[QUOTE]Oryginalnie wysłał WK:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Adolf 88:
[qb]Pogłoski mówia o zablokowaniu karty visa w Inteligo na grę u buków...Zasłaniają się niby bezpieczeństwem. Dziwne jest jednak to, że można nią wpłacać jedynie do Expektu :eek:
Poszedł układzik na linii PKO - Expekt

[/qb][/QUOTE]Biuro Obslugi Inteligo mowi i pisze w mailu, ze nie zablokowali i co wiecej nie maja prawa blokowac transakcji karta VISA. A jak jest na prawde to nie wiem? Do Gamebookers nie moglem wplacic a po interwencji mailem odblokowali i moglem. Potem znowu nie moglem ...
Po przejeciu Inteligo przez PKO BP mialem tez kilka razy problem z zaplaceniem ich karta w sklepie spozywczym. Wczesniej sie to nie zdarzalo.
A jesli chodzi o karte PKO SA to jaki musi byc depozyt? Czy lezy on na koncie z oprocentowaniem nie odbiegajacym zbytnio od przecietnego?
A moze znacie jakies strony z porownaniem warunkow wydania VISA Classic w roznych bankach? Interesowalo by mnie jako bonus ubezpieczenie na wyjazdy zagraniczne albo Assistance dla samochodu.
Wojtek[/qb][/QUOTE]Jestem już totalnie w****... tą sytuacją. Odkąd Inteligo przejeło PKO to chyba zrezygnuje z konta w tym banku. Jak ostatnio wypłacałem kase z B&W to
OSOBIŚCIE kazano mi sie zgłosić do najbliższej placówki PKO celem zadysponowania tej kwoty. Potem starano się odemnie pobrać prowizję za przyjęcie na konto złotówkowe obcej waluty, a jak im to wyperswadowałem to wzięto pieniądze za przliczenie EU na PLN. Zadzwoniłem do Inteligo i sprawę wyjaśniono...choć nie wiem tylko na jak długo.
A dziś kolejna niespodzianka. Karta Visa z Inteligo nie działa u żadnego buka, (prócz Expektu) a więc można się nią już podetrzeć, albo ewentualnie zapłacić za bułki w spożywczym jeśli Ci ją zaakceptują.
Brawo dla trafnej decyzji sprzedaży udziałów dla

uke: PKO