itp,itd)
Ponadto można ustawić sobie jaki sposób przedstawiania kursów jest nam prezentowany, rodzaj handicapów itd....
Jest też model zarządzania gotówka w opcji "stake wizard 2" który pomaga nam w odpowiedni sposób obstawiać wybrane necze.
Ja mam swoje sposoby ale czasami korzystam z przedstawionych w "SW2"
Ponadto wszystko jest ładnie przedstawione w Helpie(in english).
Aha a teraz najważniejsze mam pytanie do osób korzystających z programu(Set Fisher,Arth może ktoś jeszcze) czy ma ktoś cracka do niego bądż klucz do rejestracji bo niestety mam wersję obsługująca tylko 12 drużyn i przy większej ilości zespołów w danym wydarzeniu(>15-18) kursy nie są adekwatne w 100% do rzeczywistych jakie by były przy wszystkich zespołach.
Więc jak ktoś ma to niech podeśle na maila(radfan@go2.pl) bądż poda strone z której można go zassać.
Pozdrawiam........Ahonen