Opcje tematu
#39079 - 05/12/2002 21:58 Gdzie najlepiej grac?
Mailman Offline
enthusiast

Meldunek: 10/05/2002
Witam wszystkich!

Gram juz na zakladach(STS,Profesjonal) od kilku lat, ale jakos nigdy nie zastanawialem sie nad gra u jakiegos internetowego booka.Nie wiem dlaczego. Chyba wole "czuc" pieniadz w reku, a nie "gdzies tam" na koncie w banku(zawsze przerazal mnie fakt ,ze bede musial na nie czekac)
Postanowilem isc z "duchem czasu" i zaczac grac przez internet. Wyrobilem sobie karte (Visa Classic) i mam do Was pytanie: Gdzie najlepiej grac przez internet???
Najwazniejsze dla mnie jest:
1.Latwosc wplaty i wyplaty pieniedzy.
2.Dobre kursy
3.Latwosc wysylania typow
4.Ciekawe zaklady
5.Dostepnosc danego booka(np. brak problemow z wejsciem na jego strone, infolinia, gdzie moglbym zglosic sie z pytaniami itd.)
6.Jak najmniej innych problemow

Prosze o rady i ewentualna pomoc. iwo:

Do góry
Bonus: Unibet
#39080 - 05/12/2002 22:47 Re: Gdzie najlepiej grac?
Cake Offline
member

Meldunek: 13/08/2001
Na poczatek zaloguj sie u jakigos buka polskojezycznego Unibet lub expekt ja osobiscie proponowal bym ci expekt bo mozesz sobie wplacac zlotowki i gdy wplacisz im kase tego samego dnia jest ona na twoim koncie a i wystarczy wplacic tylko 50 pln

Do góry
#39081 - 05/12/2002 23:04 Re: Gdzie najlepiej grac?
Abohr Offline
member

Meldunek: 28/10/2002
Również polecam Expekt. Ponieważ z tego co się orientuję jako jedyny buk internetowy oferuje obsługę moja konta w złotówkach. Mają uprzejmy i "skuteczny" dział reklamacji. Nie posiadam żadnych problemów z otwieraniem ich strony. I co najważniejsze wszystkie wypłaty dochodzą do mnie po kilku (3-6) dniach czekania. Pozdrawiam.

Do góry
#39082 - 08/12/2002 04:18 Re: Gdzie najlepiej grac?
grabtom Offline
old hand

Meldunek: 30/06/2002
Grałem w Unibecie, Expektcie, BetAndWin, a aktualnie gram w Gamebookers.

Unibet ma ładny layout stronki, wszystko ładnie i przejrzyście. Niestety dość kiepska oferta.

Expekt ma konto w złotówkach i bogatszą ofertę ale jeszcze da się zauważyć spore braki np. brak wielu lig hokejowych, brak under/over i specjali w NHL. Nie ma też kilku lig piłkarskich. W wielu ligach piłkarskich są tylko typowania trójdrogowe (1x2)

BetAndWin ma jeszcze lepszą ofertę ale obsługa i sposób sortowania zdarzeń mi się nie podobał.

Gamebookers - ogromna oferta (nie widziałem nigdzie większej), kursy może jednak troszkę gorsze niż w Expektcie. Łatwa obsługa. POLECAM!!!

A każdego z nich możesz wpłacić kartą, z tym że w Unibecie i Expektcie możesz wypłacić tylko na konto. W Gamebookers możesz wypłacić na kartę ale maksymalnie tyle ile poprzednio wpłaciłeś tą kartą, resztę musisz wypłacać na konto.

Aha i na początek możesz dać do Unibetu bo mają teraz promocje dla nowych userów - dają bonus 25% od złożonego depozytu maksymalnie do 50Euro (o ile dobrze pamiętam).

Do góry
#39083 - 08/12/2002 06:13 Re: Gdzie najlepiej grac?
$Barlog$ Offline
member

Meldunek: 30/11/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał grabtom:

Expekt ma konto w złotówkach i bogatszą ofertę ale jeszcze da się zauważyć spore braki np. brak wielu lig hokejowych, brak under/over i specjali w NHL. Nie ma też kilku lig piłkarskich. W wielu ligach piłkarskich są tylko typowania trójdrogowe (1x2)
[/QUOTE]W expekcie mozna grac under/over...,a poza tym to ja bym polecal expekt na poczatek(w calosci po polsku ,polska gotówka),oferta tez nie jest najgorsza

Pozdrawiam

Do góry
#39084 - 08/12/2002 15:00 Re: Gdzie najlepiej grac?
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Tak, też polecam Expekt na początek. Jest to jedyny buk gdzie możesz operować w złotówkach, no i cała strona oczywiście jest po polsku.

Do góry
#39085 - 08/12/2002 18:03 Re: Gdzie najlepiej grac?
grabtom Offline
old hand

[QUOTE]Oryginalnie wysłał $Barlog$:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał grabtom:

[/QUOTE]W expekcie mozna grac under/over...,a poza tym to ja bym polecal expekt na poczatek(w calosci po polsku ,polska gotówka),oferta tez nie jest najgorsza

Pozdrawiam[/qb][/QUOTE]Można grać under/over ale nie w NHL i wogóle brak jest takich typów w wielu ligach piłkarskich.

Do góry
#39086 - 05/01/2003 06:50 Re: Gdzie najlepiej grac?
skala Offline
enthusiast

Meldunek: 04/11/2002
Gram obecnie w unibecie, ale chcialbym zalozyc nowe konto u jakiegos innego buka.
Chcialbym sie dowiedziec gdzie (wsrod renomowanych bukow) jest najwiecej dostepnych lig pilkarskich.
Expekt ma spora oferte, kto jeszcze?

Do góry
#39087 - 05/01/2003 07:12 Re: Gdzie najlepiej grac?
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Jeśli zależy Ci na wielu ligach to warto sprawdzić Intertops oraz Gamebookers. Bardzo dobry jest też Centrebet, ale nie jestem pewien czy można tam grać jako rezydent Kanady.

Do góry
#39088 - 05/01/2003 15:29 Re: Gdzie najlepiej grac?
monban Offline
member

Meldunek: 11/02/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał skala:
[qb]Gram obecnie w unibecie, ale chcialbym zalozyc nowe konto u jakiegos innego buka.
Chcialbym sie dowiedziec gdzie (wsrod renomowanych bukow) jest najwiecej dostepnych lig pilkarskich.
Expekt ma spora oferte, kto jeszcze?[/qb][/QUOTE]tak, gamebookers ma chyba wszystkie ligi europejskie
http://www.gamebookers.com/cgi-bin/intro.cgi?rid=122159

przy wplacie >50euro (lub rownowartosc w innej walucie) przesle ci 10e na dobry poczatek

Do góry
#39089 - 06/01/2003 05:27 Re: Gdzie najlepiej grac?
skala Offline
enthusiast

Meldunek: 04/11/2002
Dzieki Conrad.
Zastanawiam sie nad Gamebookers i BetandWin,
maja chyba najbardziej mnie intersujaca oferte.

Monban, jesli sie zdecyduje to dam Ci znac.

Nie orientujecie sie czy ktorys z bukow ma w swojej ofercie nastepujace ligi pilkarskie: Francja 3, Islandia, Belgia 2, Turcja 2?

Do góry
#39090 - 06/01/2003 05:39 Re: Gdzie najlepiej grac?
grabtom Offline
old hand

[qb]Dzieki Conrad.
Zastanawiam sie nad Gamebookers i BetandWin,
maja chyba najbardziej mnie intersujaca oferte.

Monban, jesli sie zdecyduje to dam Ci znac.

Nie orientujecie sie czy ktorys z bukow ma w swojej ofercie nastepujace ligi pilkarskie: Francja 3, Islandia, Belgia 2, Turcja 2?[/qb][/QUOTE]O tych ligach raczej możesz zapomnieć u internetowych bukmacherów.

Do góry
#39091 - 06/01/2003 05:41 Re: Gdzie najlepiej grac?
Carnby Offline
enthusiast

Meldunek: 06/07/2001
[qb]
Nie orientujecie sie czy ktorys z bukow ma w swojej ofercie nastepujace ligi pilkarskie: Francja 3, Islandia, Belgia 2, Turcja 2?[/qb][/QUOTE]Globet ma wszystkie poza Francja 3(no Islandia bywala chyba troche nieregularnie), jednak niedogodnoscia jest, ze takie ligi trzeba grac w min. 3 komb.

Do góry

Moderator:  rafal08