Strona 1 z 3 1 2 3 >
Opcje tematu
#39247 - 16/12/2002 14:37 Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
bogge Offline
addict

Meldunek: 18/01/2001
Witam Serdecznie,

Nowy konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl. Konkurs zaczyna sie dziś, 16 Grudnia i potrwa do 16 Lutego 2003.

Główna nagrodą jest wyjazd dla dwóch osób na mecz Juventus - Inter Mediolan:

Przelot z Warszawy, zakwaterowanie w hotelu *** ze śniadaniem oraz bilety na mecz który odbędzie się 2 Marca 2003, czekają na zwycięzcę 2 edycji konkursu.

Najlepszych 10 typujących, otrzyma po każdej z edycji 100 PLN na koncie gracza w Expekt.com.

Reszty dowiecie się pod tym linkiem:

http://expekt.interia.pl/

oraz ze strony głównej INTERII, w dziale "Nowości" - "Typuj zdarzenia sportowe!" i "Konkursy", po kliknięciu w zakładkę Sport w portalu Interia.pl

Powodzenia! iwo:

bogge

Do góry
Bonus: Unibet
#39248 - 16/12/2002 17:41 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
arth Offline
addict

Meldunek: 11/06/2001
witam

konkurs - bardzo fajna sprawa

mam tylko jedno male uscislajace regulamin pytanie.

czy Maksymalna suma jaką Gracz może przeznaczyć na zakłady dzienne to 1 000 PLN. - jest to suma za jaka mozna maksymalnie zagrac danego dnia czy dotyczy to daty zamkniecia zakladu.
Na przyklad: jest np jakis mecz w srode, to czy mozna zagrac ten mecz za 1000 pln w poniedzialek, nastepnie za 1000 we wtorek i jeszcze za 1000 w srode.

pozdrawiam
arth

Do góry
#39249 - 16/12/2002 18:00 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
McKracken Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 04/10/2001
Ja rowniez mam pytanie.
Po rejestracji w konkursie dostalem maila z powitaniem oraz zacheta do wplacenia depozytu celem aktywacji konta (???)
A myslalem ze gra sie tylko za wirtualne pieniadze.... o co chodzi?

Do góry
#39250 - 16/12/2002 18:15 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
Anonymous
Unregistered

Co Prawda ja dopiero zaczynam... (dziś ) ale mam nadzieje że jako tako mi pójdzie... Konkurs naprawdę fajna sprawa...... No coż mogę tylko zaprosić do TYPOWANIA!!

Do góry
#39251 - 16/12/2002 18:16 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
Anonymous
Unregistered

No właśnie MacKraken ja też dostałem maila :/ hmm

Do góry
#39252 - 16/12/2002 18:49 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
Pepey Offline
enthusiast

Ludzie to jest reklama zebyscie zalozyli na prawde konto w expekcie nie bojcie zaby... wirtualna kase mozna spokojnie stawiac ja juz na dzis limit wykorzystalem... zobaczyy co z tego bedzie.

Do góry
#39253 - 16/12/2002 18:50 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
bogge Offline
addict

Witam,

Maksymalna kwota jaką można zagrać dziennie, to 1000 PLN - nie ma znaczenia kiedy dany zakład się kończy, może się kończyć nawet za 50 dni, a dotyczy to tylko i wyłącznie max. stawki dziennej na zakład. Proszę pamiętajcie, że jeżeli ktoś zbyt szybko straci swoją kwotę, nie będzie mieć zbyt dużych szans na końcowy sukces, więc proponuję nie trwonić od razu całej stawki dziennej, tylko grać rozsądnie za niższe stawki:)

E-mail jest wysyłany automatycznie, do wszystkich klientów Expekt.com - zarówno tych biorących udział w konkursie, jak i nie biorących udziału w konkursie i rejestrujących się w www.expekt.com , ma on charakter powitalny i informacyjny - dotyczy aktywacji konta gracza w Expekt.com, nie w konkursie.

W konkursie nie musicie niczego wpłacać - w regulaminie konkursu wyraźnie jest napisane iż na poczatek każdy z Was otrzyma wirtualnych 10.000 PLN do wykorzystania:)

Rozumiem konsternacje niektórych z Was po otrzymaniu e-maila, ale nie obawiajcie się niczego - konkurs jest bezpłatny

Pozostaje mi życzyc Wam wygranych i przejemnego lotu do słonecznej Italii

Jeżeli będziecie mieć jeszcze jakieś pytania, proszę przesyłać je bezpośrednio na adres support@expekt.com

Powodzenia! iwo:

Do góry
#39254 - 16/12/2002 19:00 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
jotte Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 16/09/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał JasieK:
[qb]No właśnie MacKraken ja też dostałem maila :/ hmm[/qb][/QUOTE]Czy to nie przypadkiem ich serwer wysyła maila dla każdego nowego konta????

Pytanie!
czy jeżeli ma się aktywne konto w expekcie to można grać w tą grę???

Do góry
#39255 - 16/12/2002 19:05 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
oli Offline
sottocapo

Meldunek: 02/11/2001
ja mam pytanie gdzie mozna luknac rangink wszystkich typujacych nim zagralem byl a teraz juz niema

Do góry
#39256 - 16/12/2002 19:09 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
jotte Offline
Pooh-Bah

[QUOTE]Oryginalnie wysłał oli:
[qb]ja mam pytanie gdzie mozna luknac rangink wszystkich typujacych nim zagralem byl a teraz juz niema [/qb][/QUOTE]Oli kliknij sobie na "zakłady"

Do góry
#39257 - 16/12/2002 19:14 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
wuzz Offline
veteran

Meldunek: 26/07/2001
oli - domyślam się, że ranking obejmuje tylko tych co mają przynajmniej 10000 zł, czyli tych co jeszcze nie zagrali lub wygrali i są powyżej budżetu.
Zagrałeś, masz na koncie mniej niż 10 tys, to spadłeś z rankingu (ja też )
Życzę szybkiego powrotu

bogge - czy dobrze rozumiem, że przez kilka dni mogę obstawiać ten sam typ, razem za kilka tysięcy, byleby nie przekroczyć 1 tys. łącznie dziennie?
BTW - ty też bawisz?

pozdrowienia
wuzz

Do góry
#39258 - 16/12/2002 21:02 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
jotte Offline
Pooh-Bah

Oczywiście mozna grać systemami???

Do góry
#39259 - 16/12/2002 21:16 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
Sw_Mikolaj Offline
old hand

Meldunek: 13/12/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał jotte:
[qb]Oczywiście mozna grać systemami???[/qb][/QUOTE]Oczywiscie ze tak. iwo:

Do góry
#39260 - 17/12/2002 00:55 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
Acli Offline
addict

Meldunek: 07/08/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał jotte:
[qb]
(...)
Pytanie!
czy jeżeli ma się aktywne konto w expekcie to można grać w tą grę???[/qb][/QUOTE]Witam i dołączam się do pytania...

Do góry
#39261 - 17/12/2002 01:28 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
Sw_Mikolaj Offline
old hand

Meldunek: 13/12/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Aclî:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał jotte:
[qb]
(...)
Pytanie!
czy jeżeli ma się aktywne konto w expekcie to można grać w tą grę???[/qb][/QUOTE]Witam i dołączam się do pytania... [/qb][/QUOTE]Jeszcze raz oczywiscie ze tak.

Do góry
#39262 - 17/12/2002 05:20 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
wuzz Offline
veteran

hej bogge!!!

Taki kwiatek przed chwilą znalazłem podczas próby obstawienia zakładu na dzisiaj 17.12.2002r.

Suma na zakład przewyższa maksymalny poziom stawki ustalony dla zakładów na cały tydzień.

:eek: :rolleyes:

O co chodzi?

Postawiłem wczoraj 16.12.2002 po raz pierwszy 1000 wirtualnych PLN i wygrałem troszkę.
Dzisiaj chciałem postawić kolejny 1000 wirtualnych PLN na zupełnie inny zakład i pojawia się taki komunikat jak powyżej.

W regulaminie jest mowa o 1000 witualnych PLN na dzień a nie tydzień. Skąd tu ten tydzień? A może o 1.07 w nocy jeszcze nie jest nowy dzień czy co?

Stanowczo domagam się wyjaśnień !!!

pozdrowienia
wuzz

P.S. Bardzo ten konkurs mi się podoba ze względu na jego pełną realność. Nie ma tutaj żadnych problemów z podliczaniem, pomyłkami graczy (!), błędami w kursach, typami po czasiem itd,itp.
Tylko dlaczego nie mogę nic obstawić ????

Do góry
#39263 - 17/12/2002 05:52 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
Yzerman Offline
veteran

Meldunek: 31/10/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał bogge:
[qb]Witam,

Maksymalna kwota jaką można zagrać dziennie, to 1000 PLN [/qb][/QUOTE]jak to?
mam obstawiony jeden slip za 1000(kończy sie we środę, na razie do przodu Leeds, Porto i Shamrock, została Vitesse i NAC) i przed chwilą próbowałem obstawić kolejny kupon za 100, a automat na to że tak jak u kolegi powyżej "przekroczyłeś limit tygodniowy".
więc ten 1000 to na dzień czy na tydzień?

Do góry
#39264 - 17/12/2002 06:28 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
tyler Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/09/2002
panowie, czy to ja jestem ślepy, czy to oferta expekt'u jest tak żenująca?! pierwszy raz wszedłem na ich stronę w celach konkursowych, i szukam np. pucharu belgii, turcji, grecji, szukam i nie mogę znaleźć! zamiast tego koszykówka szwedzka? litości, co to ma być?

ps. i jeszcze pyt.:'10000 do wykorzystania', czyli nawet jeśli wygrywam i jestem ponad tą kwotę to nie mogę dalej grać jeśli łączna suma stawek przekroczy w/w 10000?
z góry dzięki

Do góry
#39265 - 17/12/2002 10:52 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
Anonymous
Unregistered

Suma na zakład przewyższa maksymalny poziom stawki ustalony dla zakładów na cały tydzień.

Mi takie coś wyskakuje.......

Do góry
#39266 - 17/12/2002 13:33 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
jotte Offline
Pooh-Bah

U mnie to samo !!!
Wszystkie zakłady zakończone wczoraj zagrałem za 1000!
Dzisiaj próbuję za parę złociszy i mam ten sam komunikat!

Ktoś źle powprowadzał limity czy się chłopaki pomylily w regulaminie?

Do góry
#39267 - 17/12/2002 13:35 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
Goodman Offline
veteran

Meldunek: 08/11/2001
Witam

Oczywiście mi też to wyskakuje czyli to jest chyba limit tygodniowy te 1000 PLN.

Salutos
Goodman

Do góry
#39268 - 17/12/2002 14:06 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
Happy Birthday szutek Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 02/09/2002
Swietny konkurs i również świtny sposób na reklame dla expektu.

Do góry
#39269 - 17/12/2002 14:25 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
piil Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 07/01/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał SheTee:
[qb]Swietny konkurs i również świtny sposób na reklame dla expektu.[/qb][/QUOTE]Sadzac z komentarzy tu to na razie na antyreklame Ale moze sie poprawią...

Do góry
#39270 - 17/12/2002 17:22 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
McKracken Offline
Pooh-Bah

Wyglada na to ze Expekt dal ciala z tymi limitami.
To burzy taktyke, mamy czekac do nastepnego tygodnia?

Do góry
#39271 - 17/12/2002 17:50 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
Anonymous
Unregistered

Bogge to możesz na udzielić wyczerpującej odpowiedzi na ten temat?? ....... gdyż w regulaminie jest wyraźnie napisane:
(http://expekt.interia.pl/regulamin/index.html)
"13. Gra polega na obserwowaniu i wyborze spośród oferty zdarzeń sportowych tych, które zdaniem Gracza, zakończą się sukcesem.
Po zarejestrowaniu, każdy uczestnik gry otrzyma wirtualną kwotę 10 000 PLN na swoje konto. Maksymalna suma jaką Gracz może przeznaczyć na zakłady dzienne to 1 000 PLN. "

Pozdrówka
JasieK -

Do góry
#39272 - 17/12/2002 18:35 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
Anonymous
Unregistered

JA mam dokladnie ten sam problem zagralem wczoraj za limit dzienny czyli 1000 zl. A dzis z uporem maniaka pojawia sie komunikat ze wykorzystalem linit tygodniowy !!! Pisal moze ktos do expekt ???

Do góry
#39273 - 17/12/2002 18:54 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
volsung Offline
member

ja właśnie zawarłem kupon i wszystko jest ok

Do góry
#39274 - 17/12/2002 18:58 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
Anonymous
Unregistered

Juz wszystko jest OK.

Do góry
#39275 - 17/12/2002 21:04 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
Happy Birthday szutek Offline
Pooh-Bah

Cos nie tak - dzisiaj postawilem juz zaklady za sume 1800zł i wszystkie na dzien dzisiejszy. Moze dlatego ze wczoraj nie gralem to dzisiaj mam 2000

Do góry
#39276 - 17/12/2002 21:14 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
slav007o Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 10/12/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał SheTee:
[qb]Cos nie tak - dzisiaj postawilem juz zaklady za sume 1800zł i wszystkie na dzien dzisiejszy. Moze dlatego ze wczoraj nie gralem to dzisiaj mam 2000[/qb][/QUOTE]A propos to SheTee, lepiej się nie przyznawaj, że to ty grasz bo później nie wypłacą ci kasy w razie zwycięstwa, jak chcesz to lepiej graj na starszego, bo z tego co mi wiadomo to niepełnoletni nie mogą brać udziału w konkursie, choć założe się, że jest tak z jakimś procentem uczestników konkursu

Pozdrawiam

SLAV

Do góry
#39277 - 17/12/2002 21:17 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
GerardYo Offline
veteran

Meldunek: 10/12/2002
Tez juz sie zapisalem i obstawilem na dzisaij zobaczymy co z tego bedzie. PS: Jak oni pozniej sie skontaktują (przez maila)? A wogole to beda sprawdzac imie i nazwisko w dowodzie wygranego?
Mysle ze tak bedzie wiec niepelnoletni lepiej niech nie wygrywaja;)

Do góry
#39278 - 17/12/2002 22:20 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
GerardYo Offline
veteran

Meldunek: 10/12/2002
kurcze zniknela mi lista najlepszych, jak wchodze juz jes=ej nie ma i nie moge jej nigdzie znalezc?

Do góry
#39279 - 17/12/2002 22:46 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
wuzz Offline
veteran

Szanowny bogge!

"... Maksymalna suma jaką Gracz może przeznaczyć na zakłady dzienne to 1 000 PLN. "

Proszę o wykładnię powyższego czyli przełożenie na ludzki język albo ewentualnie wybór jednej z dwóch opcji:

1. Gracz może postawić na zakłady odbywające się danego dnia do 1000 PLN (tzn. może obstawiać kiedykolwiek, ale suma stawek na dany dzień nie może przekroczyć 1000 PLN)
2. Gracz może danego dnia postawić na zakłady odbywające kiedykolwiek do 1000 PLN

Jeżeli słuszna jest opcja 1., to OK
Jeżeli słuszna jest opcja 2., to uprzejmnie donoszę na samego siebie, że właśnie dzisiaj postawiłem najpierw 1000 wirtualnych PLN na jeden mecz dzisiejszy (jest już w toku) a trochę później 500 wirtualnych PLN na mecz jutrzejszy. System przyjął drugi zakład bez zająknięcia.
Razem 1500 PLN postawiłem jednego dnia, ale na każdy dzień nie przekroczyłem 1000 PLN.

Proszę o odpowiedź co teraz będzie z tym drugim zakładem (zawartym dzisiaj na jutro)?

pozdrowienia
wuzz

Do góry
#39280 - 17/12/2002 23:09 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
OSKAR Offline
member

Meldunek: 21/09/2002
ja wlasnie postawilem na jeden piatkowy pojedynek 3000 i juz nie wiem jak to jest z tymi limitami jesli jakies sa

Do góry
#39281 - 17/12/2002 23:46 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
bogge Offline
addict

Witam,

Przepraszam za małe zamieszanie wynikłe z konkursem, ale nigdy nie da się wszystkiego przewidzieć w 100%, a dziś właśnie wyniknęła sytuacja, która spowodowała małe zamieszanie w konkursie.

Panowie, na początek proszę kolejny raz, aby wszelkie pytania kierować bezpośrednio na adres support@expekt.com - tam otrzymacie na pewno odpowiedź dotyczącą konkursu, jak i również Expekt.com.

Proszę również abyście spojrzeli raz jeszcze na regulamin konkursu, został on na prośbę klientów zmieniony około godziny 14:00 w taki sposób, że zrezygnowaliśmy z ograniczenia dziennego sumy jaką można przeznaczyć na typy z 1000 PLN, na rzecz ograniczenia tygodniowego w wysokości 7000 PLN - wszelkie zakłady zawarte od dnia rejestracji, przez okres 7 dni, podlegają jedynemu ograniczeniu, jakim jest ograniczenie w wysokości sumy jaka mozna przeznaczyć w tygodniu na zakłady, do sumy 7000 PLN.

Jeżeli ktoś dziś umieści zakład za 7000 PLN, nie będzie mógł zagrać aż do upłynięcia okresu 7 dni za jakąkolwiek stawkę - system poinformuje Was o tym, odpowiednią informacją. Jeżeli ktoś będzie grać przeznaczając 1000 PLN dziennie od dnia rejestracji, będzie mógł tą kwotą dysponować przez cały tydzień.

Teraz mam do Was prośbę i odwołuję się do Waszego zdrowego rozsądku:
Nie trwońcie od razu maksymalnej dopuszczalnej kwoty na zakłady - to naprawdę do niczego dobrego nie prowadzi, a spowodowac może zablokowanie sobie możliwości gry przez kolejne dni trwania zabawy, sami wiecie, iż najgorszym jest patrzeć na dany kurs, wiedząc lub mając przekonanie że to właśnie on "wejdzie", ale nie mając na zagranie właśnie tego zdarzenia wystarczających funduszy, bądź tak jak w konkursie, mając zablokowaną możliwość zagrania owego zdarzenia, na własną prośbę - trwoniąc od razu maksymalna sumę przewidzianą dla danego okresu. Pamietajcie że ten konkurs nie konczy się dziś, ani jutro, tylko trwa do 16 Lutego - wtedy okaże się kto zwyciężył

Grając za własne pieniądze, nie wirtualne, z reguły stawki za jakie decyduje się zagrać klient, są zdecydowanie niższe aniżeli w konkursie - 3000 złotych jednorazowo jak napisane w jednym z powyższych postów, albo tak jak na samym początku konkursu, od razu maksymalna stawka - po co? Nie narzucam nikomu sposobu gry, jest to zabawa i to do Was należy decyzja, ale również jest to znakomity trening przed rozpoczęciem prawdziwej gry u bukmachera Internetowego w której na dodatek mozna otrzymać nagrody, tak więc proszę raz jeszcze abyście zastanowili się, co w takiej sytuacji zrobilibyście, gdyby kwota jaką dysponujecie w tej chwili w konkursie, była naprawdę Waszą, nie tylko wirtualną - gwarantuję że podejście do zagrania tego kursu diametralnie będzie się wtedy różniło.

Jeżeli będziecie mieć jeszcze jakieś pytania, proszę przeczytajcie raz jeszcze regulamin, lub prześlijcie e-mail na adres support@expekt.com

Powodzenia w konkursie i raz jeszcze przepraszam za zamieszanie spowodowane dzisiejszego dnia iwo:

Do góry
#39282 - 18/12/2002 01:11 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
Anonymous
Unregistered

No więc tak .. mam taki mały problem na początku zarejestrowałem się i było wszystko OK zagrałem za 1000 PLN (wygrałem 1415) i na tym skonczyłem dzień po czym nastepnego dnia chciałem obstawić jeszcze raz za 1000 PLN i nie mogłem się zalogować(jeeszcze wtedy nie wiedziałem jak) więc sobie pomyślałem, że coś w danych nie weszło i zarejestrowałem się jeszcze raz pod ten samo imię i nazwisko, potem dowiedziałem jak się logować i już wtedy wiedziałem że popełniłem fatalny bląd, więc teraz pisze tutaj do boggiego czy przez tez błąd zostane zdyskflifikowany? czy nie mozna by usunąć jedno z tych kont? prosze o szybką odpowiedź....... boggie

Do góry
#39283 - 18/12/2002 05:22 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
arth Offline
addict

moja rada - nie wykonuj zadnych operacji/zakladow na tym drugim koncie i najlepiej chyba napisac maila do Expektu z prosba o skasowanie tego blednie zalozonego konta.

arth

Do góry
#39284 - 18/12/2002 19:18 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
Anonymous
Unregistered

właśnie tak zrobiłem arth

Do góry
#39285 - 18/12/2002 20:03 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
FanJagi Offline
veteran

Meldunek: 29/07/2002
Czy ktoś z Was korzysta z funkcji sms-owego powiadamiania o wyniku meczu. Jeśli tak jaki prefix wybraliście. Ja mam "1"- zamówiłem już kilka sms-ów i ani razu nie doszły. Numer mojego telefonu na pewno wpisałem dobrze.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź. iwo:

Do góry
#39286 - 18/12/2002 20:13 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
Waski Offline
enthusiast

Meldunek: 06/11/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał FanJagi:
[qb]Czy ktoś z Was korzysta z funkcji sms-owego powiadamiania o wyniku meczu. Jeśli tak jaki prefix wybraliście. Ja mam "1"- zamówiłem już kilka sms-ów i ani razu nie doszły. Numer mojego telefonu na pewno wpisałem dobrze.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź. iwo: [/qb][/QUOTE]Musisz wybrać +48

Do góry
#39287 - 18/12/2002 21:57 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
Garrett Offline
addict

Meldunek: 29/10/2002
Mam takie pytanko: puściłem w jeden dzień 2 kupony po 1000 zł każdy. Dopiero później zobaczyłem punkt regulaminu ograniczający kwotę dziennego wkładu do 1000 zł. Co mam teraz zrobić? Czy zostanę zdyskwalifikowany? Jeżeli mogę w jakiś sposób uratować jeszcze moją "ass", to proszę o info, jak to zrobić . Dzięki z góry.

Do góry
#39288 - 18/12/2002 22:18 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
Raho Offline
old hand

Meldunek: 19/12/2001
Garret czasem warto przeczytac co pisał ktos już wcześniej!!!!!

bogge
Proszę również abyście spojrzeli raz jeszcze na regulamin konkursu, został on na prośbę klientów zmieniony około godziny 14:00 w taki sposób, że zrezygnowaliśmy z ograniczenia dziennego sumy jaką można przeznaczyć na typy z 1000 PLN, na rzecz ograniczenia tygodniowego w wysokości 7000 PLN - wszelkie zakłady zawarte od dnia rejestracji, przez okres 7 dni, podlegają jedynemu ograniczeniu, jakim jest ograniczenie w wysokości sumy jaka mozna przeznaczyć w tygodniu na zakłady, do sumy 7000 PLN

Pozdrawiam

Do góry
#39289 - 18/12/2002 23:29 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
Garrett Offline
addict

Meldunek: 29/10/2002
no właśnie... po napisaniu swojego postu przeczytałem wcześniejsze i znalazłem odpowiedź. Tak czy inaczej - Raho dzięki za oddzew

Do góry
#39290 - 19/12/2002 18:32 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
Qcz Offline
old hand

Meldunek: 07/11/2002
Jak mam takie pytanie: Załóżmy, że dziś tj w czwartek stawiam 7 tyś (cały limit tygodniowy), na kilka zakładów, które trwają od czwartku do poniedziałku. Pytanie brzmi: kolejne pieniądze mogę postawić w next czwartek czy dopiero 7 dni po tym jak skończy się mój kupon.
Pozdro all

Do góry
#39291 - 19/12/2002 22:14 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
slav007o Offline
Carpal Tunnel

bogge mam do Ciebie sprawę odnośnie Expektu, czy mógłbyś się do mnie zgłosić na maila slav007o@poczta.onet.pl, gdyż ostatnio wygrałem jeden kupon u was, w firma wasza mi go nie zaliczyła. Fakt może nie gram za takie sumy jak pan Rafter, głównie dlatego iż gram dla zabawy i to jest promocyjna kasa, ale kurde jak wygrałem to czemu nie powinna być mi przyznana wygrana

Pozdrawiam bogge

SLAV

Do góry
#39292 - 19/12/2002 22:16 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
slav007o Offline
Carpal Tunnel

Szczególnie mnie to zirytowało gdyż wysłał do mnie potwierdzenie Expekt, iż wygrałem ten kupon, a później mi wyczyścili kasę z konta którą wygrałem

SLAV

Do góry
#39293 - 28/12/2002 20:23 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
Valldemaar Offline
member

Meldunek: 07/08/2002
Witam

Przy obstawieniu kuponu (sytem) w konkursie i podaniu kwoty za ktora chce zagrac pokazala mi sie informacja, ze wysokosc wygranej z kuponu nie moze przekroczyc 20.000 . Musialm wiec zmniejszyc kwote stawiana na pojedynczy zaklad.

Mam pytanie. Czy w Expekt to norma, ze wartosc kuponu systemowego, a nie pojedynczego zakladu, nie moze przekroczyc 20.000 ?

Do góry
#39294 - 06/01/2003 13:21 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
Anonymous
Unregistered

Czy ktoś miał podobne kłopoty lub wie co zrobić: mianowicie w lewej części ekranu gdzie pojawiają się zdarzenia dołączane do kuponu mam tekst: "<!---- Unfortunately, Microsoft has added a clever new -- "feature" to Internet Explorer. If the text in -- an error's message is "too small", specifically -- less than 512 bytes, Internet Explorer returns -- its own error message. Yes, you can turn that -- off, but *surprise* it's pretty tricky to find -- buried as a switch called "smart error -- messages" That means, of course, that many of -- Resin's error messages are censored by default. -- And, of course, you'll be shocked to learn that -- IIS always returns error messages that are long -- enough to make Internet Explorer happy. The -- workaround is pretty simp" i nie moge od wczoraj wysłaś, żadnego kuponu. Jeszcze jedno - na moim normalnym koncie expekt - za prawdziwe pieniądze - nie mam żadnych problemów.

Do góry
#39295 - 06/01/2003 19:02 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
arth Offline
addict

Moze pora zmienic swoja przegladarke internetowa z "jedynie slusznej" IE na cos bardziej normalnego i dzialajacego, jak np Opera ?

arth

Do góry
#39296 - 06/01/2003 21:33 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
Anonymous
Unregistered

Zmiana przeglądarki nic nie daje, tak samo lewa część nie działa, na innych komputerach z których sie logowałem do konkursu(wcześniej było bez problemów). Dodam, że nic nie zmieniałem w ustawieniach IE.

Do góry
#39297 - 06/01/2003 23:32 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
piil Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 07/01/2002
Mam to samo i to na 2 kompach z IE.
Pisalem do supportu dzis.
Odpisali zeby wyczyscic cookies i tymczasowe pliki internetowe i zrestartowac. 'powinno pomoc'.
Ale nie sprawdzalem jeszcze

PI

Do góry
#39298 - 07/01/2003 00:00 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
Anonymous
Unregistered

Też do nich pisałem i odpowiedź taka sama. U mnie nie pomogło, napisz jak poszło Tobie.

Do góry
#39299 - 07/01/2003 00:54 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
gruda Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 20/10/2002
sam mialem podobne problemy, wynika to prawdopodobnie ze zlej obslugi skryptow javy, praktycznie nic mi sie na forum nie wyswietlalo-jedynie czysty text. instalowalem opere, nowego IE, dodatkowe konsole i nic nie pomagalo, dopiero format twardziela zalatwil sprawe.

Do góry
#39300 - 07/01/2003 03:00 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
twist Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 04/09/2002
Jak mozna wywnioskować z komentarza "Unfortunately, ..." microsoft nie przebiera w środkach, żeby zniechęcić do alternatywnych rozwiązań WEB'owych takich jak JSP na rzecz swojego IIS czyli ASP.
Moge się tylko domyślać, na czym oparty jest web serwis expektu. Ale o ile się nie mylę, to np Resin omija "dziwne" (czyt perfidne) zachowywanie się przeglądarek IE pojawiające się, gdy odpowiedź HTTP serwletu jest mniejsza niż 512 bajtów, poprzez sztuczne dodanie do odpowiedzi HTTP powyższego komentarza html'owego "unfortunately...", który nie wiedziec czemu wyświetla się w twojej przegladarce, zamiast menu kuponu. :eek: Dziwne

Dodam tylko na zakończenie, że równie długą odpowiedź wygenerowaną przez ASP (jedynie 'poprawna politycznie' technologia wg microsoftu:) ), IE w każdej wersji połyka bez zająknięcia.

Do góry
#39301 - 14/01/2003 11:13 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
Slawek 007 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/02/2002
ej sorry ale jak sie zacznie II edycja to wszyscy maja znowu po 10 tys. ?

Do góry
#39302 - 15/01/2003 01:16 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
Krysti24 Offline
old hand

Meldunek: 20/12/2002
Ej wlasnie w II edycji wszyscy maja znow po 10 tys. ?

Do góry
#39303 - 17/01/2003 00:15 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
Anonymous
Unregistered

Kiedy startuje II edycja???????

Do góry
#39304 - 17/01/2003 00:22 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
full Offline
enthusiast

przedwczoraj w nocy na stronie byla lista uczestnikow i wszyscy mieli po 10000 potem znikla i teraz tez cisza

Do góry
Strona 1 z 3 1 2 3 >

Moderator:  rafal08