Strona 2 z 3 < 1 2 3 >
Opcje tematu
#39267 - 17/12/2002 13:35 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
Goodman Offline
veteran

Meldunek: 08/11/2001
Witam

Oczywiście mi też to wyskakuje czyli to jest chyba limit tygodniowy te 1000 PLN.

Salutos
Goodman

Do góry
Bonus: Unibet
#39268 - 17/12/2002 14:06 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
Happy Birthday szutek Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 02/09/2002
Swietny konkurs i również świtny sposób na reklame dla expektu.

Do góry
#39269 - 17/12/2002 14:25 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
piil Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 07/01/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał SheTee:
[qb]Swietny konkurs i również świtny sposób na reklame dla expektu.[/qb][/QUOTE]Sadzac z komentarzy tu to na razie na antyreklame Ale moze sie poprawią...

Do góry
#39270 - 17/12/2002 17:22 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
McKracken Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 04/10/2001
Wyglada na to ze Expekt dal ciala z tymi limitami.
To burzy taktyke, mamy czekac do nastepnego tygodnia?

Do góry
#39271 - 17/12/2002 17:50 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
Anonymous
Unregistered

Bogge to możesz na udzielić wyczerpującej odpowiedzi na ten temat?? ....... gdyż w regulaminie jest wyraźnie napisane:
(http://expekt.interia.pl/regulamin/index.html)
"13. Gra polega na obserwowaniu i wyborze spośród oferty zdarzeń sportowych tych, które zdaniem Gracza, zakończą się sukcesem.
Po zarejestrowaniu, każdy uczestnik gry otrzyma wirtualną kwotę 10 000 PLN na swoje konto. Maksymalna suma jaką Gracz może przeznaczyć na zakłady dzienne to 1 000 PLN. "

Pozdrówka
JasieK -

Do góry
#39272 - 17/12/2002 18:35 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
Anonymous
Unregistered

JA mam dokladnie ten sam problem zagralem wczoraj za limit dzienny czyli 1000 zl. A dzis z uporem maniaka pojawia sie komunikat ze wykorzystalem linit tygodniowy !!! Pisal moze ktos do expekt ???

Do góry
#39273 - 17/12/2002 18:54 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
volsung Offline
member

ja właśnie zawarłem kupon i wszystko jest ok

Do góry
#39274 - 17/12/2002 18:58 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
Anonymous
Unregistered

Juz wszystko jest OK.

Do góry
#39275 - 17/12/2002 21:04 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
Happy Birthday szutek Offline
Pooh-Bah

Cos nie tak - dzisiaj postawilem juz zaklady za sume 1800zł i wszystkie na dzien dzisiejszy. Moze dlatego ze wczoraj nie gralem to dzisiaj mam 2000

Do góry
#39276 - 17/12/2002 21:14 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
slav007o Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 10/12/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał SheTee:
[qb]Cos nie tak - dzisiaj postawilem juz zaklady za sume 1800zł i wszystkie na dzien dzisiejszy. Moze dlatego ze wczoraj nie gralem to dzisiaj mam 2000[/qb][/QUOTE]A propos to SheTee, lepiej się nie przyznawaj, że to ty grasz bo później nie wypłacą ci kasy w razie zwycięstwa, jak chcesz to lepiej graj na starszego, bo z tego co mi wiadomo to niepełnoletni nie mogą brać udziału w konkursie, choć założe się, że jest tak z jakimś procentem uczestników konkursu

Pozdrawiam

SLAV

Do góry
#39277 - 17/12/2002 21:17 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
GerardYo Offline
veteran

Meldunek: 10/12/2002
Tez juz sie zapisalem i obstawilem na dzisaij zobaczymy co z tego bedzie. PS: Jak oni pozniej sie skontaktują (przez maila)? A wogole to beda sprawdzac imie i nazwisko w dowodzie wygranego?
Mysle ze tak bedzie wiec niepelnoletni lepiej niech nie wygrywaja;)

Do góry
#39278 - 17/12/2002 22:20 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
GerardYo Offline
veteran

Meldunek: 10/12/2002
kurcze zniknela mi lista najlepszych, jak wchodze juz jes=ej nie ma i nie moge jej nigdzie znalezc?

Do góry
#39279 - 17/12/2002 22:46 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
wuzz Offline
veteran

Meldunek: 26/07/2001
Szanowny bogge!

"... Maksymalna suma jaką Gracz może przeznaczyć na zakłady dzienne to 1 000 PLN. "

Proszę o wykładnię powyższego czyli przełożenie na ludzki język albo ewentualnie wybór jednej z dwóch opcji:

1. Gracz może postawić na zakłady odbywające się danego dnia do 1000 PLN (tzn. może obstawiać kiedykolwiek, ale suma stawek na dany dzień nie może przekroczyć 1000 PLN)
2. Gracz może danego dnia postawić na zakłady odbywające kiedykolwiek do 1000 PLN

Jeżeli słuszna jest opcja 1., to OK
Jeżeli słuszna jest opcja 2., to uprzejmnie donoszę na samego siebie, że właśnie dzisiaj postawiłem najpierw 1000 wirtualnych PLN na jeden mecz dzisiejszy (jest już w toku) a trochę później 500 wirtualnych PLN na mecz jutrzejszy. System przyjął drugi zakład bez zająknięcia.
Razem 1500 PLN postawiłem jednego dnia, ale na każdy dzień nie przekroczyłem 1000 PLN.

Proszę o odpowiedź co teraz będzie z tym drugim zakładem (zawartym dzisiaj na jutro)?

pozdrowienia
wuzz

Do góry
#39280 - 17/12/2002 23:09 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
OSKAR Offline
member

Meldunek: 21/09/2002
ja wlasnie postawilem na jeden piatkowy pojedynek 3000 i juz nie wiem jak to jest z tymi limitami jesli jakies sa

Do góry
#39281 - 17/12/2002 23:46 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
bogge Offline
addict

Meldunek: 18/01/2001
Witam,

Przepraszam za małe zamieszanie wynikłe z konkursem, ale nigdy nie da się wszystkiego przewidzieć w 100%, a dziś właśnie wyniknęła sytuacja, która spowodowała małe zamieszanie w konkursie.

Panowie, na początek proszę kolejny raz, aby wszelkie pytania kierować bezpośrednio na adres support@expekt.com - tam otrzymacie na pewno odpowiedź dotyczącą konkursu, jak i również Expekt.com.

Proszę również abyście spojrzeli raz jeszcze na regulamin konkursu, został on na prośbę klientów zmieniony około godziny 14:00 w taki sposób, że zrezygnowaliśmy z ograniczenia dziennego sumy jaką można przeznaczyć na typy z 1000 PLN, na rzecz ograniczenia tygodniowego w wysokości 7000 PLN - wszelkie zakłady zawarte od dnia rejestracji, przez okres 7 dni, podlegają jedynemu ograniczeniu, jakim jest ograniczenie w wysokości sumy jaka mozna przeznaczyć w tygodniu na zakłady, do sumy 7000 PLN.

Jeżeli ktoś dziś umieści zakład za 7000 PLN, nie będzie mógł zagrać aż do upłynięcia okresu 7 dni za jakąkolwiek stawkę - system poinformuje Was o tym, odpowiednią informacją. Jeżeli ktoś będzie grać przeznaczając 1000 PLN dziennie od dnia rejestracji, będzie mógł tą kwotą dysponować przez cały tydzień.

Teraz mam do Was prośbę i odwołuję się do Waszego zdrowego rozsądku:
Nie trwońcie od razu maksymalnej dopuszczalnej kwoty na zakłady - to naprawdę do niczego dobrego nie prowadzi, a spowodowac może zablokowanie sobie możliwości gry przez kolejne dni trwania zabawy, sami wiecie, iż najgorszym jest patrzeć na dany kurs, wiedząc lub mając przekonanie że to właśnie on "wejdzie", ale nie mając na zagranie właśnie tego zdarzenia wystarczających funduszy, bądź tak jak w konkursie, mając zablokowaną możliwość zagrania owego zdarzenia, na własną prośbę - trwoniąc od razu maksymalna sumę przewidzianą dla danego okresu. Pamietajcie że ten konkurs nie konczy się dziś, ani jutro, tylko trwa do 16 Lutego - wtedy okaże się kto zwyciężył

Grając za własne pieniądze, nie wirtualne, z reguły stawki za jakie decyduje się zagrać klient, są zdecydowanie niższe aniżeli w konkursie - 3000 złotych jednorazowo jak napisane w jednym z powyższych postów, albo tak jak na samym początku konkursu, od razu maksymalna stawka - po co? Nie narzucam nikomu sposobu gry, jest to zabawa i to do Was należy decyzja, ale również jest to znakomity trening przed rozpoczęciem prawdziwej gry u bukmachera Internetowego w której na dodatek mozna otrzymać nagrody, tak więc proszę raz jeszcze abyście zastanowili się, co w takiej sytuacji zrobilibyście, gdyby kwota jaką dysponujecie w tej chwili w konkursie, była naprawdę Waszą, nie tylko wirtualną - gwarantuję że podejście do zagrania tego kursu diametralnie będzie się wtedy różniło.

Jeżeli będziecie mieć jeszcze jakieś pytania, proszę przeczytajcie raz jeszcze regulamin, lub prześlijcie e-mail na adres support@expekt.com

Powodzenia w konkursie i raz jeszcze przepraszam za zamieszanie spowodowane dzisiejszego dnia iwo:

Do góry
#39282 - 18/12/2002 01:11 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
Anonymous
Unregistered

No więc tak .. mam taki mały problem na początku zarejestrowałem się i było wszystko OK zagrałem za 1000 PLN (wygrałem 1415) i na tym skonczyłem dzień po czym nastepnego dnia chciałem obstawić jeszcze raz za 1000 PLN i nie mogłem się zalogować(jeeszcze wtedy nie wiedziałem jak) więc sobie pomyślałem, że coś w danych nie weszło i zarejestrowałem się jeszcze raz pod ten samo imię i nazwisko, potem dowiedziałem jak się logować i już wtedy wiedziałem że popełniłem fatalny bląd, więc teraz pisze tutaj do boggiego czy przez tez błąd zostane zdyskflifikowany? czy nie mozna by usunąć jedno z tych kont? prosze o szybką odpowiedź....... boggie

Do góry
#39283 - 18/12/2002 05:22 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
arth Offline
addict

Meldunek: 11/06/2001
moja rada - nie wykonuj zadnych operacji/zakladow na tym drugim koncie i najlepiej chyba napisac maila do Expektu z prosba o skasowanie tego blednie zalozonego konta.

arth

Do góry
#39284 - 18/12/2002 19:18 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
Anonymous
Unregistered

właśnie tak zrobiłem arth

Do góry
#39285 - 18/12/2002 20:03 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
FanJagi Offline
veteran

Meldunek: 29/07/2002
Czy ktoś z Was korzysta z funkcji sms-owego powiadamiania o wyniku meczu. Jeśli tak jaki prefix wybraliście. Ja mam "1"- zamówiłem już kilka sms-ów i ani razu nie doszły. Numer mojego telefonu na pewno wpisałem dobrze.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź. iwo:

Do góry
#39286 - 18/12/2002 20:13 Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
Waski Offline
enthusiast

Meldunek: 06/11/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał FanJagi:
[qb]Czy ktoś z Was korzysta z funkcji sms-owego powiadamiania o wyniku meczu. Jeśli tak jaki prefix wybraliście. Ja mam "1"- zamówiłem już kilka sms-ów i ani razu nie doszły. Numer mojego telefonu na pewno wpisałem dobrze.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź. iwo: [/qb][/QUOTE]Musisz wybrać +48

Do góry
Strona 2 z 3 < 1 2 3 >

Moderator:  rafal08