#39287 - 18/12/2002 21:57
Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
|
addict
Meldunek: 29/10/2002
|
Mam takie pytanko: puściłem w jeden dzień 2 kupony po 1000 zł każdy. Dopiero później zobaczyłem punkt regulaminu ograniczający kwotę dziennego wkładu do 1000 zł. Co mam teraz zrobić? Czy zostanę zdyskwalifikowany? Jeżeli mogę w jakiś sposób uratować jeszcze moją "ass", to proszę o info, jak to zrobić  . Dzięki z góry.
|
Do góry
|
|
|
|
#39288 - 18/12/2002 22:18
Re: Otwarte Mistrzostwa Polski w Typowaniu! Konkurs Expekt.com w Portalu Interia.pl
|
old hand
Meldunek: 19/12/2001
|
Garret czasem warto przeczytac co pisał ktos już wcześniej!!!!!
bogge Proszę również abyście spojrzeli raz jeszcze na regulamin konkursu, został on na prośbę klientów zmieniony około godziny 14:00 w taki sposób, że zrezygnowaliśmy z ograniczenia dziennego sumy jaką można przeznaczyć na typy z 1000 PLN, na rzecz ograniczenia tygodniowego w wysokości 7000 PLN - wszelkie zakłady zawarte od dnia rejestracji, przez okres 7 dni, podlegają jedynemu ograniczeniu, jakim jest ograniczenie w wysokości sumy jaka mozna przeznaczyć w tygodniu na zakłady, do sumy 7000 PLN
Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#39289 - 18/12/2002 23:29
|
addict
Meldunek: 29/10/2002
|
no właśnie... po napisaniu swojego postu przeczytałem wcześniejsze i znalazłem odpowiedź. Tak czy inaczej - Raho dzięki za oddzew
|
Do góry
|
|
|
|
#39290 - 19/12/2002 18:32
|
old hand
Meldunek: 07/11/2002
|
Jak mam takie pytanie: Załóżmy, że dziś tj w czwartek stawiam 7 tyś (cały limit tygodniowy), na kilka zakładów, które trwają od czwartku do poniedziałku. Pytanie brzmi: kolejne pieniądze mogę postawić w next czwartek czy dopiero 7 dni po tym jak skończy się mój kupon. Pozdro all
|
Do góry
|
|
|
|
#39291 - 19/12/2002 22:14
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/12/2001
|
bogge mam do Ciebie sprawę odnośnie Expektu, czy mógłbyś się do mnie zgłosić na maila slav007o@poczta.onet.pl, gdyż ostatnio wygrałem jeden kupon u was, w firma wasza mi go nie zaliczyła. Fakt może nie gram za takie sumy jak pan Rafter, głównie dlatego iż gram dla zabawy i to jest promocyjna kasa, ale kurde jak wygrałem to czemu nie powinna być mi przyznana wygrana Pozdrawiam bogge SLAV
|
Do góry
|
|
|
|
#39293 - 28/12/2002 20:23
|
member
Meldunek: 07/08/2002
|
Witam
Przy obstawieniu kuponu (sytem) w konkursie i podaniu kwoty za ktora chce zagrac pokazala mi sie informacja, ze wysokosc wygranej z kuponu nie moze przekroczyc 20.000 . Musialm wiec zmniejszyc kwote stawiana na pojedynczy zaklad.
Mam pytanie. Czy w Expekt to norma, ze wartosc kuponu systemowego, a nie pojedynczego zakladu, nie moze przekroczyc 20.000 ?
|
Do góry
|
|
|
|
#39294 - 06/01/2003 13:21
|
Anonymous
Unregistered
|
Czy ktoś miał podobne kłopoty lub wie co zrobić: mianowicie w lewej części ekranu gdzie pojawiają się zdarzenia dołączane do kuponu mam tekst: "<!---- Unfortunately, Microsoft has added a clever new -- "feature" to Internet Explorer. If the text in -- an error's message is "too small", specifically -- less than 512 bytes, Internet Explorer returns -- its own error message. Yes, you can turn that -- off, but *surprise* it's pretty tricky to find -- buried as a switch called "smart error -- messages" That means, of course, that many of -- Resin's error messages are censored by default. -- And, of course, you'll be shocked to learn that -- IIS always returns error messages that are long -- enough to make Internet Explorer happy. The -- workaround is pretty simp" i nie moge od wczoraj wysłaś, żadnego kuponu. Jeszcze jedno - na moim normalnym koncie expekt - za prawdziwe pieniądze - nie mam żadnych problemów.
|
Do góry
|
|
|
|
#39296 - 06/01/2003 21:33
|
Anonymous
Unregistered
|
Zmiana przeglądarki nic nie daje, tak samo lewa część nie działa, na innych komputerach z których sie logowałem do konkursu(wcześniej było bez problemów). Dodam, że nic nie zmieniałem w ustawieniach IE.
|
Do góry
|
|
|
|
#39297 - 06/01/2003 23:32
|
Pooh-Bah
Meldunek: 07/01/2002
|
Mam to samo i to na 2 kompach z IE. Pisalem do supportu dzis. Odpisali zeby wyczyscic cookies i tymczasowe pliki internetowe i zrestartowac. 'powinno pomoc'. Ale nie sprawdzalem jeszcze
PI
|
Do góry
|
|
|
|
#39298 - 07/01/2003 00:00
|
Anonymous
Unregistered
|
Też do nich pisałem i odpowiedź taka sama. U mnie nie pomogło, napisz jak poszło Tobie.
|
Do góry
|
|
|
|
#39300 - 07/01/2003 03:00
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/09/2002
|
Jak mozna wywnioskować z komentarza "Unfortunately, ..." microsoft nie przebiera w środkach, żeby zniechęcić do alternatywnych rozwiązań WEB'owych takich jak JSP na rzecz swojego IIS czyli ASP. Moge się tylko domyślać, na czym oparty jest web serwis expektu. Ale o ile się nie mylę, to np Resin omija "dziwne" (czyt perfidne) zachowywanie się przeglądarek IE pojawiające się, gdy odpowiedź HTTP serwletu jest mniejsza niż 512 bajtów, poprzez sztuczne dodanie do odpowiedzi HTTP powyższego komentarza html'owego "unfortunately...", który nie wiedziec czemu wyświetla się w twojej przegladarce, zamiast menu kuponu. :eek: Dziwne
Dodam tylko na zakończenie, że równie długą odpowiedź wygenerowaną przez ASP (jedynie 'poprawna politycznie' technologia wg microsoftu:) ), IE w każdej wersji połyka bez zająknięcia.
|
Do góry
|
|
|
|
#39301 - 14/01/2003 11:13
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/02/2002
|
ej sorry ale jak sie zacznie II edycja to wszyscy maja znowu po 10 tys. ?
|
Do góry
|
|
|
|
#39303 - 17/01/2003 00:15
|
Anonymous
Unregistered
|
Kiedy startuje II edycja???????
|
Do góry
|
|
|
|
#39304 - 17/01/2003 00:22
|
enthusiast
Meldunek: 16/09/2002
|
przedwczoraj w nocy na stronie byla lista uczestnikow i wszyscy mieli po 10000 potem znikla i teraz tez cisza
|
Do góry
|
|
|
|
|
|