Ja na dzisiaj wybrałem coś takiego :
Tenerife - potrzebują tego zwycięstwa w ostatnich 5 meczach 3 wygrane (Gijon, Getafe, Racing), myślę że Almeira jest w ich zasięgu.
Auxerre - wygrana, aby zapewnic sobie udział w LM obecnie mają 67 punktów, a będący za nimi Lyon o 2 punkty mniej i do tego oprócz dzisiejszego meczu mają jeden zaległy, zwycięstwo na szanse w LM
Lyon - drużyna, która wyeliminowała Real Madryt miałaby nie zagrac w przyszłych rozgrywkach LM (straciliby również kupę kasy), nie wyobrażam sobie tego. Pokazali w ostatnim spotkaniu z Auxerre, że bardzo im zależy na LM (przegrywali 0-1, aby wygrac 2-1)
Real Madryt- tutaj inny wynik niż wygrana Realu nie wchodzi w grę są za blisko Barcy, aby chociaż zremisowac u siebie.
Chelsea i Manchester - podobnie jak Real i Barca, z tym że wygrana Chelsea = mistrzostwo Anglii, a wygrana Manchesteru miłe pożegnanie z kibicami przed dłuższą przerwą.
Villarreal- Getafe obecnie zajmuje ostatnie miejsce premiowane awansem w LE, a spotka się dzisiaj z Malagą, która walczy o utrzymanie i moim zdaniem Getafe co najwyżej ten mecz zremisuje, z kolei Valencia ma już pewny udział w LM, a nic nie zwojuje w walce o tytuł mistrza kraju, wygrywając Villarreal zbliży się jeszcze bardziej do LE
Co o tym sądzicie ? Może ktoś coś by zmienił w tym kuponie ?